24 sata Vučić
- Post n°101
Re: 24 sata Vučić
ne znam da li ovde neko prati profesionalni sport, ali vucic je onaj igrac kog mrzis najvise na svetu kad igra za protivnika a obozavas kad je u tvom timu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°102
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
Erős Pista wrote:Vladu ne pominje. Uskoro punih 6 meseci od izbora.
I kad istekne rok, ponovo na izbore, pa jos dvanaest krugova u Trnovcu...
A i kad su vec sve institucije razjebane, sto dizati frku oko 1 tzv vlade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°104
Ma vidite i ova vlada ministri samo što ga ne biju, nova može biti samo gora...
- Post n°105
Nije nemoguće, mada neće isteći, ima do novembra ako ne grešim.
Ne da ikoga briga ili da iko to i registruje, much less da se buni.
Ne da ikoga briga ili da iko to i registruje, much less da se buni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°106
Ко у овом видеу лаже, а ко говори истину? pic.twitter.com/UCYzDBfLgr
— Тајни Агент (@TajniAgent9) September 29, 2022
- Post n°108
jutrić, zemljo otvori se pic.twitter.com/yRNzfUw43h
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 1, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°110
zvezda je zivot wrote:ne znam da li ovde neko prati profesionalni sport, ali vucic je onaj igrac kog mrzis najvise na svetu kad igra za protivnika a obozavas kad je u tvom timu.
serhio ramos, branko lazic
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°111
Возио се пре неки дан са ЈАТом до Стамбола.
Ем што је била скупа карта, ем што је од послужења била кесица чипса и флашица воде.
У нека сретнија времена на истој рути - код Туркиша послужење неколико кришки сира и парадајза, плус маслиново уље.
Ем што је била скупа карта, ем што је од послужења била кесица чипса и флашица воде.
У нека сретнија времена на истој рути - код Туркиша послужење неколико кришки сира и парадајза, плус маслиново уље.
- Post n°112
i to najmanja moguća kesica tipa ne znam kolko 25g nisam ni znao da se to tako malo proizvodi
- Post n°113
MNE wrote:i to najmanja moguća kesica tipa ne znam kolko 25g nisam ni znao da se to tako malo proizvodi
Ћерка вели да је видела и десет, али код неке амерске фирме.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°114
U Lidlu se prodaju velike kese sa par desetina tih malih kesica. Zgodno je kada skidaš decu sa gumenih bombona, zanimljivo im je da otvore a količina je vrlo mala.MNE wrote:i to najmanja moguća kesica tipa ne znam kolko 25g nisam ni znao da se to tako malo proizvodi
A, izvinite, vi pričate o čipsu, a ja mislio na haribo bombone sa gornje slike.
- Post n°115
ma da bombone i ja uzmem 1-2 da se zanimam kad čekam red negdje ali čips 25 grama to nema ni za zub
- Post n°116
Kod Turkiša jeo još uvek tako kako si opisao.Sotir wrote:Возио се пре неки дан са ЈАТом до Стамбола.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°117
MNE wrote:ma da bombone i ja uzmem 1-2 da se zanimam kad čekam red negdje ali čips 25 grama to nema ni za zub
Последњи пут кад сам летео домаћом линијом по еСАДу, нешто типа 2-3 сата лета, послужење је била шољица несуље или филтеруше и кесица са 10г сланиша, неке переце, шта ли. Пола сата сам се забављао скидајући огромне кристале соли са тога.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°118
MNE wrote:ma da bombone i ja uzmem 1-2 da se zanimam kad čekam red negdje ali čips 25 grama to nema ni za zub
čips 25g je zapravo taman koliko treba za kraći let
i daju dobar čips, onaj old school čačanski
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°119
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 1, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
USTAŠA PLENKOVIĆ NE JEDE BOMBONE I KIFLE Jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso, jer samo to priliči odraslim ustašama!
https://www.alo.rs/vesti/politika/678067/hrvatski-mediji-napali-aleksandra-vucica/vest
Produžena ruka ustaškog poglavnika Andreja Plenkovića još jednom je, sramotno, napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića
Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je, u šaljivom tonu, na svom zvaničnom instagram profilu kako je on verovatno jedini čovek na svetu koji za doručak jede kiflice i "Haribo" bombone.
Vučić nikoga nije napadao, nikoga nije "prozvao", nije dao ni jedan jedini povod hrvatskim medijima, a i ponekim domaćim koji su u tajkunskom vlasništvu, da naprave dramu oko ove objave.
Pratite nas i na Viberu, najnovije vesti ŽIVELA SRBIJA.
Pa ipak, ustaški mediji pod dirigentskom palicom poglavnika Plenkovića navrzli su se na njega kao muve na med.
Pogledajte samo neke od naslova:
Hrvatski mediji su, izgleda, opterećeni Aleksandrom Vučićem, on živi u njihovim glavama bez kirije.
Za to vreme, ustaša Plenković sigurno ne jede kiflice i bombone - on jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso, jer samo to priliči odraslim ustašama!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°121
Objektiv
On ne jede bombone i kifle: Plenković jede samo MEDVEĐE i KRVAVO majmunsko meso što priliči svim USTAŠAMA
Plenković je naredio svojim medijskim psima da se podsmehuju predsedniku Vučiću
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju Izvor: Objektiv.rs / Politika / 19:58 • 01.10.2022.Podeli: 0
Da ustaši Andreju Plenkoviću nije dosta da napada na sve načine Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića celom svetu je jasno, ali ovaj put je svim svojim lažljivim i prljavim medijima naredio da ismevaju predsednika Srbije jer jede kiflice i bombone što je za Plenkovića najverovatnije ispod časti.
Naime, nakon što je predsednik Srbije objavio fotografiju iz aviona sa aerodroma “Nikola Tesla”, na kojoj je doručkovao, salva uvreda došla je od strane medija pod kontrolom premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.
Udarne vesti
img
VUČIĆ PORUČIO Srbija ne uvodi sankcije Rusiji
img
VUČIĆ O NAPADIMA IZ HRVATSKE: Oni su Hitlera dočekivali sa cvećem, a mi smo se borili protiv njega
img
Vučić: "Neće biti nezavisnog Kosova"
“Pogledajte čime se Vučić hvali: Misli da je jedini na svijetu koji svoju kiflicu spaja s ovime” glasi jedan od naslova u ustaškom “Jutarnjem.hr”
Foto: printscreen
U drugom tekstu, otišli su korak dalje, te su predsednika Srbije uporedili sa trogodišnjakom kojeg čuva tata.
“Vučić pokazao svoj omiljeni doručak, pratitelji se našalili: “To jede prosječni trogodišnjak kad ga čuva tata” – glasi naslov u “Večernjem.hr”.
Foto: printscreen
Izgleda da su Plenkoviću bombone i kifle nešto što nikada sebi ne bi dozvolio da pojede, već jede samo medveđe i krvavo majmunsko meso jer samo to priliči odraslim ustašama.
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je otputovao u Bugarsku, gde je imao niz važnih sastanaka, a neposredno pre toga, predsednik se oglasio fotografijom iz aviona sa aerodroma “Nikola Tesla”, na kojoj je doručkovao, a na fotografiji su mogle da se vide kiflice, kao i činija sa bombonama koja se nalazila pored.
Ovo inače nije jedini napad na predsednika Vučića samo zato što jede ono što jede i sav normalan i običan svet, te je naredio medijskim psima da ga na još jedan način napadnu o čemu više možete pročitati OVDE.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
Sto bi reko RM, urednici prepoznali temu.
_____
- Post n°123
krv ti jebem
ali zašto medveđe i krvavo majmunsko meso
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°125
ovo je sad već neki koncept i satira
zašto "sekirče" jbt
zašto "sekirče" jbt