beatakeshi wrote:Eh, gde je Šuvar kad je najpotrebniji
24 sata Vučić
- Post n°51
Re: 24 sata Vučić
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°52
beatakeshi wrote:Eh, gde je Šuvar kad je najpotrebniji
On je bio za klastere
- Post n°53
Ozbiljno, umesto stapa i sargarepe, po ovom leak-u, ovo je politika stapa i stapa.
- Post n°54
Ili sargarepu dobija samo Vucic
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°55
Da, lici i na to, ali ustupci koji se traze su ozbiljni.
- Post n°56
Kad je beše Georgiev ovo twitovao?
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je večeras stvaranje velikog državotvornog pokreta.
Vučić je naveo kako će ovaj nacionalni pokret za opstanak i napredak Srbije biti formiran u narednih šest meseci.
„Najavljujem stvaranje u narednih šest meseci velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije, i da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo“, rekao je Vučić.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°57
Ако досад нису успели да направе државу, не знам како ће у следећем дељењу, исти је шпил.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°58
Gore je nego što sam mislio - formira pokret, a ne partiju, dakle ko jebe zakone i skupštinu.
Ovo je Vučićeva kulturna revolucija.
Ovo je Vučićeva kulturna revolucija.
_____
- Post n°59
Predvidjam da nikakvih radikalnih iskoraka nece biti u narativu. Prepakivanje.
- Post n°60
Misliš da neće biti partija koje će se kolektivno učlaniti u pokret?
_____
- Post n°61
Nece biti ni prepakivanja. Maksimalna promena moze da bude da se promeni ime SNS. Ionako ne koriste to ime vec godinama.
Rekoh vec, ta kriminalna organizacija je gradjena godinama. Donosili su i posebne zakone da bi je napunili, poput onog o zabrani zaposljavanja. Deceniju vec hiljade ljudi ucenjuju i silom teraju da se uclane u nju i sad kao sve to da bace?! Nema sanse.
Tako se isto mesecima trubilo oko frekvencija - morace Vucic da menja, zbog Rusa, zbog Evrope, zbog ne znam cega - i sta je promenjeno? Nista. Stubove svoje vlasti on ne sme ni da pipne, sve mora da ostane isto
Rekoh vec, ta kriminalna organizacija je gradjena godinama. Donosili su i posebne zakone da bi je napunili, poput onog o zabrani zaposljavanja. Deceniju vec hiljade ljudi ucenjuju i silom teraju da se uclane u nju i sad kao sve to da bace?! Nema sanse.
Tako se isto mesecima trubilo oko frekvencija - morace Vucic da menja, zbog Rusa, zbog Evrope, zbog ne znam cega - i sta je promenjeno? Nista. Stubove svoje vlasti on ne sme ni da pipne, sve mora da ostane isto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°63
Mór Thököly wrote:Predvidjam da nikakvih radikalnih iskoraka nece biti u narativu. Prepakivanje.
Радикално да, али искораке заборавите, господо.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°64
Ali ni u narativu se.nista nece menjati, to sam hteo da kazem.
@fića
@fića
- Post n°65
Moze lako da ne bude bas nista i da se za par nedelja zaboravi kao da ga nije ni bilo, kao sto je bio slucaj sa mnogim ranijim projektima, a moze i da zavrsi na promeni imena.
Neverovatno je koliko su takve fore efektne. Kad pratis politiku cini ti se da su glupe i da ne sluze nicemi, tj da nikoga ne mogu da prevare, ali zapravo, za vecinu ljudi koja politiku prati samo letimicno i primarno iz rezimskih medija, to moze da bude znacajna promena. Ovi svakako vec imaju neka istrazivanja u tom smislu.
Neverovatno je koliko su takve fore efektne. Kad pratis politiku cini ti se da su glupe i da ne sluze nicemi, tj da nikoga ne mogu da prevare, ali zapravo, za vecinu ljudi koja politiku prati samo letimicno i primarno iz rezimskih medija, to moze da bude znacajna promena. Ovi svakako vec imaju neka istrazivanja u tom smislu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°66
Mrzi me da sad čitam zakone, ali zar za partije ne važe strožija pravila u smislu finansija i unutrašnje organizacije, nego za pokrete? Nije da su ranije mnogo brinuli oko toga, ali sad mogu da se baš raspuste.
_____
- Post n°67
Ma da, ne mislim da im je to iole relevantan faktor.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°68
Erős Pista wrote:Moze lako da ne bude bas nista i da se za par nedelja zaboravi kao da ga nije ni bilo, kao sto je bio slucaj sa mnogim ranijim projektima, a moze i da zavrsi na promeni imena.
Макронова странка променила име
ПАРИЗ – Република у покрету (ЛРЕМ), странка француског председника Емануела Макрона званично је променила име у Препород.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°69
Notxor wrote:... zakone... pravila
Hehe, lol
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°70
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:Moze lako da ne bude bas nista i da se za par nedelja zaboravi kao da ga nije ni bilo, kao sto je bio slucaj sa mnogim ranijim projektima, a moze i da zavrsi na promeni imena.
Taj rad.
Макронова странка променила име
ПАРИЗ – Република у покрету (ЛРЕМ), странка француског председника Емануела Макрона званично је променила име у Препород.
_____
- Post n°71
Заборавио хуманизам, а?
_____
- Post n°73
Mór Thököly wrote:Humanizam je već bio
https://www.humanite.fr/
_____
- Post n°74
otvorili su prije desetak godina kod nas na onom milovom faksu humanističke studije, kakvi ih kadrovi završavaju prekrstili su ih u humorističke
- Post n°75
Bitno da oni ispune formalni uslov za sinekuricu, ostalo...