Rusija i sve vezano za nju
- Post n°401
Re: Rusija i sve vezano za nju
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
- Post n°403
Mór Thököly wrote:Pa "portal" moze i iz Moskve. Jos nisu dostavili dokumentaciju REM-u, kaze Zekic juce
Poćetak rada televizije najavljuje za 2024.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°404
- Post n°406
The Poverty of Realism
— Kamil Galeev (@kamilkazani) November 17, 2022
This interview illustrates some key fallacies, shortcomings and outright intellectual dishonesty associated with Mearsheimer's realist approach. And since his authority is instrumental in legitimising the appeasement advocacy, I will discuss it in detail🧵 pic.twitter.com/EuiXhuyKue
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°407
German TV: We must not forget that Russians look like Europeans, but they are not Europeans. They are completely different in a cultural sense, they have a different attitude towards violence and death. pic.twitter.com/cRiC6EciFB
— J. Malkova (@CanadianKitty1) November 18, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°408
In September and October 2022, the number of prisoners in men's correctional colonies in Russia decreased by 23,000 people, Mediazona reports, citing statistics from the Federal Penitentiary Service.
As the publication drew attention to, at the beginning of August, 349 thousand people were kept in correctional colonies, by September there were a thousand fewer, which corresponds to a long-term trend towards a decrease in the number of prisoners. However, by the beginning of October and November there was a sharp decline: to 338 and 325 thousand prisoners, respectively.
Comparable jumps in recent years, the journalists calculated, occurred only twice: in the spring of 2015 (then, as part of the amnesty for the 70th anniversary of the Victory, almost 15 thousand people were released in two months) and at the beginning of 2020 (since during the first wave of coronavirus, Russian courts ruled fewer sentences).
"Mediazona" suggests that the current reduction is due to the recruitment of prisoners in the Wagner PMC . Its founder, businessman Yevgeny Prigozhin, personally travels to the colonies, promising the convicts that after six months of participating in hostilities in Ukraine, they will be pardoned.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°409
_____
- Post n°410
- Post n°411
Čekajte ako sam dobro razumeo baćuške dok su se povlacili i bezali iz Hersona da spasu dupe...ukrali rakuna iz ZOO vrta u Hersonu i pretvorili ga u simbol svojih pobeda...i nazvali ga Herson koji su izgubili... Pa Ovo je ludje od nadrealista i njuz.Neta zajedno pic.twitter.com/3NoTPVCJk6
— Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (@ElGrecooos) November 22, 2022
- Post n°412
Iz moga ZOO-a
Hersona...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°413
- Post n°414
Sud je zvanično proglasio ubijanje mirnih civila ratnim zločinom, kao i blokadu Lenjingrada. Istražitelji su izneli činjenice: nacisti nisu hteli da uđu u grad, već su izgladnjivali ljude. O tome je govorio i predsednik Vladimir Putin, čiji je otac poginuo na Nevskom pjatačoku probijajući neprijateljski obruč.
Screenshotovi su moji sa Eona (funkcija vraćanja unazad 7 dana), to je emitovano u ponedeljak 21.11. u 16:21 po našem vremenu.
Evo i snimka, verovatno preuzetog sa sajta tog kanala (izgleda da je u međuvremenu sklonjen) pošto nema logotip gore desno:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nevsky_Pyatachok
Edit: Zapravo prilog i dalje stoji na sajtu, ali su uklonili taj deo o pogibiji oca s trake.
https://www.1tv.ru/news/2022-11-21/441967-v_gatchine_otkrylsya_mezhdunarodnyy_forum_priurochennyy_k_godovschine_nyurnbergskogo_protsessa
Naravno, ništa od izvinjenja gledaocima.
- Post n°415
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°416
*do duše, tragao sam i za dijamantima podno borčanskog "brda" - gomile šuta zaostale od gradnje stambenih blokova, i protokom vremena pretvorene u poluprirodno brdašce. dijamanti su mi trebali da kupim dečji auto koji stvarno ide.
- Post n°417
Pa naravno, za sta ce drugo postenom coveku dijamanti.
_____
- Post n°418
Taman za nas...
- Post n°419
- Guest
- Post n°420
- Post n°422
- Post n°423
Cousin Billy wrote:
*do duše, tragao sam i za dijamantima podno borčanskog "brda" - gomile šuta zaostale od gradnje stambenih blokova, i protokom vremena pretvorene u poluprirodno brdašce. dijamanti su mi trebali da kupim dečji auto koji stvarno ide.
Ех, брдашце. Погледај по САДу колико места има Мт. Трешмор.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°424
Došo kubanski presidente
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°425