Deluje da ni mučeni Čarls neće dugo. Ovo je neki problem sa srcem.
Pomp and Circumstance
- Post n°126
Re: Pomp and Circumstance
https://images.hindustantimes.com/img/2022/06/04/1600x900/prince_charles_thumb_1654329207550_1654329222356.jpg
- Post n°127
ih bre, pa tesko da su to njegove ruke
jeste srce tj bubrezi, skupljanje vode. treba da pije diuretike tipa lasix plus da vidi je osnovna bolest (srcana ili bubrezna insuficijencija)
mada bi bilo lepo da je preskocio ovo i odmah uveo harija na tron, to bi bio kraljevski potez
jeste srce tj bubrezi, skupljanje vode. treba da pije diuretike tipa lasix plus da vidi je osnovna bolest (srcana ili bubrezna insuficijencija)
mada bi bilo lepo da je preskocio ovo i odmah uveo harija na tron, to bi bio kraljevski potez
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°128
Hari isti on samo ridj, Vili je "povuko" na majku vise.
- Post n°129
boomer crook wrote:srecom su svi veci levicari od njega danas
bukvalno najgora supkultura. mene neke klinke napusile zato sto sam reko da pomalo zalim za kraljicom.
mada ko u ide u krevet s levicom zasluzuje sve sto ce ga snaci
- Post n°130
Glede umjetnina: pa to sve sir Oler Troter, kakvi kebeni prevaranti, smutljivci i secikese.
- Post n°132
Proguglaj “Prince Charles hands”. Zapanjila sam se.kondo wrote:ih bre, pa tesko da su to njegove ruke
- Post n°133
zvezda je zivot wrote:boomer crook wrote:srecom su svi veci levicari od njega danas
bukvalno najgora supkultura. mene neke klinke napusile zato sto sam reko da pomalo zalim za kraljicom.
mada ko u ide u krevet s levicom zasluzuje sve sto ce ga snaci
u krevetu si pricao s klinkama o kraljici? rispekt.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°134
Hot, though
Ali mozda je do horoskopskog znaka...
Ali mozda je do horoskopskog znaka...
- Post n°135
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°136
haha smesno je ali govorio sam o poslovicnom krevetu da neko sa strane ne razume pogresno
_____
ova zemlja to je to
- Post n°137
dobro meni je i proverbijalni krevet daleko koliko i onaj "pravi"
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°138
Margit Savović wrote:Proguglaj “Prince Charles hands”. Zapanjila sam se.kondo wrote:ih bre, pa tesko da su to njegove ruke
Reumatoidni artritis, sve drugo je manje verovatno.
- Post n°139
"The servant must clear my desk for me. I can't be expected to move things." pic.twitter.com/0pZqY2Xopq
— Laura Kuenssberg Translator (@BBCLauraKT) September 10, 2022
- Post n°140
Da, u Tajmsovom Atlasu svjetske povijesti koji sam imao kao klinac, pominjao se i kralj Đuro V.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°141
Degenerik.plachkica wrote:"The servant must clear my desk for me. I can't be expected to move things." pic.twitter.com/0pZqY2Xopq
— Laura Kuenssberg Translator (@BBCLauraKT) September 10, 2022
- Post n°142
lik se zove Kralj Čarls, ima svoje podanike, šta drugo da radi.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°143
Jbg, poceli problemi od prvog radnog dana. Imao je smrtni slucaj u porodici a nema pravo ni na slobodan dan, mora da sljaka
royal duties 2.0 pic.twitter.com/UBFCOZu0VU
— Milica Jovanović (@PlaceSoft) September 10, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°144
Vidi se da je neki formalni dogadjaj. Ne moze sad kralj, sa govorom u ruci, da rasprema sto. Tuzno je sto zivimo u svetu u kome postoje kraljevi i sluge, ali ovo je situacija za koju je ta podela rada predvidjena.
A mislim da smo svi makar jednom u zivotu prisustvovali scenama gde vlasnik firme direktoru, ili direktor sefu sektora ovo rade, i jos gore.
edit: da bude smislenije
A mislim da smo svi makar jednom u zivotu prisustvovali scenama gde vlasnik firme direktoru, ili direktor sefu sektora ovo rade, i jos gore.
edit: da bude smislenije
Last edited by Летећи Полип on Sat Sep 10, 2022 4:57 pm; edited 1 time in total
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°145
izgleda da mu šake otiči dugi niz (10+) godina i naročito u toplim predelima. dakle neka forma artritisa a ne problem sa skupljanjem tečnosti.
dosta sam subjektivan jer mu želim dugu, dugu vladavinu, da bude skaredni devedesetogodišnjak na tronu, da pravi scene i gafove, gađa ljude protezom i tako to.
dosta sam subjektivan jer mu želim dugu, dugu vladavinu, da bude skaredni devedesetogodišnjak na tronu, da pravi scene i gafove, gađa ljude protezom i tako to.
- Guest
- Post n°146
Летећи Полип wrote:Vidi se da je neki formalni dogadjaj. Ne moze sad kralj, sa govorom u ruci, da rasprema sto. Tuzno je sto zivimo u svetu u kome postoje kraljevi i sluge, ali ovo je situacija za koju je ta podela rada predvidjena.
A mislim da smo svi makar jednom u zivotu prisustvovali scenama gde direktor vlasniku firme, ili sef sektora direktoru firme ovo rade, i jos gore.
Elizabeta II bi sklonila sama, ili u najmanju ruku ne bi pravila ružnu mini-scenu. Kako te ne nervira ovo mahanje rukama?
- Post n°147
Cousin Billy wrote:dosta sam subjektivan jer mu želim dugu, dugu vladavinu, da bude skaredni devedesetogodišnjak na tronu, da pravi scene i gafove, gađa ljude protezom i tako to.
+iljadu. Sto manja popularnost kralja, manja popularnost i monarhije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
Cousin Billy wrote:
Elizabeta II bi sklonila sama, ili u najmanju ruku ne bi pravila ružnu mini-scenu. Kako te ne nervira ovo mahanje rukama?
Pa nervira me. Ali ja hocu da menjam uzrok, a ne da se bakcem simptomima koje svakodnevno gledam.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°149
Nije se još navikao, mlad je, naučiće.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°150
Notxor wrote:Nije se još navikao, mlad je, naučiće.
lol
nije mlad ali prvi dan na poslu aj da sacekamo 100 dana pa da kritikujemo