Vučićeva Srbija
- Post n°951
Re: Vučićeva Srbija
Moze!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°952
ja sam banovan tamo. neka neko kopira pa da to zalepi kod nas.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°953
Za koga se glasa?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°955
Za prihvatanje francusko-nemačkog plana za Kosmet. Još jedan glas i izjednačenje.
- Post n°956
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°957
Ja sam protiv. Tamo se pominje neka kinta za Srbiju, previse je BG uzeo para, sve treba da ide Kosovu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°958
Ja već glaso.
_____
~~~~~
- Post n°959
Nema nam Fiće da principijelno podeli informaciju o navijačima kluba za koji navija
https://n1info.rs/vesti/aktivisti-antislovacke-grafite-pisali-mladici-povezani-sa-navijacima-partizana/
Prema saznanjima aktivista građanskog pokreta Bravo, prema tipu poruka i simbolima koji se uočavaju na grafitima mržnje sa rečima "ubij Slovaka" i "Princip" sa simbolom "četiri S", koji su jutros ponovo osvanuli u Kisaču, selu nadomak Novog Sada, pisali su ih mladići iz Odžaka povezani sa Partizanovom navijačkom grupom, koji imaju svoje nove članove u Kisaču, kaže za portal N1 Marija Srdić iz ovog pokreta.
https://n1info.rs/vesti/aktivisti-antislovacke-grafite-pisali-mladici-povezani-sa-navijacima-partizana/
Prema saznanjima aktivista građanskog pokreta Bravo, prema tipu poruka i simbolima koji se uočavaju na grafitima mržnje sa rečima "ubij Slovaka" i "Princip" sa simbolom "četiri S", koji su jutros ponovo osvanuli u Kisaču, selu nadomak Novog Sada, pisali su ih mladići iz Odžaka povezani sa Partizanovom navijačkom grupom, koji imaju svoje nove članove u Kisaču, kaže za portal N1 Marija Srdić iz ovog pokreta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°960
Ali koliki retard treba biti pa pisati antislovacke grafite. Pohapsiti bagru.
- Post n°961
Nisam mislio na tebe.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°962
Ajde što je debilno, nego još i nemaštovito. Da je makar stavio Slovake u rake, ili tako nekako. Nego ovo, preko kurca.
_____
~~~~~
- Post n°963
Zar Principi nisu navijaci i CZ, Rada, itd?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°964
hehe pomeramo stative
_____
#FreeFacu
- Post n°965
zabraniti rusinsko slovački NGO zbog širenja lažnih vesti!
_____
#FreeFacu
- Post n°966
Novosađanin S. E. (42) uhapšen je zbog sumnje da je 8. marta silovao devojku iz okolnog mesta koja je u Novi Sad došla tražeći stan i posao. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje su prethodno bili na piću, a potom u stanu osumnjičenog, koji je odmah zahtevao da imaju seksualne odnose.
Kako Nova.rs saznaje, osumnjičeni je bivši političar koji je za vreme demokratske vlasti imao visoke pozicije u gradu, dok mu je rođeni brat i danas visokopozicionirani član SNS i direktor jednog novosadskog javnog preduzeća.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°967
SE(42)? https://www.evropskasrbija.rs/ljudi/sr%C4%91an-egi%C4%87/ ovaj?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°968
Vrlo moguće, krv nije voda.
https://luftika.rs/milose-egic-direktor-zelenila/
Direktor „Zelenila“ u mladosti bio član razbojničke bande, žrtvama upali u stan, vezali ih i opljačkali
Direktor „Gradskog zelenila“ Miloš Egić je tokom prethodnih 10 godina igradio vidljivu političku karijeru, ali jedan događaj iz njegove prošlosti mogao bi da označi i njen kraj. Redakcija portala Luftika došla je do policijske doukumentacije u kojoj se Egić označen kao organizator i tiper 10-člane razbojničke grupe koja je opljačkala stariji bračni par u Novom Sadu.
https://luftika.rs/milose-egic-direktor-zelenila/
_____
- Post n°970
[size=34]Siniša Mali reformator godine[/size]
Ministru finansija Srbije Siniši Malom danas je uručeno priznanje Reformator godine koje mu je dodelio Upravni odbor Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).
https://n1info.rs/biznis/sinisa-mali-reformator-godine/
Ministru finansija Srbije Siniši Malom danas je uručeno priznanje Reformator godine koje mu je dodelio Upravni odbor Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).
https://n1info.rs/biznis/sinisa-mali-reformator-godine/
- Post n°971
Е нек је реформисао годину, свака му дала.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°972
kako_to_kako_to.jpg
Vlasnici stanova u Beogradu na vodi najavili su protest za večeras u 20 časova.
Kako navode, u 20 časova blokiraće Bulevar Vudroa Vilsona 6 i Hercegovačku 21.
Protest je najavljen nakon sednice sazvane zbog rešavanja problema stambene zajednice, vezane za izgradnju i kvalitet izvedenih radova na stambenoj zgradi BW ARCADIA i BW Aurora .
Takođe i zbog pokretanja tužbe protiv nosica projekta i građevinske kompanije, kao i svih podizvođača, navode vlasnici stanova.
_____
- Post n°973
_____
~~~~~
- Post n°974
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°975
okej, na ovom protestu policajce u civilu biće vrlo lako uočiti