U severnoj Kosovskoj Mitrovici građani u utorak uveče proslavljaju sporazume koji su potpisani u Briselu, o formiranju Zajednice srpskih opština, telekomunikacijama, energetici i mostu na Ibru u tom gradu.
Kolone automobila uz zvuke sirena i sa državnim zastavama Srbije kruže centralnim gradskim ulicama.
Oni koji su izašli peške okupljaju se se u blizini mosta na na Ibru, takođe sa zastavama i uz povike Srbija Srbijama sve protiče mirno i bez incidenata.
Europride 2022
Poll
Hoće li ga biti i neće?
- [ 8 ]
- [62%]
- [ 3 ]
- [23%]
- [ 2 ]
- [15%]
Total Votes: 13
Poll closed
+8
Uncle Baby Billy
rujofil
Janko Suvar
Margit Savović
Јанош Винету
plachkica
Летећи Полип
Nektivni Ugnelj
12 posters
- Post n°51
Re: Europride 2022
Rat. Zbog cega? Zbog tablica. 1 tablicni rat. Heh, kad se setim potpisivanja briselskog sporazuma
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
Mór Thököly wrote:Srbija Srbijama
Inace, ako ne bude Prajda, priznali smo Kosovo (oe something to that extent). Mnogo je prosto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°55
Mislim znam samo da VS nema trika sada da ulazi na Kosovo.
- Post n°56
Psovao je u studiju i opet se drao kako je Marinika Tepić Rumunka, Sarapa je diskretno negodovao kao kad mu stigne mlako pivo
— Ristić (@StevanRistic) August 19, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°57
marko je u organizaciji europrajda
Fake newshttps://t.co/1QQYDizED5
— Marko Mihailović (@PalpFiksn) August 19, 2022
- Post n°58
Dan kada su DJV i Bokan ukinuli evroprajd.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°59
EuroPride nije ni otkazan ni zabranjen. Ne postoje karte za šetnju. Ajmo dalje.
— Goran Miletic (@goranmiletic) August 19, 2022
_____
- Post n°60
Nema karti za setnju al su uveli karte za nastupe/zurku, bas je veliki hejt oko toga u delu LGBT zajednice.Erős Pista wrote:EuroPride nije ni otkazan ni zabranjen. Ne postoje karte za šetnju. Ajmo dalje.
— Goran Miletic (@goranmiletic) August 19, 2022
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°61
Za afterparty? Pa uglavnom je tako na prajdovima, ne?
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°62
videla sam da naplaćuju, ali mi nije bilo čudno (1500rsd), sad vidim da je pokuljao bes
:shrug: pic.twitter.com/SggeaxwnTS
— Macanovićka (@Ultra_Vijolet) August 19, 2022
- Post n°63
Na domacim nije bilo tako do sada koliko razumem, i kvir osobe vide u ovome pokusaju da se namlate pare od stranih gostiju, plus postoji hejt i od ranije prema prajd info centru. Sam prajd ima ozbiljne sponzore u vidu Koka-Kole, Majkrosofta, Idea , Americke ambasade itd tako da smatraju da je naplata karata previse.lalinea wrote:Za afterparty? Pa uglavnom je tako na prajdovima, ne?
Takodje zameraju im ozbiljno kampanju na mrežama, jer predstavljaju Srbiju kao LGBT frendli mesto, zbog čega neko iz inostranstva moze da upadne u neprilike
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°64
Uncle Baby Billy wrote:ne može biti istina, em kaže vučićević dakle laže, em sam ja jedini ovde reko da mi izgleda da će da otkažu a ja nikad ne pogađam u prognozama te vrste
Kahm, pogledaj Poll gore, decko.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°65
Ako može da se ubode kinta svima dobro
- Post n°66
disident wrote:Na domacim nije bilo tako do sada koliko razumem, i kvir osobe vide u ovome pokusaju da se namlate pare od stranih gostiju, plus postoji hejt i od ranije prema prajd info centru. Sam prajd ima ozbiljne sponzore u vidu Koka-Kole, Majkrosofta, Idea , Americke ambasade itd tako da smatraju da je naplata karata previse.lalinea wrote:Za afterparty? Pa uglavnom je tako na prajdovima, ne?
Takodje zameraju im ozbiljno kampanju na mrežama, jer predstavljaju Srbiju kao LGBT frendli mesto, zbog čega neko iz inostranstva moze da upadne u neprilike
braticu kapiram da si se naorganizovao i prajdova i zurki ako mislis da to ide tako, mlacenje para od stranih gostiju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°67
Samo prenosim sta kazu osobe iz te zajednice, meni ni iz dzepa ni u dzepkondo wrote:disident wrote:
Na domacim nije bilo tako do sada koliko razumem, i kvir osobe vide u ovome pokusaju da se namlate pare od stranih gostiju, plus postoji hejt i od ranije prema prajd info centru. Sam prajd ima ozbiljne sponzore u vidu Koka-Kole, Majkrosofta, Idea , Americke ambasade itd tako da smatraju da je naplata karata previse.
braticu kapiram da si se naorganizovao i prajdova i zurki ako mislis da to ide tako, mlacenje para od stranih gostiju
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°68
ma to je kako mali perica zamišlja namlaćivanje para
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°69
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-skup-na-prajdu-trajace-samo-jedan-dan-zasto-se-ne-sklonite-taj-jedan-dan/
_____
- Guest
- Post n°70
Ovo tačno cilja prosečnu malograđansku marvu koja uvek traži neki srednji put, ekvidistancu, ne vole ni Jevreja ni nacistu, ni koljača ni žrtvu, pametniji su oni od tih ostrašćenih podela.
- Post n°71
Apsolutno.
Pritom, pazi izbor reci - "odvratni su mi i jedni i drugi". Slusao sam uzivo taj deo, odmah je dodao i "grozni su mi i jedni i drugi". To je jezik visceralnog gadjenja, ne navodne politicke kritike (koju navodi kao razlog). Jasno je kome je to namenjeno i zasto.
Pritom, pazi izbor reci - "odvratni su mi i jedni i drugi". Slusao sam uzivo taj deo, odmah je dodao i "grozni su mi i jedni i drugi". To je jezik visceralnog gadjenja, ne navodne politicke kritike (koju navodi kao razlog). Jasno je kome je to namenjeno i zasto.
_____
- Post n°72
Daj da se organizuje ovo već jednom, što svake godine mora da bude fama. Pustite ljude da prošetaju taj jedan dan i idu kućama
- Post n°73
dobrodosli na forumu!
_____
ova zemlja to je to
- Post n°74
Erős Pista wrote:Apsolutno.
Govedo bi u normalnoj zemlji moralo da objasni zašto su mu odvratni ili grozni.
Prvi nisu nikom ništa skrivili - nešto kao Barbalići i ostali neodgovarajućeg porekla, a drugi su siledžije kojima je mesto u zatvoru.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°75
pritom on stvarno stalno govori o "pederima"? nisam slušao ove istupe skorašnje.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama