https://rs.n1info.com/vesti/radovanovic-ako-se-ne-preduzmu-mere-evroprajd-moze-da-bude-epidemioloska-bomba/
Europride 2022
Poll
Hoće li ga biti i neće?
- [ 8 ]
- [62%]
- [ 3 ]
- [23%]
- [ 2 ]
- [15%]
Total Votes: 13
Poll closed
+8
Uncle Baby Billy
rujofil
Janko Suvar
Margit Savović
Јанош Винету
plachkica
Летећи Полип
Nektivni Ugnelj
12 posters
- Post n°1
Europride 2022
Za početak ovo proseravanje.
https://rs.n1info.com/vesti/radovanovic-ako-se-ne-preduzmu-mere-evroprajd-moze-da-bude-epidemioloska-bomba/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°2
Re: Europride 2022
https://rs.n1info.com/vesti/promenjena-marsruta-parade-ponosa-mup-obezbedjuje-setnju/
- Post n°3
ne pratim mnogo, el navijamo da bude evroprajda il da ne bude? misim znam da je prajd dobar, nisam pao s marsa, nego u konkretnoj situaciji
_____
ova zemlja to je to
- Post n°4
Erős Pista wrote:Za početak ovo proseravanje.
Sto proseravanje?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°6
disident wrote:Erős Pista wrote:Za početak ovo proseravanje.
Sto proseravanje?
pa ne dolaze tu da se jebu nego da mašu zastavama.
- Post n°7
Cousin Billy wrote:disident wrote:
Sto proseravanje?
pa ne dolaze tu da se jebu nego da mašu zastavama.
Vidi se da si strejt
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°8
Mislim jasno je kako Radovanović zamišlja Prajd, ne kao susret aktivista već kao jebište.
A Šekler jednostavno nema pojma u šta se meša. SZO da se izjasni baš o našem Prajdu. Pa jebotebog. Hajde sad da stigmatizujemo Prajd sa te strane da bi zajebali Vučića.
A Šekler jednostavno nema pojma u šta se meša. SZO da se izjasni baš o našem Prajdu. Pa jebotebog. Hajde sad da stigmatizujemo Prajd sa te strane da bi zajebali Vučića.
- Post n°9
Pa zato što je turistička sezona u jeku, svi velikii festivali su se redovno održali, od Arsenala, preko Exita, do Lovefesta i Nišvila, Srbi putuju u inostranstvo i vraćaju se, stranci dolaze u Srbiju, e ali Europrajd je veliki rizik, jer će prirpadnici ove populacije da se JEBU i TRAŽE PARTNERE i šire majmunske boginje preko POSTELJINE.
Mislim, sve je ovde pogrešno i glupo. SIgurno je seksa (i gej seksa, a i inače) bilo više po festivalima, i po turističkim destinacijama, kampovima, zajebancijama, nego što će ga biti na faking Europride-u. Pripadnici te POPULACIJE svakodenvno dolaze u Srbiju i putuju iz Srbije u druge zemlje na odmor i vraćaju se. ONI IZGLEDAJU KAO OBIČNI LJUDI!!!
Et disident
Mislim, sve je ovde pogrešno i glupo. SIgurno je seksa (i gej seksa, a i inače) bilo više po festivalima, i po turističkim destinacijama, kampovima, zajebancijama, nego što će ga biti na faking Europride-u. Pripadnici te POPULACIJE svakodenvno dolaze u Srbiju i putuju iz Srbije u druge zemlje na odmor i vraćaju se. ONI IZGLEDAJU KAO OBIČNI LJUDI!!!
Et disident
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°10
Mislim, old men yell at cloud rainbow.
_____
- Guest
- Post n°11
Najpogrešnije je to što je N1 smatrao da treba da ukaže na epidemiološke opasnosti od gej parade, pošto valjda vladika Nikanor nije dovoljan.
- Post n°12
Naravno. I naslov je jeziv. Tragom jebenog Pečata.
_____
- Post n°13
A ima i Beerfest ove nedelje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°14
Gejevi ne piju pivo, eventualno kraft, pa neće ni doći tamo. Zna se kakve su navike te populacije.
- Post n°15
Dobro, svi znaju da gejevi ne piju pivo.
_____
- Guest
- Post n°16
veliki umovi...
Last edited by Cousin Billy on Mon Aug 15, 2022 6:59 pm; edited 1 time in total
- Post n°17
Cousin Billy wrote:Gejevi ne piju pivo, eventualno kraft, pa neće ni doći tamo. Zna se kakve su navike te populacije.
Erős Pista wrote:Dobro, svi znaju da gejevi ne piju pivo.
_____
- Post n°18
Malo cu skrenuti sa teme, ali N1 je u poslednje vreme bas poceo da se tabloidizuje.
_____
~~~~~
- Post n°19
Mislim "bas". Poceli su da im se provlace neki nebulozni tekstovi. Tipa ona montaza za rikimortija.
_____
~~~~~
- Post n°20
Zavera mod on
N1 zna da je za Vucica zapravo lose da se prajd ne odrzi
N1 zna da je za Vucica zapravo lose da se prajd ne odrzi
- Post n°21
Vučić: Protest protiv Prajda organizovala osoba osuđena za nasilje u porodici https://t.co/h2gvYm4D2F
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) August 15, 2022
- Post n°23
Erős Pista wrote:Za početak ovo proseravanje.
Jbt, kako jedan epidemiolog nista nije naucio iz istorije AIDS epidemije?
I kojoj budali je logicna mera sprecavanja sirenja ove posasti - zabrana Prajda?
Ustvari, ovo je Srbija i verovatno je politika i bzvz se nerviram.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°24
Da dodam i ovo. Svuda u regionu gde su prajdovi počeli da se organizuju u približno sličnom periodu kao i u Srbiji - na primer u Hrvatskoj i Mađarskoj, posle 7-8 prvih prajdova, stvar je legla i javnost je potpuno prihvatila Prajd kao nešto normalno i incidenata više nema, iako ih je u početku bilo puno. Zagreb je tipičan primer, ali dobar primer je i Budimpešta, u kojoj je Prajd preživeo i tri Orbanova mandata.
Činjenica da je ova vlast uspela da obezbedi bar 7 prajdova (ako sam dobro izbrojao), ali da to pritom ne promeni stavove javnosti ni za poslovičnu jotu, govori o tome da nije bio u pitanju nikakav uspeh. Prajd je naprosto bio sakriven, a na promeni stavova se nije radilo ništa. Zato je i moguće da se preko noći javnost resetuje na 2010.
Činjenica da je ova vlast uspela da obezbedi bar 7 prajdova (ako sam dobro izbrojao), ali da to pritom ne promeni stavove javnosti ni za poslovičnu jotu, govori o tome da nije bio u pitanju nikakav uspeh. Prajd je naprosto bio sakriven, a na promeni stavova se nije radilo ništa. Zato je i moguće da se preko noći javnost resetuje na 2010.
_____
- Post n°25
Orban je u Madjarskoj tj u okviru vlasti sve i svja, Vucic u Srbiji nije.