Europride 2022
Poll
Hoće li ga biti i neće?
- [ 8 ]
- [62%]
- [ 3 ]
- [23%]
- [ 2 ]
- [15%]
Total Votes: 13
Poll closed
+8
Uncle Baby Billy
rujofil
Janko Suvar
Margit Savović
Јанош Винету
plachkica
Летећи Полип
Nektivni Ugnelj
12 posters
- Post n°476
Re: Europride 2022
Nego, ipak su se Delije oglasavale u vezi prajda. Eto, da nema Srkyjevog kanala, ne bih ni znao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°477
@Cousin Billy
Koj kurac je išla tamo ako to gde ide prezire? Ispada da je žena otišla iz pakla jedne vrste u pakao druge vrste, dobrovoljno. I pazi, nije otišla u Kanadu gde je isto tako mogla da dobije politički azil (moj drug ga je dobio na konto toga da je pisao u opozicionim novinama devedestih), nego baš u tu prokletu Ameriku.
Koj kurac je išla tamo ako to gde ide prezire? Ispada da je žena otišla iz pakla jedne vrste u pakao druge vrste, dobrovoljno. I pazi, nije otišla u Kanadu gde je isto tako mogla da dobije politički azil (moj drug ga je dobio na konto toga da je pisao u opozicionim novinama devedestih), nego baš u tu prokletu Ameriku.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°478
Ne znam. Možda joj je bilo lakše da uđe u SAD i da tamo organizuje život, možda je imala opcije koje joj nisu bile drugde na raspolaganju. A možda i kenja kao foka. Treba mi više informacija, a mislim da treba i vama. Polip se skandalizuje zato što ne voli finese te vrste, a ti se skandalizuješ zato što neko dira Ameriku. Ni jedno ni drugo nema puno dodirnih tačaka sa njenom životnom pozicijom, ponajviše zato što (verujem) niste pripadnici progonjene manjine.
- Post n°479
Mozda jer joj je ovde život postao nemoguć? Možda je činjenica da je prognana iz sopstvene zemlje i društva tera da prezire svoju novu situaciju, ko zna, ali uhvatiti se samo tog detalja iz celog teksta je prilično.. neempatično.Vilmos Tehenészfiú wrote:@Cousin Billy
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°480
bela maca wrote:Mozda jer joj je ovde život postao nemoguć? Možda je činjenica da je prognana iz sopstvene zemlje i društva tera da prezire svoju novu situaciju, ko zna, ali uhvatiti se samo tog detalja iz celog teksta je prilično.. neempatično.Vilmos Tehenészfiú wrote:@Cousin Billy
A jel.. empaticno reci za neku zemlju da je prezires i mrzis? A? M?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°481
Јесте, утолико што саосећаш са другима који осећају исто
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°482
bela maca wrote:Mozda jer joj je ovde život postao nemoguć? Možda je činjenica da je prognana iz sopstvene zemlje i društva tera da prezire svoju novu situaciju, ko zna, ali uhvatiti se samo tog detalja iz celog teksta je prilično.. neempatično.Vilmos Tehenészfiú wrote:@Cousin Billy
Oh pa nije samo taj detalj. Još jedan detalj je da nastavlja da živi u zemlji koju prezire iako sa američkim državljanstvom lako može da dobije kanadsku radnu vizu i preseli se u humanije društvo. Da neko iz Srbije u kojoj ne može više iz ko zna kog razloga da živi ode u zemlju Rusiju da živi za stalno, a usput vam kaže da je prezire a ne namerava da se odatle seli, slatko bi se nasmejali. Ne bi bilo merenja empatije, ne bi bilo nemam informacija da zaključim da kenja ko foka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°483
Da ode u još neslobodnije društvo? Svašta.
A i smešno je realno ovako bukvalno doživljavati njene reči. Zna se na šta misli kad kaže da prezire Ameriku. U istom tom kontekstu, Kanada je skoro podjednako vredna prezira.
Plus, kao da je lako pokupiti sve i tek tako napustiti život koji gradiš negde.
A i smešno je realno ovako bukvalno doživljavati njene reči. Zna se na šta misli kad kaže da prezire Ameriku. U istom tom kontekstu, Kanada je skoro podjednako vredna prezira.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°484
Ne razumem ovo fetišizovanje države. SAD su i oaza slobode za aktiviste određenih afilijacija, i zemlja podivljalog kapitalizma, i prebogata zemlja koja ne želi da ulaže u osnovnu infrastrukturu jer su se sektaši zakleli na Bibliji da ni pod kojim uslovima neće pomagati siromašnima, i imperijalistička sila, i zemlja velike slobode i velikih mogućnosti itd, i uz to se tamo valjda sme kritikovati država i prezirati njen sadašnji oblik.
Ma bezveze mi je ova priča, neću dalje.
Ma bezveze mi je ova priča, neću dalje.
- Post n°485
U Ameriki pičke ko pleve... šta joj dođe legenda Petar Puača?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°486
Ne zna se našta se misli, rekla je da će tu misao da razradi drugi put. Nego, sad i Kanada ne valja. Kako to?bela maca wrote:Da ode u još neslobodnije društvo? Svašta.
Ovo poslednje što si napisala, stotine hiljada ljudi su emigrirale pre nje, od devedestih pa nadalje. Boli prvih godinu dve pa prođe. Nije ostavila partnerku i decu u Srbiji, to bi bilo katastrofa.
_____
- Post n°487
Da je to gospođa Puača rekla, reč ne bih rekao jer je sve tačno. Ali nije, tekla je to što je rekla, i meni to zvuči kao priča bilo kog neprilagođenog gastarbajera.Cousin Billy wrote:SAD su i oaza slobode za aktiviste određenih afilijacija, i zemlja podivljalog kapitalizma, i prebogata zemlja koja ne želi da ulaže u osnovnu infrastrukturu jer su se sektaši zakleli na Bibliji da ni pod kojim uslovima neće pomagati siromašnima, i imperijalistička sila, i zemlja velike slobode i velikih mogućnosti itd.
_____
- Post n°488
Ok, sad si zaista previse strog prema zeni.
_____
~~~~~
- Post n°489
Ina bas i nije gastarbajter. Tj vise je izbeglica/azilant nego gastarbajter.
- Post n°490
na naslovnim stranama režimskih medija, prajd je samo u politici i nekom objektivu i to ovako:
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°491
http://91.222.7.144/komentar-dana/zasto-je-najava-evroprajda-ustalasala-srbiju-vise-nego-bilo-koji-dogadjaj-u-poslednje-dve-decenije.html
_____
~~~~~
- Post n°492
А Срби су разумели да је "Европрајд" пројекат НАТО структура и агентура, потпомогнут од домицилних креатура и карикатура, који за примарни циљ има симболичко и ритуално убиство српског националног идентитета. Ово убиство, односно његов неподобан покушај, врши се пресецањем свих копчи са националном традицијом, националном културом и наслеђеним миленијумским системом вредности и калемљењем на тако измрцварену и измучену биљку потпуно туђег и страног вредносног обрасца.
Ритуално идентитетско убиство европрајдовским маљем треба само да послужи реализацији коначног решења, а то је потпуно војно и политичко покоравање Србије и наравно, њено превођење у антируски табор уз формално одрицање од Косова и Метохије. Само на тај начин целокупна игра добија пуну димензију која почива на ароганцији метрополе и потпуној колонијалној потчињености Србије која се одрекла себе, своје прошлости и своје будућности.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°493
to je direktor Topličkog centra za demokratiju i ljudska prava?
_____
- Post n°494
šta će ovi ljudi raditi posle 17. septembra? hoće kukati nad pederskom sudbom srbinovom ili će naći neku drugu zanimaciju?
- Post n°496
baš ga je krenulo...
Позивам све родитеље који верују у Бога и природну породицу, поштују веру, традиционалне и породичне вредности, да исцепају ову страницу из уџбеника историје за 8. разред ("Клет", стр. 172) и да не дозволе ову пропаганду хомосексуализма и трансродности нашој малолетној деци. pic.twitter.com/4BEaigSS0b
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) September 3, 2022
_____
- Post n°499
Nesto mislim sta nam radi ministarka za ljucka prava ivih dana i meseci pa i godina?