Europride 2022
Poll
Hoće li ga biti i neće?
- [ 8 ]
- [62%]
- [ 3 ]
- [23%]
- [ 2 ]
- [15%]
Total Votes: 13
Poll closed
+8
Uncle Baby Billy
rujofil
Janko Suvar
Margit Savović
Јанош Винету
plachkica
Летећи Полип
Nektivni Ugnelj
12 posters
- Post n°126
Re: Europride 2022
mogao je da doda i da su mu sad naišli ispitni rokovi, baš se sve nakupilo i naguralo... mislim, nije standardna periodična ha-ha fora na račun trenerske škole nego to je baš taj tip izgovora
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°127
sin nacije
pusti sad dete vidiš kolko uči i radi, oslabio 10 kila od nespavanja, ne mora sad da se bakće i sa tim tvojim prajdom ili kako se već zove to čudo
pusti sad dete vidiš kolko uči i radi, oslabio 10 kila od nespavanja, ne mora sad da se bakće i sa tim tvojim prajdom ili kako se već zove to čudo
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°128
Uncle Baby Billy wrote:sigurno ga brine, bar malo, i ono litijašenje (koje sutra treba da se nastavi). nije presudno, ali znamo da uvek reaguje na ulicu.
to je najgore od svega, ta pobeda litijaša i naše Milke koja živi u Nemačkoj.
Realno, nije, jer iza litija stoji vlast. (Mislim, nije to strah od ulice kao u slucaju protesta protiv Rio Tinta.)
Ali u percepciji javnosti ce biti. A percepcija je sve.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°129
A moze i ono kad je suvise mator, pa ne zna sta to sad mladi rade, i kakav im je to prajt ili prajd, kako ga vec zovu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°130
Uncle Baby Billy wrote:sin nacije
Taj rad.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°131
Aj sad bas da vidimo sta ce tzv. gej aktivisti da kazu. Oni se nesrecnici nadase zakonu o istopolnim zajednicama. lol.
_____
~~~~~
- Post n°132
Nada poslednja umire
Otkazali ste nam ustavom zagarantovano pravo da šetamo. OK! Šta ćemo dobiti da nam umirite duševnu bol? Gej brakove? Usvajanje dece? Istopolne zajednice? @anabrnabic @avucic
— Predrag Azdejković ️ (@azdejkovic1) August 27, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°133
Леја Келер
1 ч. ·
Ne postoji ni jedan razlog da se otkaže ili odloži Europrajd. To je čak i nemoguče - jer nije u pitanju samo jedna šetnja, već desetine i desetine kulturnih, umetničkih, debatnih programa: izložbe, predstave, razgovori sa stručnjacima i publikom na sve važne teme koje okružuju Prajd, koncerti, stotine već kupljenih avio-karata, plaćenog smeštaja za učesnike, transport, osiguranja, prenos scenografija, rad umetnika i saradnika iz cele Evrope, izrada hiljada listova papira traženih stalno novih i novih potvrda i dokumenata, višegodišnji predan i težak rad svih ljudi iz organizacije Prajda, stotine mladih i srčanih volontera, sav znoj i suze, sve emocije i nade, novac, rad, vreme, trud uložen u organizaciju Europrajda ne može da se obriše, da ne postoji, kao da ničega nije bilo.
Čak i da je samo otkazivanje šetnje - bila bi to velika greška. A o otkazivanju čitavog Europrajda da i ne govorim.
1 ч. ·
Ne postoji ni jedan razlog da se otkaže ili odloži Europrajd. To je čak i nemoguče - jer nije u pitanju samo jedna šetnja, već desetine i desetine kulturnih, umetničkih, debatnih programa: izložbe, predstave, razgovori sa stručnjacima i publikom na sve važne teme koje okružuju Prajd, koncerti, stotine već kupljenih avio-karata, plaćenog smeštaja za učesnike, transport, osiguranja, prenos scenografija, rad umetnika i saradnika iz cele Evrope, izrada hiljada listova papira traženih stalno novih i novih potvrda i dokumenata, višegodišnji predan i težak rad svih ljudi iz organizacije Prajda, stotine mladih i srčanih volontera, sav znoj i suze, sve emocije i nade, novac, rad, vreme, trud uložen u organizaciju Europrajda ne može da se obriše, da ne postoji, kao da ničega nije bilo.
Čak i da je samo otkazivanje šetnje - bila bi to velika greška. A o otkazivanju čitavog Europrajda da i ne govorim.
- Post n°134
Država EuroPride ne može da otkaže - može samo da proba da ga zabrani, što bi bilo jasno kršenje Ustava kao i presuda ustavnog suda koje zabrane Prajda iz 2011,12,13. god. proglašavaju neustavnim.
— Marko Mihailović (@PalpFiksn) August 27, 2022
Prajd se održava po planu 17.09. u 17h ispred Narodne Skupštine!
️
- Post n°135
plachkica wrote:Леја Келер
1 ч. ·
¯\_(ツ)_/¯
_____
~~~~~
- Post n°136
Erős Pista wrote:I to treci put.
Трипут је трипут...
И читајте шта пише - није рекао да је отказан, него да ће тек бити. То му се јавља из будућности.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°137
Samo da izjavim za televizor da sam iskreno glasao za "neće" i sad priznajem da nemam pojma o politici u Srbiji, ako je ovo politika a ne ludnica. Ako je ludnica onda ništa.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°138
Jesi, glasao si, ali tek nakon sto je Dragan J. rekao da nece biti. Do tada je bio samo jedan glas, konkretno - moj.
Mozda odrzim AMA sad za vikend, tako da cete moci da dobijete moje skromno misljene o politickim pitanjima koja vas budu interesovala.
Mozda odrzim AMA sad za vikend, tako da cete moci da dobijete moje skromno misljene o politickim pitanjima koja vas budu interesovala.
_____
~~~~~
- Post n°139
Mene zanima, posto sam bio ubedjen da ce ga biti. I ovaj cudan futur u vucicevom obracanju mi je, pa cudan.Летећи Полип wrote:Jesi, glasao si, ali tek nakon sto je Dragan J. rekao da nece biti. Do tada je bio samo jedan glas, konkretno - moj.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°140
Greška.
Glasao sam "hoće", tj. glasao sam da neće biti otkazan - čini mi se.
Mislim, ni sad ne verujem da je otkazan jer je to potpuno besmisleno, ali ovaj je lud a sa njima se nikad ne zna.
Glasao sam "hoće", tj. glasao sam da neće biti otkazan - čini mi se.
Mislim, ni sad ne verujem da je otkazan jer je to potpuno besmisleno, ali ovaj je lud a sa njima se nikad ne zna.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°141
Летећи Полип wrote:Pa imperijalisti (bez navodnika) ga i drze na vlasti.
Mozda (mozda), ali ne govorim o njemu uovom trenutku
- Post n°142
i dalje mislim da će ga biti, a onda će on i ana biti još jači, brži, bolji i nama i svetu
- Post n°144
Mislim, da nije bilo sad ovog sranja sa Kosovom i svega ostalog ubedjen sam da bi ga bilo. Ali sto se Kosova tice tu ce negde Srbija morati da popusti i prosto mu ne odgovaraju dve stvari gde ne izgleda kao cuvar nacije.
- Post n°145
Ćutite danas? Nemojte da zahtevate solidarnost sutra. Šetamo 17. septembra u 17h. ️️️
— Goran Miletic (@goranmiletic) August 27, 2022
- Post n°146
Onaj gore je u pravu, drzava mora da zabrani prajd, ne moze da ga "otkaze"
- Post n°147
The President of Serbia has said today that #EuroPride2022 is cancelled. It is not. Only the organisers can cancel the event. Our full statement. https://t.co/OQ8OWgIFuT
— EuroPride • EPOA (@EuroPride) August 27, 2022
Meni se cini da ce imati sranje na ulici hteo-ne hteo
- Guest
- Post n°148
Prvi sam nakon tebe glasao da neće biti Prajda i to before it was cool. Ideja je da se država u uslovima krize oslobodi viškova i da tako pokaže odlučnost i ozbiljnost. Nešto kao kad te budale rođaci savetuju da izbaciš mačku na ulicu, jer je dete na putu. Zašto, ni sami ne znaju, eto, vele, sad imate prave životne obaveze, čeka vas veliki posao, nema više trivijalnosti.Летећи Полип wrote:Jesi, glasao si, ali tek nakon sto je Dragan J. rekao da nece biti. Do tada je bio samo jedan glas, konkretno - moj.
- Post n°149
Ja sam uvek za sranje na ulici.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°150
A sad čitam Leju Keler i ne kontam više ništa. Neka rade šta hoće boli me kurac.