Srbija i Ukrajina
- Post n°878
Re: Srbija i Ukrajina
Никола Селаковић: Србија не може прихватити резултате референдума у украјинским регионима. План консултација потписан са Лавровим је техничка ствар и потписује се од 1996. https://t.co/06KwrGgpYM pic.twitter.com/WU32yD24Ea
— НСПМ online (@NSPM) September 25, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°880
As a keen supporter of any steps towards a European , I find the news of planned consultations between Serbia & Russia a major blow to accession process in the Western Balkans. Let’s be clear: is mobilizing to attack candidate state , Russia is attacking EU enlargement!
— Vladimír Bilčík MEP (@VladoBilcik) September 25, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°881
CG je uradila sve što EU traži, a i više, pa je opet nisu primili.
Primite CG pa da svi vidimo koliko je to valjano.
(nemam CG papire i njen prijem bi mi sigurno otežao život, ali ovde je reč o principima a ne o jedenju govana gde je Bilčik očigledno majstor)
_____
- Post n°884
Notxor wrote:Bilčik i cela EU ekipa da sisaju karu.
CG je uradila sve što EU traži, a i više, pa je opet nisu primili.
Primite CG pa da svi vidimo koliko je to valjano.
(nemam CG papire i njen prijem bi mi sigurno otežao život, ali ovde je reč o principima a ne o jedenju govana gde je Bilčik očigledno majstor)
Ovaj, ne.
- Post n°886
_____
- Post n°887
- Post n°888
_____
- Post n°889
Mór Thököly wrote: EPP
EPP app
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°890
_____
- Post n°891
Хил је рекао да су током прошле недеље у Њујорку одржани одлични разговори између делегација САД и Србије, а да су на крају недеље и после свих тих разговора сазнали за потписивање протокола.
Lol. Kokošari.
- Post n°892
Селаковић је рекао да је у питању техничка ствар, која се обавља од 1996. године, а да споразум нападају „они који га нису ни видели“.
A pa odlicno, eto resenja
- Post n°893
Mór Thököly wrote:Lol. Kokošari.
Mozda nisu znali da ce morati nesto da potpisuju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°895
Ima li prostora?
Komentarišući sve ove navode, marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da su pritisci na Srbiju užasni i svakoga dana sve strašniji.
- Nevidljive, a bolne sankcije već nam se uvode. Kako god bilo, Srbija ne treba da strada zbog tuđe agresivne politike. Treba da uvede sankcije Rusiji i time zaštiti sebe od neprincipijelne politike Zapada i agresivne politike Istoka - predlaže Krstić.
Na drugoj strani, Ognjen Pribićević, bivši ambasador u Nemačkoj, ocenjuje da su pritisci kojima je Srbija izložena očekivani, jer je naša zemlja jedina koja nije uvela sankcije Rusiji.
- Velike sile žele da nas privuku, svaka na svoju stranu. Može se očekivati da sadašnji, inače jaki pritisci, postanu još jači. Problem je u tome što EU od nas traži da potpuno sledimo njenu ukupnu politiku, a mi nismo članica EU. Na argumentaciju EU da treba da sledimo njihovu politiku jer delimo iste vrednosti treba odgovoriti pitanjem ako je to tako, zašto nismo još pre 15 godina primljeni u EU? Mislim da ipak još postoji značajan diplomatski prostor da se izborimo za što povoljniju poziciju za nas. I što je još važnije, mislim i nadam se da postoji prostor za diplomatski dogovor Rusije i Zapada oko Ukrajine - zaključuje Pribićević.
- Post n°896
marketinški stručnjak Nebojša Krstić
Беше завршио медицину, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°897
https://rs.n1info.com/vesti/hil-video-sam-plan-konsultacija-srbije-i-rusije/
I Rusima ce biti drago da cuju
- Post n°898
U dokumentu koji je naš ministar spoljnih poslova potpisao sa Rusijom u Njujorku nema ničega što bi moglo ugroziti EU integracije Srbije, izjavio sam za Kurir.
— Milan Antonijević :flag_rs::flag_eu: (@AntonMilan) September 27, 2022
Ovakav dokument nije uobičajeno da se potpisuje na ovako visokom diplomatskom nivou. https://t.co/WXAQdHMo1C
- Post n°899
- Post n°900
Au kakva biografija, gde si bio sta si radio progovorio Engleski nisi🧐🤬 pic.twitter.com/GVcbMo1dBk
— IKUS (@DragonofBG) March 3, 2022