Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija i Ukrajina

Erős Pista

Srbija i Ukrajina - Page 34 Empty Re: Srbija i Ukrajina

Post by Erős Pista 19.09.22 12:18

Pa njemu je najteže, mora da živi u grotlu antihrišćanstva i satanizma.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by MNE 19.09.22 12:20

ruši ih iznutra

Post by beatakeshi 19.09.22 12:33

Erős Pista wrote:Pa njemu je najteže, mora da živi u grotlu antihrišćanstva i satanizma.
    I jeresi.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 19.09.22 14:06

Velikomucenik amsterdamski takoreći
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип 19.09.22 14:24

Futuristička priča u najboljem duhu Matriksa

Pošto je posle Sedmogodišnje pandemije protutnjala Islamska kontroverza i završio se Veliki haos, strah od smrti prevaziđen je tokom poslednjih desetak godina JA-oblacima, skladištima kompletnog sećanja i svih osobina jedne ličnosti, koji i posle smrti pojedinca imaju mogućnost komunikacije sa živima, kao i sa ostalim postmortem oblacima.

Ali odjednom počinju da se pronose glasine o neobjašnjivom gašenju JA-oblaka. Širi se panični strah. Din, amsterdamski stručnjak za marketing, poreklom Srbin, izolovan od realnosti fizičkog sveta, dobija od korporacije u kojoj radi I-SKY zadatak da napravi kampanju za umirenje široke publike zbog širenja epidemije gašenja JA-oblaka.

Uznemireni Din, do tada udobno uljuljkan u svoju izolaciju, na jednom od retkih poslovnih sastanaka uživo, upoznaje Saru, mladu ženu koja ga privlači. Kako bi joj se približio, Din s mukom savlađuje prepreke sopstvene neurotičnosti. Ispostavlja se da Sara spada u radikalne protivnike JA-Neba...

https://www.delfi.rs/knjige/189666_i-sky_knjiga_delfi_knjizare.html

Ima i odlomak, ko oce da procita...  Srbija i Ukrajina - Page 34 2304934895

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Erős Pista

Post by Erős Pista 19.09.22 14:45

:ljaksofon:

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Notxor

Post by Notxor 19.09.22 14:50

Miladin i Kosara?

Srbija i Ukrajina - Page 34 WKaf0Eh

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 19.09.22 15:07

MilaDin
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić 19.09.22 15:13

Uoči posjeta Moskvi Dodik je komentirao kako dugi niz godina Zapad nije reagirao na, kako je rekao, istrebljenje ruskog stanovništva u Ukrajini te ustvrdio da su se u Donbasu svakodnevno događala ubojstva i granatiranja.
    - Zapad je pripremio ofenzivu protiv Luganska i Donjecka s ukrajinskim snagama, obučavao njihove vojnike i poslao značajan broj vlastitih plaćenika. Sve je bilo vrlo jasno i Rusija je morala uzvratiti. Ali način na koji to radi se razlikuje od načina na koji su to Amerikanci radili u mnogim dijelovima svijeta, ne računajući na civilne žrtve. Rusija provodi specijalnu operaciju čiji je cilj uništenje neprijatelja, ali svoju misiju provodi tako da bude što manje žrtava, izjavio je Dodik.
    Podsjetio je na münchenski govor ruskog predsjednika Vladimira Putina koji, kako je rekao, Zapad nije ozbiljno shvatio.
    - Svi se sjećamo upozorenja predsjednika Putina na Münchenskoj konferenciji da Rusija ne može mirno gledati na približavanje svojim granicama i da to nikada neće dopustiti. Sva ta upozorenja nisu shvaćena ozbiljno. Ali u Europi, Zapad se može ponašati drsko prema nama, Srbima, isključivati naftu, uvoditi sankcije, ali Rusija je druga priča, Rusija je morala uzvratiti, komentirao je.
    Na pitanje kakva je danas situacija po pitanju mogućeg referenduma o izlasku Republike Srpske iz BiH, Dodik je rekao da RS ostaje pri toj poziciji i da je još više nezadovoljna, ali i da ta ideja čeka na odgovarajući trenutak.
    - Naša težnja prema Srbiji je prirodna. Slična situacija je s Rusima u Ukrajini, kojih je u toj zemlji 15 milijuna i kojima je politički vrh te zemlje zabranio ruski jezik. Zbog toga je specijalna operacija Rusije u Ukrajini opravdana zaštitom prava svog naroda. Tako i mi ovdje - s muslimanima ne možemo imati zajedničke škole, zajedničke udžbenike", naveo je Dodik.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy 19.09.22 18:45

može na 6 različitih topika, ali neka ga ovde

https://www.slobodnaevropa.org/a/state-department-vojna-pomoc-zapadni-balkan/32040703.html

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 20.09.22 21:56

Kalemegdan juče. Prva fotka.

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 21.09.22 13:16

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić 21.09.22 13:22

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 21.09.22 13:30

Tchomskiy
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú 22.09.22 23:43

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú 22.09.22 23:43

Malo je promašio godinu, al nema veze.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista 23.09.22 0:00

Tesenja o mobilizaciji.

_____

Del Cap

Post by Del Cap 23.09.22 0:07

Srbija i Ukrajina - Page 34 FdSm3A8X0AIkuwR?format=jpg&name=large
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 23.09.22 1:01

Sto bi Del Cap reko, fwiw Srbija i Ukrajina - Page 34 1399639816

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 23.09.22 21:48

https://www.danas.rs/vesti/politika/ambasada-ukrajine-milan-stamatovic-je-ruski-placenik-koji-se-predstavlja-kao-srpski-politicar/
    Erős Pista

Post by Erős Pista 23.09.22 21:55

Počele šamarke.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 23.09.22 21:59

Bukvalno sam hteo to da napisem, kolko ih boli kurac Srbija i Ukrajina - Page 34 1399639816
    disident

Post by disident 23.09.22 22:18

Erős Pista wrote:Počele šamarke.
    Pročitao sam šimike

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista 23.09.22 22:25

I to.

_____

boomer crook

Post by boomer crook 23.09.22 22:31

setao sam netom i sada sam sokiran saznanjem da ima ljudi koji veruju u ovo

Dejan Beric
    ☝❗Генерални секретар Уједињених нација је навео да Украјина није поднела захтев за регистрацију границе од 1991. године, па држава Украјина не постоји...
    А ми за то не знамо!
    07.4.2014. Генерални секретар УН Бан Ки Мун дао је запањујћу изјаву, чија је дистрибуција забрањена у украјинским медијима и на интернету. О сукобу две земље разговарано је на седници Савета безбедности УН. Из овога је извучен следећи закључак:
    Украјина није регистровала своје границе од 25. децембра 1991. године. УН нису регистровале границе Украјине као суверене државе.
    Дакле, може се претпоставити да Русија не крши права у односу на Украјину.
    Према Споразуму ЗНД, територија Украјине је административни округ СССР. Дакле, нико не може бити крив за сепаратизам и насилну промену украјинских граница.
    Према међународном праву, држава једноставно нема званично признате границе.
    Да би решила овај проблем, Украјина мора да заврши демаркацију граница са суседним земљама и добије сагласност суседних земаља, укључујући Русију, на њиховој заједничкој граници. Потребно је све документовати и потписати споразуме са свим суседним земљама.
    Европска унија је обећала подршку Украјини по овом важном питању и одлучила да пружи сву техничку помоћ.
    Али хоће ли Русија потписати споразум о граници са Украјином? Наравно да не!
    Пошто је Русија правни следбеник СССР (то потврђују и одлуке међународних судова о имовинским споровима између бившег СССР и страних држава), земље Украјина, Белорусија и Новорусија припадају Русији и нико нема право да располаже овим простором осим Русије.
    У суштини, сада све што Русија треба да уради јесте да изјави да је ово подручје руско и да је све што се на том простору дешава унутрашња ствар Русије.
    Свако мешање из вана ће се сматрати мером против Русије. На основу тога Русија може да поништи украјинске изборе 25. маја 2014.
    Према Будимпештанском меморандуму и другим споразумима, Украјина нема границе. Држава Украјина не постоји (и никада није постојала!).

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Sponsored content

Current date/time is 08.11.24 23:26