Srbija i Ukrajina
- Post n°751
Re: Srbija i Ukrajina
Nije mi jasno šta hoće MĐ. Šta je on to "ispravio" ovim tekstom?
- Post n°752
, а код нас је преведен солидан део његовог огромног опуса
Slucajno su preskoceni neki delovi u kojima kritikuje rusiju sto je sledila srpsku "ludost" 1876 i 1914
- Post n°753
beatakeshi wrote:Nije mi jasno šta hoće MĐ. Šta je on to "ispravio" ovim tekstom?
Nista, naravno.
- Post n°754
https://standard.rs/2022/09/02/simbolika-ubistva-darje-dugine/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°756
preljepo pic.twitter.com/16ympkS8Bh
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 3, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°758
S druge strane, ima i lepsih dogadjaja...
Denacifikacija beogradskih ulica pic.twitter.com/jWkqw9YYIJ
— Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi Protiv rata (@ProtivRata) September 2, 2022
- Post n°759
Smutnjik
http://www.nspm.rs/hronika/igor-kirilov-ministarstvo-odbrane-rusije-poseduje-dokaze-da-je-vasington-2005.-godine-prebacio-u-ukrajinu-ispitivanja-opasnih-vakcina.-proucavani-su-patogeni-kolere-tularemije-kuge-krimsko-kongoanske-groznice-hantavirusi.html
http://www.nspm.rs/hronika/igor-kirilov-ministarstvo-odbrane-rusije-poseduje-dokaze-da-je-vasington-2005.-godine-prebacio-u-ukrajinu-ispitivanja-opasnih-vakcina.-proucavani-su-patogeni-kolere-tularemije-kuge-krimsko-kongoanske-groznice-hantavirusi.html
_____
- Post n°760
Čemu služi ovo? Imamo dokaze da je pre 17 godina... Pa dođi pre 17 godina.
- Post n°761
gluposti, ta ispitivanja se rade u laboratorijama koje moraju imati određeni stepen sigurnosti, Amerikanci stvarno jesu Ukrajincima napravili BSL-3 laboratoriju ali to je bilo 2010e i bilo je urađeno javno naravno
- Post n°762
E, sad ne znam iz kog je ugla sniman dokumentarac i kakav je odsjaj, tako da najbolje da i ovo ostavimo buducim istoricarima.
https://rs.n1info.com/vesti/rt-sluti-rat-na-balkanu-kosovo-kao-krim-ruska-baza-i-denacifikacija-regiona/
https://rs.n1info.com/vesti/rt-sluti-rat-na-balkanu-kosovo-kao-krim-ruska-baza-i-denacifikacija-regiona/
_____
- Post n°763
Slobodan Antonić likes this ("jednog dana, jednog dana")
- Post n°764
Erős Pista wrote:E, sad ne znam iz kog je ugla sniman dokumentarac i kakav je odsjaj, tako da najbolje da i ovo ostavimo buducim istoricarima.
Treba im neko sranje, bilo gde ne prave pitanje, pa ajde onda Srbe da lozimo i nasoj javnosti serviramo da je ceo svet u nekom ratu
- Post n°765
Krenulo je!
_____
- Post n°766
Jeeel? pic.twitter.com/85DvVVijI5
— 3eko (@3_e_k_o) September 5, 2022
- Post n°767
Мислио сам да је нека вест, кад оно видим да има и реч у другом реду.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°769
_____
- Post n°771
El smo uveli sankcije ili još čekamo pa po bugarskom modelu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°772
Kakve sankcije, Er Srbija leti za Moskvu regulare
- Post n°773
ne znam da li ovde ili na vučićevu srbiju ili na spc topik, elem, 14 godina živim u ovom stanu,
nikad do večeras nisam čula govore ispred hrama, ni zvona, nijedno okupljanje nije imalo
ozvučenje kao ovo večeras. dragi, koji nije paničar, je prokomentarisao da se pretvaramo u hitlerovu
nemačku.
ne znam šta je patrjarh pričao, ne smem ni da pogledam, ali demonstrirana buka je jeziva. ne znam da li sam se ukad ovoliko uplašila
nikad do večeras nisam čula govore ispred hrama, ni zvona, nijedno okupljanje nije imalo
ozvučenje kao ovo večeras. dragi, koji nije paničar, je prokomentarisao da se pretvaramo u hitlerovu
nemačku.
ne znam šta je patrjarh pričao, ne smem ni da pogledam, ali demonstrirana buka je jeziva. ne znam da li sam se ukad ovoliko uplašila
- Post n°774
Cak je i Vucic pobegao iz Srbije tokom toga. Ne znam kako su televizije to ispratile, novine na netu mrsavo.
- Post n°775
Ili ste mladi ili imate kratko pamćenje.
Fašizam je bio kad su izbacivali Barbaliće i praznili Hrtkovce i Slankamen, kad su ubili Ćuruviju, kad su tukli otporaše i gejeve na prvoj paradi, kad su hapsili sve rođene u HR i BIH i slali ih preko granice u jedinice, kad su pandurima davali lažne lične karte i slali ih u Bosnu, kad su ubijali po Kosovu, a leševe sahranjivali u beogradskim opštinama u pandurskim bazama ili ih potapali u rekama, itd, itd...
Fašizam je bio kad su izbacivali Barbaliće i praznili Hrtkovce i Slankamen, kad su ubili Ćuruviju, kad su tukli otporaše i gejeve na prvoj paradi, kad su hapsili sve rođene u HR i BIH i slali ih preko granice u jedinice, kad su pandurima davali lažne lične karte i slali ih u Bosnu, kad su ubijali po Kosovu, a leševe sahranjivali u beogradskim opštinama u pandurskim bazama ili ih potapali u rekama, itd, itd...
_____
Sweet and Tender Hooligan