Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija i Ukrajina

Thomas Sankara

Srbija i Ukrajina - Page 24 Empty Re: Srbija i Ukrajina

Post by Thomas Sankara Fri Jul 22, 2022 1:35 pm

Cowboy wrote:
    Filipenko wrote:Posebno je Redoran na Sputnjik liniji Srbija i Ukrajina - Page 24 286371741 Sta sve necu procitati...

Nije brt, covek je liberal, samo sto banuje svakoga ko kaze da ne ratuju NATO i Rusija no je Rusija napala Ukrajinu i da u toj formulaciji postoji bitna razlika. Temu je uredio tako da se i ovi iz Sputnjka dogovaraju oko preuzimanja koncepta. Sa foruma najurio nekoliko ljudi koji su se osmelili da primete da je Putin zlocinac, dok proputinovci uzivaju ko zabe u bari, nekaznjeno pisu kako je Ukrajina lazna nacija, da su Ukrajinke kurve i slicno. Napravio covek ljubavno gnezdo za Putinovce, Vuchelin klub.

@boomer crook   slazem se, nije Tito dao da ovde naprave haos i to doprinosi ovom proruskom ludilu u Srba.

Ja sam za to da se Ukrajina ustupi Rusiji da ne bi nanerviralo naseg velikog vodju, jer jebiga, moze da baci nuklearke. Za sve je kriv zli zapad jer postoji i nervira velikog vodju.
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Jul 22, 2022 7:00 pm

Samo da primetim da niko od ukrajinoljubaca nije bio za to da se implementira minski sporazum, niti je nesto osudjivao multitude of ukrajinskih vlada i drzavnijeh aparata sto ga nisu sprovodili, vec ga stavise aktivno sabotirali. A svi vole mir, gnusaju se rata, ukazuju na svirepost koja nastaje kad udari covek na coveka...
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Jul 22, 2022 7:15 pm

jebiga odvedem ja macka kod veterinara i on mi kaze moze ovo, moze ono ali prvo nacelo medicine je ne cini stetu tamo gde je vec problem.

mislim pre spec operacije je bilo od aktivnog prestanka neprijateljstava nesto tipa 500 mrtvih. nije malo ali sada jr tamo pakao. samo u mariupolju izgleda ima 25k mrtvih. ono kataklizma.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Cowboy

Post by Cowboy Fri Jul 22, 2022 8:45 pm

Thomas Sankara wrote:Ja sam za to da se Ukrajina ustupi Rusiji da ne bi nanerviralo naseg velikog vodju, jer jebiga, moze da baci nuklearke. Za sve je kriv zli zapad jer postoji i nervira velikog vodju.

Realno, svaki kvazi pacifista je na strani Putinovih ratnih planova i zalaze se da se ti planovi realizuju.

Pre neki dan procitao "ukrajincu je isto da li ga gazi ruska ili ukrajinska cizma (?)" dakle ako se tako postavi stvar nebo je granica. Ovo orgijanje putinista je vrh planine visedecenijskih relativizacija svega i svacega, globalno.

Danas se sve moze podrzati. Posle se ljudi cude ako se primeti da desnica jaca i da klizimo u fashizam - a iste relativizacije su se cule sa zvucnika i pre skoro sto godina. Nema nade za covecanstvo ako ga ni ona deca koja su pobijena po logorima i gasnim komorama nicemu nisu naucila.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jul 22, 2022 9:01 pm

Cowboy wrote:
    Danas se sve moze podrzati. Posle se ljudi cude ako se primeti da desnica jaca i da klizimo u fashizam - a iste relativizacije su se cule sa zvucnika i pre skoro sto godina. Nema nade za covecanstvo ako ga ni ona deca koja su pobijena po logorima i gasnim komorama nicemu nisu naucila.

Nisu, mora da se odresi kesa, jebi ga.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Jul 22, 2022 10:24 pm

Kako da se solidarišemo i odrešimo kesu kad ništa nismo uradili za Siriju i Jemen? Nećemo valjda licemeri da budemo?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Cowboy

Post by Cowboy Fri Jul 22, 2022 10:52 pm

Za Siriju i Jemen je pre agresije na Ukrajinu culo taman onoliko ljudi koliko je culo za Bochelija pre nego sto je napravljen koncert u beogradu na vodi.
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Jul 22, 2022 11:40 pm

Srbija i Ukrajina - Page 24 6nnv51
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Jul 25, 2022 6:19 am

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/milos-bandjur-doskorasnji-narodni-poslanik-iz-sns-o-susretima-sa-ruskim-ultradesnicarem-lisov-je-humanitarac/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 25, 2022 6:51 am

Ko sve ovde vršlja...
    Cowboy

Post by Cowboy Mon Jul 25, 2022 7:52 am

Pa ovo je zvanicna politika Srbije.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 25, 2022 9:02 pm

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jul 26, 2022 6:36 am

https://standard.rs/2022/07/26/milomir-stepic-rusija-ne-sme-pristati-na-parcijalni-uspeh/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Jul 26, 2022 6:59 am

I kako sad ja da klasifikujem ovog veselnika? Korisna budala ili ruski špijun? I u čemu je suštinska razlika kada su oba štetočine?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Jul 26, 2022 7:29 am

Razlika je sto su korisne budale i na prozapadnoj i na proistocnoj strani.

Post by beatakeshi Tue Jul 26, 2022 7:32 am

Od 2008 do 2012 profesor Geoekonomskog fakulteta Univerziteta Megatrend.
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Jul 26, 2022 7:47 am

Slicno ko i Brdar. Uhleb sluzbe.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 26, 2022 7:48 am

Erős Pista wrote:https://standard.rs/2022/07/26/milomir-stepic-rusija-ne-sme-pristati-na-parcijalni-uspeh/

Reci im Milomire
    Cowboy

Post by Cowboy Tue Jul 26, 2022 9:29 pm

Filipenko wrote:Razlika je sto su korisne budale i na prozapadnoj i na proistocnoj strani.

bold, kazes kao da je to nesto lose
    паће

Post by паће Tue Jul 26, 2022 9:37 pm

Cowboy wrote:
    Filipenko wrote:Razlika je sto su korisne budale i na prozapadnoj i na proistocnoj strani.

Подјебаваш као да је то нешто добро.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jul 28, 2022 6:57 am

паће wrote:
    Cowboy wrote:

Kakvo crno podjebavanje, svako ko je proveo makar i nedelju dana u Srbiji zna na sta lice mediji i nacionalne frekvencije te da tu nema dva grama "prozapadnih" korisnih idiota.

Pa na dan agresije naslov u prorezimskom tabloidu je bio "UKRAJINA NAPALA RUSIJU"

Nemojmo relativizovati jbg, nismo veverice. Filipenko stavlja obe propagande u istu ravan, a to je daleko od istine taman koliko je daleko Vucic od postenja.
    Filipenko

Post by Filipenko Thu Jul 28, 2022 9:52 am

Potpuno pogresno tumacis. Niko ne govori o tome da je danas, u ovom aktuelnom trenutku prozapadna i proruska propaganda podjednako aktivna ili ravnomerno rasporedjena po medijima, nego o tome da i jedni i drugi lazu, samo sto jedni dobiju vise prostora da lazu tokom jedne vlasti, pa posle drugi dobiju vise prostora da lazu tokom druge vlasti. Plus jedan deo lagano prelazi iz jednog tabora u drugi. Naravno, i tokom ove vlasti ce kada se ukaze potreba preko noci da svi ti koji laju za Ruse (sa izuzetkom par najzagrizenijih) preko noci da promene pricu i pricace svaka cast Vucicu sto je sacuvao Srbiju uvevsi sankcije Rusiji, i to ce biti dobar deo istih ovih koji ti danas pricaju da ce Rus da uplovi Dunavom.

Poenta je da i jedni i drugi imaju fantomska primanja i zive odlicno na nas racun, pa sad da li ce da mi pricaju da cemo u EU do 2007. ili da ce Rusija uspeti da se odbrani u Ukrajini, nekako se svodi na isto.
    disident

Post by disident Thu Jul 28, 2022 10:41 am

Cowboy wrote:
    паће wrote:

Kakvo crno podjebavanje, svako ko je proveo makar i nedelju dana u Srbiji zna na sta lice mediji i nacionalne frekvencije te da tu nema dva grama "prozapadnih" korisnih idiota.

Pa na dan agresije naslov u prorezimskom tabloidu je bio "UKRAJINA NAPALA RUSIJU"

Nemojmo relativizovati jbg, nismo veverice. Filipenko stavlja obe propagande u istu ravan, a to je daleko od istine taman koliko je daleko Vucic od postenja.

Srbija i Ukrajina - Page 24 20220710

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Fri Jul 29, 2022 2:21 am

Janko Suvar wrote:To ce jako lose da se odrazi na klaster

zašto pišeš klaster a misliš na klistir

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jul 30, 2022 10:07 pm

http://91.222.7.144/istrazivanja-javnog-mnjenja/srbija-leto-2022.-protivljenje-uvodjenju-sankcija-rusiji-poraslo-sa-822-na-84-odsto.html

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 2:22 pm