@Eros
Srbija i Ukrajina
- Post n°27
Re: Srbija i Ukrajina
Mislim, malo ce da pufće i ahće veceras u dnevniku i onda se okrecemo obavezama u regionalnom takmicenju
- Post n°28
Mór Thököly wrote:Serbia is very concerned
@Eros
A, pa ovi naši bi sad najviše voleli da to mogu tako da odrade, sa par uopštenih diplomatskih fraza, ali neće da može...
„Садашњи демарш, наравно, није у вези са авионом. Он је усмерен против Русије као државе и против Србије као државе. Реакција ће, надам се, бити заједничка и изузетно оштра, у формату не само дипломатских протеста, него и конкретних, практичних одговора“
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
Sad kad uvedemo sankcije Crnoj Gori i Bugarskoj.
E, sećate se onog noža što ste nam ostavili u leđima pre sto godina? EVO GA!
E, sećate se onog noža što ste nam ostavili u leđima pre sto godina? EVO GA!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°30
Ma nema teorije, a i realno ko ih jebe.
- Post n°31
https://rs.n1info.com/vesti/gosti-n1-o-lavrovu-win-win-situacija-mi-nismo-otkazali-a-on-ipak-ne-dolazi/
_____
- Post n°32
Mislim, od Bugarske ce nam vrlo uskoro vize zavisitii gas nego od Rusije. Ovo je sve 1 ruska fantazmagorija.
- Post n°33
Pribićević navodi da "mi ne možemo da odbijemo Ruse, zbog našeg pitanja teritorijalnog integriteta,
Kina nikad nece pustiti Kosovo u UN. Oni, za razliku od Rusije (koja je realno zapravo na suprotnoj strani), stvarnoimaju problema sa takvim secesionizmom.
- Post n°34
pa i Rusija ima problema sa secesionizmom, ne da im se baš da secesionišu UkrajinuMór Thököly wrote:
Pribićević navodi da "mi ne možemo da odbijemo Ruse, zbog našeg pitanja teritorijalnog integriteta,
Kina nikad nece pustiti Kosovo u UN. Oni, za razliku od Rusije (koja je realno zapravo na suprotnoj strani), stvarnoimaju problema sa takvim secesionizmom.
- Post n°35
Ali mogu lako da nadju racun i u secesionizmu
- Post n°36
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-ambasador-bocan-harcenko-me-je-obavestio-o-razlozima-koji-su-onemogucili-dolazak-ministra-spoljnih-poslova-rusije-sergeja-lavrova-u-beograd.html
_____
- Post n°38
A da probate s teleportacijom?Mór Thököly wrote:"Zatvorili nebo? Ma šta kažete?!"
Teleportacija njet.
K sožaljenjiju.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°39
Evo Lavrov na presici o cinizmu EU i Natoa, i da nitko neće uspit narušiti odnos Srbije i Rusije, pozvao Selakovića u Rusiju.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°40
Rusi su ih sad uhvatili u bratski zagrljaj i nece ih pustiti dok ovi ne izrecituju sta treba.
_____
- Post n°41
Bleeding Blitva wrote:pozvao Selakovića u Rusiju.
Tja, kilonje, zovu bivseg ministra. Sto nisu zvali Vucica?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°42
Mislis zbog problema s pritiskom?
_____
- Post n°43
Erős Pista wrote:Rusi su ih sad uhvatili u bratski zagrljaj i nece ih pustiti dok ovi ne izrecituju sta treba.
"Srbiji nema života bez Nemačke"?
- Post n°44
Pazi, na nekoj uzici ih drze, a koliko je uzica jaka, videcemo uskoro.
_____
- Post n°45
Rusi su ne jednom preterali sa nama, pa su najproruskiji na kraju popizdili. Nikako ne kazem da ce i Vucic, ali hodaju po ne bas tako debeloj zici.
- Post n°46
Bas vam je lepa ova ekonomija, bilo bi steta da joj se nesto desi...
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-bocan-harcenko-uvodjenje-sankcija-rusiji-bi-moglo-da-naskodi-ekonomiji-i-socijalnoj-sferi-srbije.html
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-bocan-harcenko-uvodjenje-sankcija-rusiji-bi-moglo-da-naskodi-ekonomiji-i-socijalnoj-sferi-srbije.html
_____
- Post n°48
Jao kakva će to fešta biti u Dnevniku, šteta što mi ne pada na pamet da gledam.
A (bukvalno) sutra treba da se smeje uz makedonskoto vino sa premijerom iste te makedonije
A (bukvalno) sutra treba da se smeje uz makedonskoto vino sa premijerom iste te makedonije
- Post n°49
CG i Ukrajina
Lekić: Da li je i na kojoj sjednici neki crnogorski državni organ odlučio da ne dozvoli prelet Lavrova
On dodaje da Turska, koja ima isti status kandidata za članstvo u EU kao i Crna Gora, vrlo aktivno učestvuje u diplomatskim medijacijama dozvoljavajući ne samo prelete već i slijetanje ruskih diplomata na svojoj teritoriji
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/607522/lekic-da-li-je-i-na-kojoj-sjednici-neki-crnogorski-drzavni-organ-odlucio-da-ne-dozvoli-prelet-lavrova
Lekić: Da li je i na kojoj sjednici neki crnogorski državni organ odlučio da ne dozvoli prelet Lavrova
On dodaje da Turska, koja ima isti status kandidata za članstvo u EU kao i Crna Gora, vrlo aktivno učestvuje u diplomatskim medijacijama dozvoljavajući ne samo prelete već i slijetanje ruskih diplomata na svojoj teritoriji
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/607522/lekic-da-li-je-i-na-kojoj-sjednici-neki-crnogorski-drzavni-organ-odlucio-da-ne-dozvoli-prelet-lavrova
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°50
Izdvojio bi svoje mišljenje da bi bilo bolje da je Lavrov sleteo u Beograd. Korak dalje od rešavanja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.