Pored Maska Tramp izgleda kao oličenje šarma.
UK - Politika i društvo
- Post n°951
Re: UK - Politika i društvo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°952
I normalnosti. Skeri
- Post n°953
Tramp je i ranije karijerno a i u politici kako-tako naučio da "igra" u javnosti, a ovaj je (za)ostao u svom gazdinskom, praktično privatnom modu.
- Post n°954
Ako mislite da je Elon kripi, izguglajte mu oca.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°956
U američkim terminima Mask je nerd a Tramp jock, a što je prerequisite za predsedničkog kandidata. Vučić, na primer, nikada ne bi prošao na američkim izborima, čisto zbog tog srednješkolskog popularity arhetipa. Zanimljiva stvar.Del Cap wrote:Tramp je i ranije karijerno a i u politici kako-tako naučio da "igra" u javnosti, a ovaj je (za)ostao u svom gazdinskom, praktično privatnom modu.
- Post n°957
čika Condor wrote:U američkim terminima Mask je nerd a Tramp jock, a što je prerequisite za predsedničkog kandidata. Vučić, na primer, nikada ne bi prošao na američkim izborima, čisto zbog tog srednješkolskog popularity arhetipa. Zanimljiva stvar.Del Cap wrote:Tramp je i ranije karijerno a i u politici kako-tako naučio da "igra" u javnosti, a ovaj je (za)ostao u svom gazdinskom, praktično privatnom modu.
https://www.unpopularfront.news/p/the-jockcreep-theory-of-fascism
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°958
Lol. Ali šteta da se ovo ne citira (Kurcio Malaparte, kakvo ime, italijanski pisac, reditelj i fašista baca hejt na Hitlera, ali se savršeno mapira na jednog nama bližeg lika):
He is a weak man who takes shelter in violence, so that he may conceal his lack of energy, his unexpected failings, his morbid egoism, and his clumsy pride. A quality common to nearly all dictators and one which is characteristic of their manner of judging men in relation to events, is their jealousy. Dictatorship is not only a form of government, it is also the most complete form of jealousy in all its aspects : political, moral and intellectual. Like all dictators, Hitler is guided much more by his passions than by his mind. His attitude towards his oldest partisans, the shock-troops who followed him from the very beginning, who stood by him in adversity, who shared his humiliation, dangers and imprisonment, who have been his glory and his power, can only be explained by jealousy. This will astonish only those who are unaware of the true nature of dictators, i. e., their violent and timid psychology.
- Post n°959
Reform UK tj. Faraz u svim poslednjim istrazivanjima izbio na drugo mesto, a negde na prvo, krece se oko 25%. Laburisti 1-2% ispred u proseku, negde iza, ali sa tendencijom pada, oko 7-8% su izgubili za skoro 9 meseci od izbora.