u osnovnoj skoli mi je tetka uvek nabavljala karte za novogodisnji koncert, posle ga nisam vise slusala ali bas mi je zao. umeo je da pogodi onu neku sentimentalnu zicu besprekorno. zato je valjda i bilo tako sokantno i maltene licno uvredljivo kad bi rekao nesto politicki mimo mojih uverenja.
R.I.P.
- Post n°951
Re: R.I.P.
e bre, bas i nije morao da umre.
u osnovnoj skoli mi je tetka uvek nabavljala karte za novogodisnji koncert, posle ga nisam vise slusala ali bas mi je zao. umeo je da pogodi onu neku sentimentalnu zicu besprekorno. zato je valjda i bilo tako sokantno i maltene licno uvredljivo kad bi rekao nesto politicki mimo mojih uverenja.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°952
Није било пуно промена у Балашевићевим ставовима током година - увек су ишли тамо где и већина.
- Post n°953
Ja sam u fazonu da je ave pocelo u vojvodini
A da je tu sliku jednog postwnog i naivnog slaninara blage naravi u jna unoformi izmislila sluzba zarad jurisa na vukovar
A da je tu sliku jednog postwnog i naivnog slaninara blage naravi u jna unoformi izmislila sluzba zarad jurisa na vukovar
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°954
Sotir wrote:Није било пуно промена у Балашевићевим ставовима током година - увек су ишли тамо где и већина.
Vecina? Pa. ne secam se da je pevao po ratistima ili bar po RTS-ovima, ZAM-ovima u vreme rata. Ne secam se ni da je branio mostove, govorio na Kosovu za patike, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°955
Jednom su Dusana Kojica, dok je bio u Zeleni Zub fazonu, pitali sta misli o Balasevicu.
Rekao je mnogo mi se svidja njegova pesma "Hej haj bas nas briga vozamo se na taljigama"
I tu svi u studiju prasnu smeh, a i ja sa druge strane radija.
Pre neku godinu sam sa nekom omladinom cekao NG u jednom beogradskom restoranu. Bend je bio mnogo bolji nego sto to obicno biva po BG restoranima za docek. Krene blok hitova iz osamdesetih i devedesetih, pa udare deep cuts medley, i odjednom cujem "hej haj bas na briga vozamo se na taljigama".
Nikad se nisam tako grohotom smejao na podijumu za igru. Gosti napucani, bend odlican, poslednje sto sam ocekivao u zivotu je Djordje Balasevic deep cuts posle Magazina i slicnih. Trebalo mi je vremena da ubedim omladinu da je to zaista pesma Dj B, a nisam ni pokusavao da objasnim zasto je to toliko smesno. Hvala Kojo, hvala Djole.
Rekao je mnogo mi se svidja njegova pesma "Hej haj bas nas briga vozamo se na taljigama"
I tu svi u studiju prasnu smeh, a i ja sa druge strane radija.
Pre neku godinu sam sa nekom omladinom cekao NG u jednom beogradskom restoranu. Bend je bio mnogo bolji nego sto to obicno biva po BG restoranima za docek. Krene blok hitova iz osamdesetih i devedesetih, pa udare deep cuts medley, i odjednom cujem "hej haj bas na briga vozamo se na taljigama".
Nikad se nisam tako grohotom smejao na podijumu za igru. Gosti napucani, bend odlican, poslednje sto sam ocekivao u zivotu je Djordje Balasevic deep cuts posle Magazina i slicnih. Trebalo mi je vremena da ubedim omladinu da je to zaista pesma Dj B, a nisam ni pokusavao da objasnim zasto je to toliko smesno. Hvala Kojo, hvala Djole.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°956
Sjebalo me ovo dobro, bio sam na nekoliko koncerata i nadao sam se da ću ići bar na još neki...
- Post n°957
ficfiric wrote:Sotir wrote:Није било пуно промена у Балашевићевим ставовима током година - увек су ишли тамо где и већина.
Vecina? Pa. ne secam se da je pevao po ratistima ili bar po RTS-ovima, ZAM-ovima u vreme rata. Ne secam se ni da je branio mostove, govorio na Kosovu za patike, itd
Tuku od jutros, od četiri-pet…
Rešio NATO da promeni svet…
Nad gradom danima lete iste rakete.
Poleva NATO, al’ to mu je zanat…
Ma sve mi je ravno ko severni Banat…
Biće rata.
Ako, isto nam se ‘vata.
Trube sirene ko teretni voz…
I nigde niko da poomoli nos…
Klasika: „Deder, još jednu pesmu
debeli iz Novog Sada.“
Trube sirene, al’ to im je manir,
a Sremci su srušili leteći tanjir…
Izeš sliku, F-18 u šljiviku.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°958
Na stranu inkvizicija i stavovi, volim neke njegove pesme tako da pokoj mu dusi
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°959
Sotir wrote:Није било пуно промена у Балашевићевим ставовима током година - увек су ишли тамо где и већина.
Fićfirić ti je već naveo zbog čega ovo nije tačno.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°960
jebo bi te sad.disident wrote:ficfiric wrote:
Biće rata.
Ako, isto nam se ‘vata.
debeli iz Novog Sada.“
_____
????
- Post n°963
buffalo bill wrote:Well this specific song is part of vicious anti-Albanian nationalist propaganda launched by Belgrade powers to be, stupidly picked up by Balasevic in late 1980s, building momentum to annul Kosovo autonomy. Rest is history, including his belated subsequent opposition to Milosevic. https://t.co/GW8Kt3lf6F
— Petrit Selimi (@Petrit) February 19, 2021
- Post n°964
Bog da mu dušu prosti. Nema svrhe sad elaborirati, bliži sam Sotirovom stavu, ali svako vreme ima svoj kontekst
- Post n°967
Имао је периоде кад је кулирао, али генерално тешко је било да нађеш неки његов став на који већина не би макар потврдно климнула главом.ficfiric wrote:Sotir wrote:Није било пуно промена у Балашевићевим ставовима током година - увек су ишли тамо где и већина.
- Post n°969
tako je, estetika malogradjanstine, koeljo, kic.
et Sotir.
et Sotir.
_____
????
- Guest
- Post n°970
Zastave u #NoviSad su na pola koplja. #Balašević pic.twitter.com/BQzpl0G9H1
— Vujić (@MilenkoNS) February 19, 2021
- Post n°971
Janko Suvar wrote:jebo bi te sad.disident wrote:
Biće rata.
Ako, isto nam se ‘vata.
debeli iz Novog Sada.“
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°972
ovaj šukri jak jebač na rečima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°973
Mene evo dr ubedjuje da je imo savrsene balade i kako sam necovek
Reko brt mani me ljaksea sa fazon ns plusa
El si ti cula za kovaca
Reko brt mani me ljaksea sa fazon ns plusa
El si ti cula za kovaca
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°974