Daï Djakman Faré wrote:pa da to se vidi iz aviona da je bas dobar covek. a to sto kazes za mitomaniju pa on je pisac, to je normalno. a i mator je ko biblija. inace super prica. meni je neverovatno koliko dijapazon ljudi glisic spaja - sve od majki i satana panonskog do dzeja i kemala malovcica pa onda od opskurnih mail artista do josipe lisac i radeta serbedzije.
inace ja sam razgovarao par puta sa njim telefonom u vezi ovog ili onog istrazivanja u dijapazonu jedno 12 godina i mogu ti reci da nismo kliknuli. mislim ne ocekujem ja sad od coveka od 60 i kusur godina da se lozi ko ja sto se lozim ali secam se da sam bio iziritiran npr kako je on u svom prisecanju iznivelisao neke totalne frikove sa kojima je on bio u kontaktu sa ozbiljnim, pregalackim autisticnim produkcijama (zbog kojih sam ga zvao) i neke potpuno random ljude, fazon nekog njegovog poznanika koji ima neki tamo pank rok bend. i to sam skapirao da on nema nikakav filter za razdvajanje bitnog od nebitnog sem ljudskog kriterijuma. fazon to su njemu sve dragi ljudi, svi podjednako njegovi prijatelji / saborci / deca, a tu nema razdvajanja
Ma da, Satan je ok lik kao i Djole Prolece ili Rade Graic - zato moze sve
Inace, sto se tice kolekcije ploca, cale prica da je svaka od tih (od onih koje su nabavljane krajem 60, pocetkom 70-h) placena x puta skuplje nego sto su se kasnije mogle naci. Mnoge od njih su prve u sfrj. Slusali su Radio Luksemburg, zapisivali imena kad bi im se nesto svidelo a onda je Ivan preko neke veze u Mariboru nabavljao ploce u inostranstvu. Pricao je cale i o nekom takmicenju u Sarajevu - nesto kao takmicenje dj-va gde su dobili. Izmedju ostalog pustali su i ovo - tek sto je objavljena ploca u inostranstvu