R.I.P.
- Post n°876
Re: R.I.P.
Onako, generalno, bez neke konkretne vesti, uhvatio sam sebe dok vrtim po računaru, da su svi koji mi iskaču kao najviše gledani tj slušani i koje volim - mrtvi. Gotovo svi.
- Guest
- Post n°877
ako i nisu, biće
meni je bila super ženina tetka kada je u 94 primetila da već neko vreme nije umro neko koga poznaje, sudeći po politici
na mene je bila ljuta poslednjih par godina, rekla mi je - koliko se sećam u toj hemiji nema mnogo da se uči
da, obzirom da ste se rodili pre lavoazjea
izbacila me napolje
meni je bila super ženina tetka kada je u 94 primetila da već neko vreme nije umro neko koga poznaje, sudeći po politici
na mene je bila ljuta poslednjih par godina, rekla mi je - koliko se sećam u toj hemiji nema mnogo da se uči
da, obzirom da ste se rodili pre lavoazjea
izbacila me napolje
- Post n°878
kapetanm wrote:Onako, generalno, bez neke konkretne vesti, uhvatio sam sebe dok vrtim po računaru, da su svi koji mi iskaču kao najviše gledani tj slušani i koje volim - mrtvi. Gotovo svi.
Замисли да си студирао музику. Био би у том стању од првог дана.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°883
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°884
dobar je bio cigan, al se peglo ko da ima surlu a ne nos
RIPs
RIPs
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°885
Najbolji mi je bio u Breninom filmu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°886
RIP dzej. simbolicno da je otiso na nedelju.
i stvarno je izgledao nezdravo u zadnjih XYZ javnih nastupa. i kad god da sam ga video bio je uradjen ko majka
fun fact: fare je u skolskom leksikonu za 1993 stavio da mu je omiljeni pevac dzej
i stvarno je izgledao nezdravo u zadnjih XYZ javnih nastupa. i kad god da sam ga video bio je uradjen ko majka
fun fact: fare je u skolskom leksikonu za 1993 stavio da mu je omiljeni pevac dzej
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°887
pa nego kako nego uradjen
nece valjda strejt na onaj svet
nece valjda strejt na onaj svet
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°888
Daï Djakman Faré wrote:RIP dzej. simbolicno da je otiso na nedelju.
...... pic.twitter.com/GA98bgbaYs
— Omlet Sa Slaninom (@bozha_g) December 6, 2020
- Post n°890
pravi ciganski život iz mita. tuga i bol do neba a opet sreća. brata mu je ubio arkan za koga je posle morao da peva godinama da odradi dug. koji je to kamen da se nosi u životu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°891
Marius Lăcătuș wrote:brata mu je ubio arkan za koga je posle morao da peva godinama da odradi dug
??? Ja ga zbog pevanja za Arkana nikad nisam vario
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°892
iso lero dzamba, poslednji put vidjen kako ulazi u arkanovu kockarnicu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°893
i puca u arkanovu sliku
_____
#FreeFacu
- Post n°894
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°895
ficfiric wrote:Marius Lăcătuș wrote:brata mu je ubio arkan za koga je posle morao da peva godinama da odradi dug
??? Ja ga zbog pevanja za Arkana nikad nisam vario
Nikakvog izbora nije imao, Džej je bukvalno postao vlasništvo Arkana pošto je Džamba ubijen.
- Post n°896
Ajde malo objasni za nas sa jeftinijim ulaznicama. Kakav je dug bio u pitanju? Brat mu pucao u Arkanovu sliku, brata je Arkan ubio i kakve sad veze ima Dzej sa time?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°897
Ne znam šta bih ti rekao, valjda je iz same priče očigledno, pod uslovom da je išta od toga istina (a Džambin nestanak jeste istina, kao i da je Arkan silom uspostavljao prevlast na Dorćolu). Ubiješ lika koji te je ponižavao, a njegov brat postaje tvoj estradni resurs, tvoje inokosno "vlasništvo", a ovo možda i ne treba pod navodnicima.
- Post n°898
Jezivo, secam se nekog Dzejovog nastupa kod Minimaksa, zahedno sa Arkanom i Cecom. Toliko samoponizavanje je bilo neprijatno gledati.
Zao mi za Dzeja, moj drig iz klupe ga je bas voleo i uvek kad se setim Dzeja, setim se i njega. Sad bih voleo da znam gde je i sta radi.
Ja sam uvek vise voleo veselog Dzeja bego ovog iz Nedelje i slicnih pesama. Drugim recima, Dzeja sa kacketom, a ne sa sesirom.
Zao mi za Dzeja, moj drig iz klupe ga je bas voleo i uvek kad se setim Dzeja, setim se i njega. Sad bih voleo da znam gde je i sta radi.
Ja sam uvek vise voleo veselog Dzeja bego ovog iz Nedelje i slicnih pesama. Drugim recima, Dzeja sa kacketom, a ne sa sesirom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°899
Inace, malo sam se frapnuo kad sam cuo da je Dzej umro u 56.-oj, mislio sam da je stariji. Ali zapravo frapiranju nema mesta, prosecan zivotni vek Roma u Srbiji je 48 godina, 60. dozivi tek svaki stoti.
https://www.danas.rs/drustvo/prosecni-zivotni-vek-romkinja-48-godina/
https://www.danas.rs/drustvo/prosecni-zivotni-vek-romkinja-48-godina/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°900
Мој комшија од преко пута сад има 68 или 69. Тј требало би, немам често вести откако су у Швабији. А и госпоја му, већ десет година болује, душа у носу, и може ладно још толико.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...