The body of Sergey Protosenya, the deputy chairman of Russian gas giant Novatek, was found hanged at his house on Spain's Costa Brava on Tuesday. His wife and daughter were found in a bed nearby, dead from stab wounds. https://t.co/LMu42oF6UL (h/t @AbraxasSpa)
— Mike Eckel (@Mike_Eckel) April 21, 2022
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°26
Re: Rusija i sve vezano za nju
- Post n°27
Ima još jedno, bila su dva u dva dana po istom scenariju, na prvi pogled izgledaju kao da su muškarci pobili žene i decu pa sebi presudili, drugo je bilo u Moskvi.
April 19, 2022--Sergey Protosenya, former deputy chairman of Russian gas giant Novatek, found hanged at his house, his wife and daughter dead of stab wounds. https://t.co/UFqMPWXePV
— Professor Olga Chyzh (@olga_chyzh) April 21, 2022
- Post n°28
Kakva je to drzava, brate...
- Post n°29
Mafijaška, ne u smislu da mafija vlada nego da se vlada po tim načelima.
- Post n°30
krenulo ih, ko u miloševićevo vreme njegove
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°31
Suzu pustam
Obicnih ljudi mi je zao kad najebu, a ovi kriminalci na uslovnoj slobodi imaju sudbinu koja je rajski vrt u odnosu na ono sto bih im ja priredio.
Obicnih ljudi mi je zao kad najebu, a ovi kriminalci na uslovnoj slobodi imaju sudbinu koja je rajski vrt u odnosu na ono sto bih im ja priredio.
- Post n°32
Primeti da su im pobijene i porodice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
Primeti da se sve odvija u zemljama demokratije, ljudskih prava i svih vrsta sloboda.
- Post n°34
Ne seri, pravis moronske doskocice na temu ubijanja dece. Pritom i lupas.
A former Kremlin official and ally of Vladimir Putin has been found dead alongside his wife and young daughter in their multi-million dollar Moscow apartment.
The bodies of Vladislav Avayev, 51, his ‘pregnant’ wife Yelena, 47, and their daughter Maria, 13, were found dead with gunshot wounds on Monday, according to Russian state media outlets.
The couple’s eldest daughter
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°35
zašto smatrate da je nemoguće da je čovjek jednostavno pukao...stvaraš godinama imperiju i onda Putinu kvrcne da napadne Ukrajinu i ode ti sve što si stvarao u kurac
sjećam se da se jedan Njemac objesio kad je izgubio nešto mnogo zbog korone(milijarder inače)
sjećam se da se jedan Njemac objesio kad je izgubio nešto mnogo zbog korone(milijarder inače)
- Post n°36
Hoce naftni oligarh da pukne i da se pobije s porodicom jednom, ali dvaput vec malo teze.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°37
Uostalom, sluzba uvek ovako i ubija. Da besprekorno izgleda da si se ubio, al da ipak svi znaju da se nisi ubio.
To je razlika u odnosu na mafiju npr, koja ubija ritualno.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°38
Open championship of rectors of Russian universities in bullet shooting. pic.twitter.com/WyFpYMtiQz
— Kirill Martynov (@kmartynov) April 21, 2022
- Post n°39
Only in Russia.
_____
- Guest
- Post n°40
ah pa da. dvocevka i karabin, zna se iz čega pravi Rus puca.
- Post n°41
In Russian school shootings, the schools shoot you!
_____
- Post n°42
Pa ti sad dodji na ispit da ne znas
- Guest
- Post n°43
tako je. i to iz dvocevke ili karabina. pištolji su za kriminalce, sofisticirane puške su gej.
može i mosint-nagan, ali ako to koristiš veća je verovatnoća da ćeš pomešati svoju porodicu sa Nemcima u jurišu, nego da ćeš nešto korisno uraditi sa njom.
može i mosint-nagan, ali ako to koristiš veća je verovatnoća da ćeš pomešati svoju porodicu sa Nemcima u jurišu, nego da ćeš nešto korisno uraditi sa njom.
- Guest
- Post n°44
uopšte, Rusi imaju vrlo karakterističan odnos prema ličnom naoružanju, ne znam sa čime bih ga uporedio zapravo. možda sa nama.
jedino što je kod nas puška toliko sveprisutna da je uglavnom oslobođena simboličkog naboja. nije neki simbol muškosti, ljudi se slabo slikaju sa njima...to služi da se odstreli lisica, da se ima po kući za ne daj Bože, da se reši spor oko međe, i to je to.
jedino što je kod nas puška toliko sveprisutna da je uglavnom oslobođena simboličkog naboja. nije neki simbol muškosti, ljudi se slabo slikaju sa njima...to služi da se odstreli lisica, da se ima po kući za ne daj Bože, da se reši spor oko međe, i to je to.
- Post n°45
pa ne izgleda baš besprekorno ako su dvojica u dva dana, mada jbm li ga Rusija je u pitanju i tamo su ovakve stvari nažalost česte tako da je moguća i neka luda koincidencijaЛетећи Полип wrote:Uostalom, sluzba uvek ovako i ubija. Da besprekorno izgleda da si se ubio, al da ipak svi znaju da se nisi ubio.
- Post n°46
Isto tako, u Rusiji gorele dve vojne fabrike u dva dana. Kažu, instalacije. Rusija, zemlja neverovatnih koincidencija.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°47
Vilmos Tehenészfiú wrote:Isto tako, u Rusiji gorele dve vojne fabrike u dva dana. Kažu, instalacije. Rusija, zemlja neverovatnih koincidencija.
Velika je to zemlja, hiljade fabrika, desetine hiljada naftnih tajkuna, a onda po tzv. zakonu velikih brojki, dešava se i to da svaki dan jedan od njih odlijepi pa pobije porodicu a usput i sebe.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°48
Jeste. I u Americi svakih 10 sekundi padne jedan perač prozora.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°49
Ruska država ne može garantovati bezbednost svojim građanima koji su na dalekim zapadnim destinacijama.
- Post n°50
A jebote juče su ti rekli da je jedan od te dvojice bio u Moskvi, ali ne, ti ko Mara Ford.
_____