[size=36]UŽIVO Granatiran Harkov; Novi udar na Donjeck – lansirano deset raketa; Vojska u borbenoj gotovosti[/size]
Srbija i Ukrajina
- Post n°926
Re: Srbija i Ukrajina
oduševljavaju me naslovi na B92... vojska u borbenoj gotovosti, ono mislim rat je i to...
[size=36]UŽIVO Granatiran Harkov; Novi udar na Donjeck – lansirano deset raketa; Vojska u borbenoj gotovosti[/size]
- Post n°927
Cousin Billy wrote:Jel oni to od najopasnijeg sukoba od WW2 prave "oh kako je meni teško, kad bi svet znao" Vučićev kretenski rijaliti?
Da
Посета руског шефа дипломатије Београду Сергеја Лаврова, која је планирана за сутра је неизвесна, незванично сазнаје РТС. О томе ће сутра у Дневнику у 19.30 говорити председник Србије Александар Вучић
- Post n°928
Brate, kako ce iz ovoga da se izvuku, zivo me zanima.
Izgleda da svakoga lazu drugacije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°930
Pa realno nema kojim putem da dodje. Osim da ga mi dovezemo. To je defo a little bit too much, ali nisam nikad do kraja iskljucivao.
- Post n°931
Erős Pista wrote:
Prema kome kako ce da se izvuku?
- Post n°932
politika svesvrstanosti se nasukala. ja sam bio ubedjen da ovo rade u dogovoru sa solcom ali izgleda da se umesao i neko treci. blinken if you can hear me.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°933
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:
Prema kome kako ce da se izvuku?
Prema kome god koga budu ispalili, a nekog ce ocigledno morati da ispale.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°934
boomer crook wrote:politika svesvrstanosti se nasukala. ja sam bio ubedjen da ovo rade u dogovoru sa solcom ali izgleda da se umesao i neko treci. blinken if you can hear me.
_____
- Post n°935
Ali glavne budale su Rusi. Tj ovo je znak koliko im malo znacimo.
- Post n°936
Prelet su zabranili SMak, Bugari i Cgorci. Ne znam, mozda da pitaju Albance...ne, mozda je ipak bolje cak i Hrvatsku da pitaju...
Nema sta Vucic da se pravda, hteo je da "ugosti", ali, eto, visa sila... E sad, mozda Rusi stvarno ocekuju da ce Srbija poslati avion po njega...
Nema sta Vucic da se pravda, hteo je da "ugosti", ali, eto, visa sila... E sad, mozda Rusi stvarno ocekuju da ce Srbija poslati avion po njega...
- Post n°937
pa kakva je situacija najprije će Milanović odobriti
- Post n°938
Pa ako ima mesta u avionu, ko smo mi da ga sprečimo da kupi kartu?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°939
Pa otprilike
Samo da bi šuknuo Vučiću
Samo da bi šuknuo Vučiću
- Post n°940
trebalo je tako onaj sa vakcinama da odbijuMNE wrote:Njet!
_____
????
- Post n°941
Vilmos Tehenészfiú wrote:Pa ako ima mesta u avionu, ko smo mi da ga sprečimo da kupi kartu?
Mislim da to nije realna opcija, mada ko zna...
- Post n°942
Mór Thököly wrote:Prelet su zabranili SMak, Bugari i Cgorci. Ne znam, mozda da pitaju Albance...ne, mozda je ipak bolje cak i Hrvatsku da pitaju...
Preko Neuma?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°943
Janko Suvar wrote:trebalo je tako onaj sa vakcinama da odbijuMNE wrote:Njet!
Ovo nisu vakcine, nego virus
- Post n°944
ficfiric wrote:Mór Thököly wrote:Prelet su zabranili SMak, Bugari i Cgorci. Ne znam, mozda da pitaju Albance...ne, mozda je ipak bolje cak i Hrvatsku da pitaju...
Preko Neuma?
To je preko HR
- Post n°945
Vilmos Tehenészfiú wrote:Pa ako ima mesta u avionu, ko smo mi da ga sprečimo da kupi kartu?
hints: bugari, smakedonci, lukašeko, roman protaševič, maj 2021...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°946
Kopka me sta bi bilo da krene avionom preko tih zemalja. Tipa sprecite me kao nekad nato Austriji za prelet do Srbije
- Post n°947
Nista, podigli bi lovce i eksortovali avion iz vazdusnog prostora.
- Post n°948
Tj oni koji su odgovorni za njihovo nebo
- Post n°949
Ka Srbiji recimo preko Cgore koja je najmanja i dok dodju usluzni avioniMór Thököly wrote:Nista, podigli bi lovce i eksortovali avion iz vazdusnog prostora.
U stvari ne znam kako funkcionise usluga nadziranja tudjeg neba i sta ako ruski avion nastavi svojim putem
Last edited by kapetanm on Sun 5 Jun - 22:25; edited 1 time in total
- Post n°950
Pa mek probaju, mozda ih Italijani puste...
Ma nema nista od te opcije
Ma nema nista od te opcije