kondo wrote:pa to i nije beograd nego endehazija, neki to zovu i hrvatskom... daleko vam lepa kuća
Idealno. "Novi Beograd na vodi" iliti ponovo radi
kondo wrote:pa to i nije beograd nego endehazija, neki to zovu i hrvatskom... daleko vam lepa kuća
tri kolena unazad? To ne postoji.Filipenko wrote:Razmisljam nesto...
Proglasio bih novobeogradsku narodnu republiku. Obracun sa desnim sektorom Srbije, paprene putarine ko hoce da predje kroz Novibgd, oslanjanje na Rusku Federaciju, egzodus stranih firmi sa Novog Beograda koji bi znacio i da se Novi Beograd vraca Novobeogradjanima, zabrana pustinjskih sekti, i republika bi bila pod starateljstvom saveta staaaarih novobeogradskih porodica koje moraju imati bar 3 kolena unazad u Bloku 1.
Kako vam se cini? Znam da to ne moze demokratski i izborima, ali mozda vredi pokusati? NNR ili smrt! Mozda vredi pokusati da se dobije podrska kod Lavrova...
Видео ја у некин сф филму, један сеиспоставило пред крај фила да је ванземаљац и стварно има та колена уназад, ал' само два, изигравао дотле човека па се ограничио на толико.beatakeshi wrote:tri kolena unazad? To ne postoji.Filipenko wrote:Razmisljam nesto...
Proglasio bih novobeogradsku narodnu republiku. Obracun sa desnim sektorom Srbije, paprene putarine ko hoce da predje kroz Novibgd, oslanjanje na Rusku Federaciju, egzodus stranih firmi sa Novog Beograda koji bi znacio i da se Novi Beograd vraca Novobeogradjanima, zabrana pustinjskih sekti, i republika bi bila pod starateljstvom saveta staaaarih novobeogradskih porodica koje moraju imati bar 3 kolena unazad u Bloku 1.
...
Filipenko wrote:kondo wrote:pa to i nije beograd nego endehazija, neki to zovu i hrvatskom... daleko vam lepa kuća
Idealno. "Novi Beograd na vodi" iliti ponovo radibioskopStaro Sajmiste. Tu smestamo sve stanovnike turskog ili austrougarskog dela grada koji probaju da ilegalno dodju bez pozivnog pisma, kao i pro-EU zlocince i naciste koji nam dopadnu saka, i sve pripadnike Desnog sektora.
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/sergej-lavrov-zapad-predvodjen-sad-smisljeno-unistava-sve-sto-je-povezano-sa-rusijom-slovenima-i-pravoslavljem.-osnovana-je-kvazi-struktura-pravoslavna-crkva-ukrajine-sto-je-delo-istih-onih-koji-nastoje-da-pocepaju-i-srpsku-pravoslavnu-crkvu.html
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jao sta nam rade...
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ima Dezuloviceva kolumna o istoriji Srbije, okacena bas danas na forumu. Ne daje odgovor na tvoje pitanje, ali kaze da se cuda (to jest, istorijski presedani) cesto dogadjaju bas u Srbiji a ne recimo u Slovackoj ili Albaniji. Morabiti da smo mi neki politicki bermudski trougao, ja nemam drugo objasnjenje.
Erős Pista wrote:Da, u pravu si. Mislim, moja hipoteza bi bila da ovo i nije nacionalizam u standardnom smislu te reči, već više neka vrsta apokaliptičke političke religije (koja parazitira na nekim tradicionalnim elementima nacionalizma), nastale iz iskustva poraza devedesetih, sa sve svojim Strašnim sudom. U tom slučaju više nije bitno da li je Putin Srbin, Rus ili Marsovac, bitno je samo da je nosilac plamenog mača.
Mór Thököly wrote:Mislim, nemojte da se ljutite, ali tu ima i nasledja titoizma. Kao i u slobizmu. Ali, da, osnovno je, sto smo skršeni 90tih i sada je pouzdanje u sopstvene snage, i u sopstveni interes, na nuli, i to na obe strane. Zato se nacionalni interes na jednoj strani uopste ni ne pominje, a na drugoj strani se kao njegov vrhovni prvosvestenik vidi - stranac.