Srbija i Ukrajina
- Post n°701
Re: Srbija i Ukrajina
Pokusace da kupi vreme kod profe otezanjem oko sastavljanja vlade a ako ne pristane da odlozi ispit, ima biu, moze da zove faks i da kaze da je podmetnuta bomba
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°702
Neka povede štrajk i traži vanredne rokove.
- Post n°703
Filipenko wrote:Sto Vucic danju sagradi, to Vi(o)la nocom razgradjuje...
Viola fon Kramen i Ursula fon der Lajen udarile na Srbiju. Zvuči kao početak lošeg vica.
- Post n°705
Dugi kovid.
kurir.rs/vesti/politika/3941657/ceda-u-zavojima-sokirao-novom-objavom-oglasio-se-iz-bolnice-gde-lezi-vec-19-dana-evo-sta-mu-se-desilo
kurir.rs/vesti/politika/3941657/ceda-u-zavojima-sokirao-novom-objavom-oglasio-se-iz-bolnice-gde-lezi-vec-19-dana-evo-sta-mu-se-desilo
- Post n°707
А што се санкција тиче, ја сам, као и апсолутна већина грађана Србије, АПСОЛУТНО против и овако и онако, из свих могућих разлога. Тако да овај најављени гасно-енергетски споразум представља само још један разлог више да се буде против.
— Ђорђе Вукадиновић (@djordjenspm) May 29, 2022
Али врло ме занима реакција Запада на ово?!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°708
A kamo ga "svaka čast Vučiću"?
Ovo je kao onaj covek sto pada sa desetog sprata, pa posle petog bude u fazonu: pa dobro, nije ovo nista strašno.
Ovo je kao onaj covek sto pada sa desetog sprata, pa posle petog bude u fazonu: pa dobro, nije ovo nista strašno.
- Post n°709
Mmm, u Informeru Zelenski nije samo nacista
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°710
Ne razumem koji problem crtač ima sa Zelenskim. Stalno mu promašuje fizionomiju.
- Post n°711
Ne samo njemu. Npr, Makron meni vise lici na Niksona
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°712
Mór Thököly wrote:A kamo ga "svaka čast Vučiću"?
Djoka postaje omiljeni rezimski analiticar. Svaki dan je na drugoj nacionalnoj frekvenciji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°713
I za čije babe zdravlje ga oblači u kamuflažno kad je ovaj napravio ceo imidž koji počiva na maslinastozelenoj boji.
- Post n°715
https://rs.n1info.com/vesti/brnabic-ne-uvodimo-sankcije-rusiji-iz-principa-a-ne-zbog-gasa/
_____
- Post n°716
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:A kamo ga "svaka čast Vučiću"?
Djoka postaje omiljeni rezimski analiticar. Svaki dan je na drugoj nacionalnoj frekvenciji.
zamisli još kad bi bilo neko mesto sa kog može da se čuje MAKAR DRUGAČIJE MIŠLJENJE
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°717
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/brnabic-ne-uvodimo-sankcije-rusiji-iz-principa-a-ne-zbog-gasa/
- Post n°718
Sacekajmo malo da vidimo tu cenu i taj ugovor. Ako je recimo cena garantovana na 6 meseci, to je, ne bas, ali maltene kao da je ugovor na 6 meseci.
- Post n°719
daće nam, kako to naš narod slikovito kaže, kurac da izbijemo oči. prašćajte prostotu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°720
To nam daju sve vreme, nije to pitanje
- Guest
- Post n°721
zašto ne bi dali? nismo mi uvoznik nivoa Nemačke pa da štetuju na nama, a dobiješ naslove na Zapadu da Rusija ima saveznike na evropskom tlu.
- Post n°722
_____
- Post n°723
Cousin Billy wrote:zašto ne bi dali? nismo mi uvoznik nivoa Nemačke pa da štetuju na nama, a dobiješ naslove na Zapadu da Rusija ima saveznike na evropskom tlu.
Hoce, ali ce se obezbediti ako "pokleknemo"
- Post n°724
Cousin Billy wrote:zašto ne bi dali? nismo mi uvoznik nivoa Nemačke pa da štetuju na nama, a dobiješ naslove na Zapadu da Rusija ima saveznike na evropskom tlu.
si
- Post n°725
Uncle Baby Billy wrote:Erős Pista wrote:
zamisli još kad bi bilo neko mesto sa kog može da se čuje MAKAR DRUGAČIJE MIŠLJENJE
И, коначно, највећа мистерија: Како нам то "зла Русија" нуди вишеструко повољнију цену гаса (уз повећање количине), док нас, истовремено, наши врли "европски пријатељи" политички и економски уцењују и прете уколико Русији не уведемо санкције?
— Ђорђе Вукадиновић (@djordjenspm) May 29, 2022
И скоро сви медији за то навијају.
_____