Srbija i Ukrajina
- Post n°626
Re: Srbija i Ukrajina
Al' tad nece moci zbog izbora u bg
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°628
Treasury secretary Janet Yellen said that countries on the fence of Russia’s ongoing invasion of Ukraine could face global isolation, the Wall Street Journal is reporting.
The US has urged China not to undercut sanctions or provide aid to Russia and has asked countries like India to take a tougher stance on Russia. Yellen said those countries “sitting on the fence” will not be ignored.
“Let me now say a few words to those countries that are currently sitting on the fence, perhaps seeing an opportunity to gain by preserving their relationship with Russia and backfilling the void left by others. Such motivations are shortsighted,” Yellen said. “And let’s be clear, the unified coalition of sanctioning countries will not be indifferent to actions that undermine the sanctions we’ve put in place.”
Over to you Zaharova
The US has urged China not to undercut sanctions or provide aid to Russia and has asked countries like India to take a tougher stance on Russia. Yellen said those countries “sitting on the fence” will not be ignored.
“Let me now say a few words to those countries that are currently sitting on the fence, perhaps seeing an opportunity to gain by preserving their relationship with Russia and backfilling the void left by others. Such motivations are shortsighted,” Yellen said. “And let’s be clear, the unified coalition of sanctioning countries will not be indifferent to actions that undermine the sanctions we’ve put in place.”
Over to you Zaharova
- Post n°629
Erős Pista wrote:https://standard.rs/2022/04/12/u-ukrajinskoj-partiji-saha-moramo-igrati-pametno/
kao ti u minhenu nedavno?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°630
Mór Thököly wrote:Treasury secretary Janet Yellen said that countries on the fence of Russia’s ongoing invasion of Ukraine could face global isolation, the Wall Street Journal is reporting.
Over to you Zaharova
- Post n°631
Morao samkondo wrote:Erős Pista wrote:https://standard.rs/2022/04/12/u-ukrajinskoj-partiji-saha-moramo-igrati-pametno/
kao ti u minhenu nedavno?
- Post n°632
tako nekako
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°633
SAZNAJEMO, RUSIJA ODBILA PONUDU SRBIJE ZA NIS: Naftna saga traje - MOSKVA DONELA ŠOKANTNU ODLUKU!
AUTOR: J. D. J. - E. S. T.
14.04.2022
10:39
Rusija (bar zasad) odbila je predlog Vlade Srbije da naša zemlja otkupi oko šest odsto akcija Naftne industrije Srbije (NIS) i tako ovu firmu, koja je u vlasništvu ruskog "Gaspromnjefta", vrati u domaće ruke.
Nije pomoglo, kako saznaje Srpski telegraf, ni to što je naša ponuda podrazumevala i to da nakon prestanka sankcija Zapada protiv Moskve tih šest odsto akcija Rusima bude vraćeno po istoj ceni.
Kako navode naši dobro upućeni sagovornici, da smo mi otkupili akcije, bila bi otklonjena svaka opasnost da zapadne sankcije na bilo koji način obuhvate NIS.
- To je bilo idealno rešenje. Zašto Rusima nije bilo po volji, ne znam. Očigledno je da oni igraju neku svoju šahovsku igru s Vašingtonom, Briselom i Londonom i da je NIS, na neki način, figura na toj šahovskoj tabli - ističe naš sagovornik.
...
https://www.republika.rs/vesti/ekonomija/354197/nis-rusija-srbija-ponuda-odbijena-vlada-srbije
AUTOR: J. D. J. - E. S. T.
14.04.2022
10:39
Rusija (bar zasad) odbila je predlog Vlade Srbije da naša zemlja otkupi oko šest odsto akcija Naftne industrije Srbije (NIS) i tako ovu firmu, koja je u vlasništvu ruskog "Gaspromnjefta", vrati u domaće ruke.
Nije pomoglo, kako saznaje Srpski telegraf, ni to što je naša ponuda podrazumevala i to da nakon prestanka sankcija Zapada protiv Moskve tih šest odsto akcija Rusima bude vraćeno po istoj ceni.
Kako navode naši dobro upućeni sagovornici, da smo mi otkupili akcije, bila bi otklonjena svaka opasnost da zapadne sankcije na bilo koji način obuhvate NIS.
- To je bilo idealno rešenje. Zašto Rusima nije bilo po volji, ne znam. Očigledno je da oni igraju neku svoju šahovsku igru s Vašingtonom, Briselom i Londonom i da je NIS, na neki način, figura na toj šahovskoj tabli - ističe naš sagovornik.
...
https://www.republika.rs/vesti/ekonomija/354197/nis-rusija-srbija-ponuda-odbijena-vlada-srbije
- Post n°634
da nakon prestanka sankcija Zapada protiv Moskve tih šest odsto akcija Rusima bude vraćeno po istoj ceni.
- Post n°635
Кориговано за инфлацију, наравно...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°636
zasto rusima nije bio po volji plan koji otprilike glasi ovako:
ajde da ti ozivimo dedu solunca i da ga vratimo na prokletije dok ti mi kroz istu vremensku crvotecinu saljemo sudske izvrsitelje u proslost da ti zaplene dedovinu
tako genijalan plan je osmislio neki sakal sa zapada. nema vucic te pameti
ajde da ti ozivimo dedu solunca i da ga vratimo na prokletije dok ti mi kroz istu vremensku crvotecinu saljemo sudske izvrsitelje u proslost da ti zaplene dedovinu
tako genijalan plan je osmislio neki sakal sa zapada. nema vucic te pameti
_____
Radimo dostavu
- Post n°637
što lupaš, nije bio plan da se "pleni" nego da se otkupi oko 7% vlasništva od Gazproma po fer ceni.
- Post n°638
Kako mislis ja lupetam
Mozda delujem ko da vodim cevabzdinicu na altini ali to da ti nudi neko neke pare za kontrolni paket u nekoj firmi je jedan bezobrazluk svojevrsni
Nakon kojeg obicno stigne i prisila
Pa onda bude hostile takeover
Kapiras
Mozda delujem ko da vodim cevabzdinicu na altini ali to da ti nudi neko neke pare za kontrolni paket u nekoj firmi je jedan bezobrazluk svojevrsni
Nakon kojeg obicno stigne i prisila
Pa onda bude hostile takeover
Kapiras
Last edited by Pink_ćevabdžinica_Altina on Thu Apr 14, 2022 2:13 pm; edited 1 time in total
- Post n°639
Ovo je topik u o Muskovoj kupovini Twittera?
Last edited by Notxor on Thu Apr 14, 2022 2:16 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°640
Nis i rusi i ponuda tzv
_____
Radimo dostavu
- Post n°641
I postenje dabome
_____
Radimo dostavu
- Post n°642
na altini nema cevabdzinice, FWIW
_____
#FreeFacu
- Post n°643
kondo wrote:na altini nema cevabdzinice, FWIW
У најави?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°645
This is vile and brutal example of Russophobia! Nobody deserves this! This is Dresden 2!!! https://t.co/PgI5IUqe9p
— Uspeh Petrović :fish_cake: (@UspehPetrovic) April 14, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°646
Mučeni brat pic.twitter.com/p3D4SKDjMj
— Mill Burray (@burray_mill) April 14, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°647
mozda bila na gostovanju na moskvi
to bije maler 100 godina
to bije maler 100 godina
_____
Radimo dostavu
- Post n°648
AV botovi, poznati i anonimni, brišu tvitove u kojima su podržavali Putina. Zanimljiv zaokret
— Antonela Riha (@RihaAntonela) April 15, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
Veceras je nase vece
Veceras se Putin pece
Veceras se Putin pece
_____
- Post n°650
Kažem preokret, Mór neverue.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.