Srbija i Ukrajina
- Post n°601
Re: Srbija i Ukrajina
Primetite da je i ova proevropska garnitura tzv. Cirilice za odstrel uz miran san, bas kao i antievropske garniture koje tamo gostuju.
- Post n°602
Djimi Dveri ugostio Skota Ritera.
- Post n°603
Ako bude - biće ko sa mojom pokojnom babom što su je zajebavali 45-48 kako to ućiteljica pa ide u crkvu. Došla 48, niko joj više nijednom nije pomenuo ništa
- Post n°605
Pa ne, to je tragično sve zajedno. Umesto da ne zaludjuješ narod Staljinom/Putinom 24/7 i lepiš javno etikete političkim protivnicima, ti iz jednog ispiranja mozga ulaziš u drugi, pa u treći, itd. Ali - pričekajmo...
- Post n°606
Od danas da si poč'o da učiš amrički, s'čuo?!
- Post n°607
nemojmo samo da bude SPS na 35 posto prvom sledecem prilikom
_____
????
- Post n°608
Ja pre računam na Ružića kao novog vođu Ujedinjene Opozicije.
- Post n°609
Ti očigledno misliš da bi se radikali prema svojim političkim protivnicima (na koje je, btw, otvorena i međunarodna sezona lova) ophodili isto kao Đinđić i Tadić (ne Tadić sa SPSom obvijusli, ali znaš na šta mislim)?
At Janko
At Janko
Last edited by Mór Thököly on Tue Apr 12, 2022 11:48 pm; edited 1 time in total
- Post n°610
Svakako bi bilo zanimljivo poveriti lustraciju SNS-ovaca SPS-u. Mislim da ih oni mrze daleko vise od tzv. opozicije.
- Post n°611
Minhauzelenski se oglasio i ponudio javno Putinu da razmeni Medvedcuka za "zarobljene ukrajinske momke i devojke".
Sad cemo videti sta ce Putin da uradi. Pruzila mu se prilika za Staljin light potez kada su ovome ponudili da razmeni silne zarobljenike za sina - da odbije razmenu. Pa cemo videti od kakvog je materijala Putin sacinjen, pardon, sozdan.
Sad cemo videti sta ce Putin da uradi. Pruzila mu se prilika za Staljin light potez kada su ovome ponudili da razmeni silne zarobljenike za sina - da odbije razmenu. Pa cemo videti od kakvog je materijala Putin sacinjen, pardon, sozdan.
- Post n°612
Filipenko wrote:Minhauzelenski se oglasio i ponudio javno Putinu da razmeni Medvedcuka za "zarobljene ukrajinske momke i devojke".
Sad već uglavnom od botoksa
- Post n°613
https://standard.rs/2022/04/12/u-ukrajinskoj-partiji-saha-moramo-igrati-pametno/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°614
mislim da postoji autenticno antizapadni sentiment i da ce on naci artikulaciju sta god kurir i nova zdruzeno budu pisali.Mór Thököly wrote:Ti očigledno misliš da bi se radikali prema svojim političkim protivnicima (na koje je, btw, otvorena i međunarodna sezona lova) ophodili isto kao Đinđić i Tadić (ne Tadić sa SPSom obvijusli, ali znaš na šta mislim)?
At Janko
edit: takodjer mislim da nece biti Djilas-Moramo-SNS vlade, nego da ovim pregovorima Vucic samo plasi SPS da bi pristali da im se uzmu funkcije gde imaju znacajne medjunarodne kontakte, i da cemo zavrsiti sa istom vladom ko i do sad.
Mislim ja mrzim ovu zemlju i sve u njoj, al bi me opet iznenadilo da je sve toliko zlo da stvarno imamo SNS-Moramo-Djilas vlast.
- Post n°615
Janko Suvar wrote:mislim da postoji autenticno antizapadni sentiment i da ce on naci artikulaciju sta god kurir i nova zdruzeno budu pisali.Mór Thököly wrote:Ti očigledno misliš da bi se radikali prema svojim političkim protivnicima (na koje je, btw, otvorena i međunarodna sezona lova) ophodili isto kao Đinđić i Tadić (ne Tadić sa SPSom obvijusli, ali znaš na šta mislim)?
At Janko
edit: takodjer mislim da nece biti Djilas-Moramo-SNS vlade, nego da ovim pregovorima Vucic samo plasi SPS da bi pristali da im se uzmu funkcije gde imaju znacajne medjunarodne kontakte, i da cemo zavrsiti sa istom vladom ko i do sad.
Mislim ja mrzim ovu zemlju i sve u njoj, al bi me opet iznenadilo da je sve toliko zlo da stvarno imamo SNS-Moramo-Djilas vlast.
Naravno da bu nasao. U tri partije sa po 7% koje nece moci da blokiraju nista.
Ali jos uvek smo daleko od toga. A i nije "zapad" ovde kljucna rec, nego "evropa".
- Post n°616
Erős Pista wrote:https://standard.rs/2022/04/12/u-ukrajinskoj-partiji-saha-moramo-igrati-pametno/
Gomal lako proverljivih netacnosti. Ali moram da priznam da iz teksta provejava osecaj pripadnosti porazenoj strani u unutarrezimskoj diferencijaciji
- Post n°617
Ali ovaj savet je sjajan. Vidi se da se radi o iskusnom političaru...
Iz ugla iskusnog političara, koji se trudi da razume i jednu i drugu stranu, savet našem rukovodstvu – principijelnost smo pokazali, ali pokušajmo da učimo iz iskustava drugih, nemojmo se nameštati kada su jalova glasanja u pitanju, bez obzira na pritiske bilo koje vrste. Jednostavno odsustvovanje – na primer, zbog bolesti kućnog ljubimca za one koji bi mogli da nam traže opravdanje – može da bude rešenje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°619
Tacno zamisljam kako Kristofer Hil zove da pita Vucica zasto Srbija nije glasala po demokratskoj savesti naredbi, a on odgovara da je ambasador u UN tog dana morao da vodi kuce do veterinara.
Iza toga odmah nudi neku nabavku u koju ce i njega da ubaci, red je da se nadobija masnih provizija pred penziju.
Iza toga odmah nudi neku nabavku u koju ce i njega da ubaci, red je da se nadobija masnih provizija pred penziju.
Last edited by Filipenko on Wed Apr 13, 2022 1:05 am; edited 1 time in total
- Post n°620
"Pa kako je Marko Đurić?", zabrinuto upita Hil.
_____
- Post n°621
Burundi autošovinizovao Janka. Mišn akomplišd.Janko Suvar wrote:
- Post n°622
Марија Захарова: Српски политичари и ми можда имамо различите погледе на пријатељство. Ми своје пријатеље у тешким тренуцима увек подржавамо
_____
- Post n°623
ovaj covicev tekst cisto ako ima neki normalan covek koji nije razumeo odakle vetar duva
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°624
Tekst, naravno, nije pisao, već samo potpisao Čović.
- Post n°625
http://91.222.7.144/hronika/nova.rs-zapad-ocekuje-da-se-nova-vlada-srbije-formira-do-avgusta-i-da-jedna-od-prvih-odluka-bude-uvodjenje-sankcija-rusiji.html
_____