Srbija i Ukrajina
- Post n°376
Re: Srbija i Ukrajina
Da sam dobio po dinar za svaku pojavu kad je AV kao "prelazio na zapad" imao bih za burek i jogurt, barem.
- Post n°377
Suština Blicove priče je da se nezavisni novinari prodaju za 200, 300 evra.
Sve ostalo je magla, nema tajne, javne su ličnosti u pitanju, ali cela priča ne postoji u realnosti.
Sve ostalo je magla, nema tajne, javne su ličnosti u pitanju, ali cela priča ne postoji u realnosti.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°378
Del Cap wrote:Da sam dobio po dinar za svaku pojavu kad je AV kao "prelazio na zapad" imao bih za burek i jogurt, barem.
Ne vidim u medijima ni najmanju naznaku promene stava. Ideja da ce to sve magicno da se promeni posle 3. aprila mi je nejasna. Nije to potpuno nemoguce ali nešto mora da se "desi", ili da se "sazna". Raskid sa Rusijom, POGOTOVU sa ovom putinovskom, za SRN nije tek jos jedno spoljnopoliticko pitanje. To bi bio ozbiljan lom, koji bi u pruncipu unistio "Prvu Srbiju" as we know it. To bi bio dramatičan korak koji bi logikom stvari morao da bude praćen grčevitim privezivanjem za Zapad. To i bio vrlo dramatičan dogadjaj. Ja uopšte ne vidim ni kapacitet, ni naznake tako nečega. Nije potpuno nemoguće, ali je verovatnoća jako mala.
- Post n°379
1+Mór Thököly wrote:Del Cap wrote:Da sam dobio po dinar za svaku pojavu kad je AV kao "prelazio na zapad" imao bih za burek i jogurt, barem.
Ne vidim u medijima ni najmanju naznaku promene stava. Ideja da ce to sve magicno da se promeni posle 3. aprila mi je nejasna. Nije to potpuno nemoguce ali nešto mora da se "desi", ili da se "sazna". Raskid sa Rusijom, POGOTOVU sa ovom putinovskom, za SRN nije tek jos jedno spoljnopoliticko pitanje. To bi bio ozbiljan lom, koji bi u pruncipu unistio "Prvu Srbiju" as we know it. To bi bio dramatičan korak koji bi logikom stvari morao da bude praćen grčevitim privezivanjem za Zapad. To i bio vrlo dramatičan dogadjaj. Ja uopšte ne vidim ni kapacitet, ni naznake tako nečega. Nije potpuno nemoguće, ali je verovatnoća jako mala.
Pogotovo u drzavnim strukturama
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°380
ne drži AV bez razloga ove prozapadne članove u SNSu
- Post n°381
Russia, despite its invasion of Ukraine, remains a lodestar for nations like Serbia that feel resentment and grievance against the West, experts say. https://t.co/abbd69yK6j
— New York Times World (@nytimesworld) March 30, 2022
"Second European country refusing to sanction Russia — a challenge to democracy" (@TheHillOpinion) https://t.co/wIVmntYd2o pic.twitter.com/R2PClneMtZ
— The Hill (@thehill) March 30, 2022
- Post n°383
Under autocratic President Aleksandar Vucic, Serbia is the only country in Eastern Europe outside of Russian ally Belarus, not to impose economic sanctions on Russia for its invasion of Ukraine.
Moldavija nije uvela sankcije, kao ni tri kavkaske zemlje.
Kapiram da je tekst pisan da bude pressure piece a ne neka pametna analiza.
- Post n°384
A ni Turska, čijih 15% stanovništva živi u Evropi.
- Post n°385
Del Cap wrote:Under autocratic President Aleksandar Vucic, Serbia is the only country in Eastern Europe outside of Russian ally Belarus, not to impose economic sanctions on Russia for its invasion of Ukraine.
Moldavija nije uvela sankcije, kao ni tri kavkaske zemlje.
Kapiram da je tekst pisan da bude pressure piece a ne neka pametna analiza.
Mogli su samo da napisu the only European country outside the former Soviet Union
Edit: malo smo zaboravili na BiH
Edit2: Cek, a kako bese sa Kosovom?
Last edited by Mór Thököly on Thu Mar 31, 2022 9:12 am; edited 2 times in total
- Post n°386
rumbeando wrote:A ni Turska, čijih 15% stanovništva živi u Evropi.
Turska je drugo, ni nas ne bi toliko pitali da smo u Natou.
- Post n°387
Bješe li neke potvrda da je ona snajperistkinja stvarno u Zabeli?
Ukrajinci opet okačili sliku dokumenta ižene/majke/kraljice monahinje/dilerke/snajperistkinje. Meni liči na pravu.
Ukrajinci opet okačili sliku dokumenta i
- Spoiler:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°388
meni ne liči na onu a i ne vidim što bi joj davali neko lažno ime, makar to nije običaj kod "dragovoljaca" koji odu odavde da ratuju tamo
- Post n°389
MNE wrote:meni ne liči na onu a i ne vidim što bi joj davali neko lažno ime, makar to nije običaj kod "dragovoljaca" koji odu odavde da ratuju tamo
Ratovanje pod lažnim imenom i nekim zajebanim nadimkom je skoro pa pravilo kod dobrovoljaca i plaćenika u svakom ratu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°391
ko da ima neke veze sve i da jeste
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°392
ficfiric wrote:kondo wrote:
Jao jao samo da vidim puste ulice Beograda na kojima samo vidiš crne Škode Oktavije koje gađamo kontanjarima za đubre.
Bice i nas sa SA tablama kojima je Bosna blizu
СА.... Сента?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°394
Учинило ми се да је мислио на Сабац...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°396
https://rs.n1info.com/vesti/kusturica-zapad-kriv-za-rat-u-ukrajini-sada-paradu-pobede-gleda-uzivo/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°397
fikret selimbašić wrote:
Ratovanje pod lažnim imenom i nekim zajebanim nadimkom je skoro pa pravilo kod dobrovoljaca i plaćenika u svakom ratu.
Moje fejk placenicko ime bi bilo Constantine Delacroix!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°398
Kusturica stvarno ima 1 životno putovanje od Bošnjaka, preko Srbina do Rusa.
- Post n°400
Ne bih da kvarim žurku, ali Kusturica je 1954. godište.
Muslimani su u popisu od 1971,a za Bošnjake ne znam.
Emir kaže da se njegov otac Murat na ranijim popisima izjašnjavao kao Srbin, a Emira sam jednom čuo da za sebe kaže da je Hercegovac.
Sve je to naravno nebitno i svačije je pravo da se nacionalno izjašnjava kako hoće, pa zašto ne i Čečen.
Muslimani su u popisu od 1971,a za Bošnjake ne znam.
Emir kaže da se njegov otac Murat na ranijim popisima izjašnjavao kao Srbin, a Emira sam jednom čuo da za sebe kaže da je Hercegovac.
Sve je to naravno nebitno i svačije je pravo da se nacionalno izjašnjava kako hoće, pa zašto ne i Čečen.
_____
Sweet and Tender Hooligan