Srbija i Ukrajina
- Post n°351
Re: Srbija i Ukrajina
Nakon zavrtanja ruke, izvrtanja prstiju, cupanja zulufa I par dana neatasica odvrnuce slavinu kad pristane na sve I uveslde sankcijice posto mu Steve Miller ne dozvoljava otkup
- Post n°352
to gde će trebati 2 kurca da se stave da nam ovo uspe nije ono čime se sisa
izvinite na slikovitosti prikaza ozbiljnosti situacije
izvinite na slikovitosti prikaza ozbiljnosti situacije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°353
kondo wrote:
Jao jao samo da vidim puste ulice Beograda na kojima samo vidiš crne Škode Oktavije koje gađamo kontanjarima za đubre.
Bice i nas sa SA tablama kojima je Bosna blizu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°356
Cousin Billy wrote:Moskva to zaista može da shvati kao nož u leđa, a EU zaista može da shvati otkup akcija kao privremenu špekulaciju radi izvrdavanja sankcija. Taj deo nije bullshit. No, računam da će naši magovi umiljatog sisanja dva kurca uspeti da prevaziđu problem, toliko puta su pokazali svoje neverovatne sposobnosti laviranja.
nek eu pogasi lukoilove i rosnjeftove rafinerije u rumuniji, bugarskoj, nemačkoj i italiji. ako smo kod poštenja i vrdanja sankcija, neka žive svoju veru.
naravno da je najlogičnije da se otkupi deo koji smanjuje gazpromnjeftov % vlasništva na nivo koji prolazi ispod praga sankcija.
ne da se može oslanjati na ekipu u kojoj mića stabilizuje eps.
- Post n°357
Lukoil je privatna firma, nije državna. Ovde je problem što je GAZPROM državni.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°358
rosnjeft je državni i pod sankcijama, mada su aktivi u eu još uvek izuzeti iz sankcija.
- Post n°359
Kažem za Lukoil. Pored toga njih čuva Bugarska, kad bi njih tamo zatvorili imali bi milione na ulicama protiv EU.
Jasno je da ako JANEF zavrne i Hrvati ne blefiraju, da je to kurčina Vučiću kad mu je već nisu dali ovih 10 godina.
Ja sam za, imaćemo najbolji vazduh u Evropi ovo leto. Nema grejanja i nema vozila.
Jasno je da ako JANEF zavrne i Hrvati ne blefiraju, da je to kurčina Vučiću kad mu je već nisu dali ovih 10 godina.
Ja sam za, imaćemo najbolji vazduh u Evropi ovo leto. Nema grejanja i nema vozila.
_____
#FreeFacu
- Post n°360
ne znam da li je kurčina njemu, već je nis od 2014. pogođen sankcijama po istom principu (zbog gazpromnjeftovog vlasništva a pošto nije u eu onda nema ni izuzetaka). to je već uhodan princip sankcija, samo su sada one šire.
- Post n°361
čim za nas nema izuzetaka koje imaju ostali, onda je kurčina njemu. meni nije.
_____
#FreeFacu
- Post n°362
koji ostali, izuzeci važe za članice eu, ne za za zemlje izvan eu. tako je od prve runde sankcija 2014.
- Post n°363
dosta toga važi za srbiju u statusu kandidata kao da je članica
_____
#FreeFacu
- Post n°364
ovi izuzeci prosto ne važe za kandidate.
- Post n°365
Sve se slazemDel Cap wrote:možda je bullshit info.
a možda rusi leveridžuju za sepsu i bajata za posle izbora.
edit: ne vidim da je to u ruskom/gazpromnjeftovom interesu,sve će to da stane a srbija ima veći motiv da uvede sankcije. u suprotnom, em bi nastavila rafinerija da zarađuje, skoro je odrađena poveća investicija u novo postrojenje prerade, plus je velika većina nafte koja dolazi preko omišalja iz gazpromnjeftovih bušotina u iraku/kurdistanu
ne znam ko je taj novinar, je li kredibilan i je li ima ikakav smislen izvor sa lica mesta (u srbiji je dosta teško doći do pouzdanog infoa o eventualnim pregovorima) ili piše napamet i nabada.
- Post n°366
Novinar je stara iskusnjara iz Jutarnjeg i Slobodne, u tekstu nema niti poslovični 'prema neimenovanim/neslužbenim izvorima...' a masu nekih informacija, nadam da će netko od vas šibnut link o novim pregovorima s Rusijom koji će ovo opovrgnut tako da se mogu mirne duše nastavit izrugivat telegramuDel Cap wrote:možda je bullshit info.
ne znam ko je taj novinar, je li kredibilan i je li ima ikakav smislen izvor sa lica mesta (u srbiji je dosta teško doći do pouzdanog infoa o eventualnim pregovorima) ili piše napamet i nabada.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°367
Ma mkzda je i istina, ja se svakako nadam da jeste. A i lici na rusko postupanje prema soon to be partners
- Post n°368
Ma sta muljaju ova piskarala iz Bljuca?
Cini mi se da samo koriste guzvu da opljunu neke svoje neprijatelje iz nezavisnih medija.
Cini mi se da samo koriste guzvu da opljunu neke svoje neprijatelje iz nezavisnih medija.
Urednik i prva violina potpisuju ovakav tekst
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) March 30, 2022
Zaista čudno...https://t.co/34bawsYhd9
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°369
Nije neka tajna u Beogradu, ali nije ni za prepričavanje jer nema veze sa mozgom.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°370
https://twitter.com/visegrad24/status/1509114445133455364?s=21
Je l ovo fejk njuz?
Je l ovo fejk njuz?
- Post n°371
Изгледа да није.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°373
Margit Savović wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1509114445133455364?s=21
Je l ovo fejk njuz?
pa ima od juče, evo na temi.
plus ovi brljaju s brojkama: nije 65% nego oko 56%, a 3,2 miliona tona je godišnji uvoz a ne 1 pošiljka na čekanju.
- Post n°374
RTL HR-ov članak od pre dva sata:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4218310/sankcije-zapada-rusiji-prelamaju-se-i-na-hrvatskoj-janaf-je-najavio-zatvaranje-ventila-srbiji/Do polovine svibnja nafta prema istoku teče.
- Post n°375
Erős Pista wrote:Ma sta muljaju ova piskarala iz Bljuca?
ЦИА уполномочена заявить: Popoviću istekao rok trajanja ... jer od 4.4.2022. postaje toksičan za #Vučić koji preveslava. Nezavisni i obektivni @Blic_online https://t.co/6OhUVn8Y4A
— Zoran Kusovac (@zkusovac) March 30, 2022