USA - США - SAD
- Post n°151
Re: USA - США - SAD
Dajte malo balansa - red je da bude Seselj sledeci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°152
Younger generations may be familiar with Madeleine Albright because she said there was a “special place in hell” for young women who refused to support Hillary Clinton and who were willing to vote for Bernie Sanders in the primary instead. (3/x)
— Kevin Gosztola (@kgosztola) March 23, 2022
- Post n°153
bas sam juce pominjao babu oko tog irackog citata. to je naravno uzasno ali mi je postenije od ovih sto nece da pricaju o ceni svoje politike.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°156
Ja sam hteo ovo na love topik al ajde
- Post n°157
plachkica wrote:Madeleine Albright, first female US secretary of state, dies
https://edition.cnn.com/2022/03/23/politics/madeleine-albright-obituary/index.html
svet je danas za mrvicu lepše mesto
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°158
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°159
i najbolji grese, pikse je masio penal protiv argentine
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°160
За Одврајтовом ако нешто пустим, то суза бити неће.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°161
Jedna korist od dark weba je što možeš pošteno da platiš da joj se neko pokenja na grob.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°162
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°163
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°164
_____
- Post n°165
Ja prosto moram da se osvrnem na američku verziju dinamičnog dua Ištvan Kaić - Bojan Klačar, to jest Mark Ames & Matt Taibbi. Ako ih slučajno pratite, zaključićete da je najveća tema danas izručenje Asanža Americi & cenzura na društvenim mrežama (Taibbi) i dvoličnost zapada - zašto ne pričamo o Groznom 1995, ili o Palestini? (Ames). Ovaj potonji je mega giga smrad, jer ako mu se i dogodi da kaže nešto nelepo o Rusiji i Putinu, to je uvek retwit, ne do Bog da svojim rečima kaže nešto neće ga Ruskinja pustiti u spavaću sobu mesec dana.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°166
Da, da, taj dinamicni duo Mark Ames & Matt Taibbi koji sluze americkom establismentu dok glume objektivnost, te ih isti masno podmazuje. Vaistinu Kaic - Klacar. Ne znam samo kako te nije sramota.
- Post n°167
Dinamicni duo Kljajic - Klacar ne ume/ne zeli nista da kaze o najbitnijem faktoru srpske politike - Aleksandru Vucicu. Isto tako Ames i Taibbi drljaju o nebitnim stvarima jer ne umeju (ili prosto nece) da kazu nista o najbitnijoj temi danasnjice - ratu u Ukrajini. Dal tu neko njih placa da gledaju na drugu stranu ili prosto glume ludilo volonterski meni je nebitno, jer od ovog americkog dvojca ocekujem bolje; ja na polici imam 4 knjige koju su ova dvojica napisali.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°168
Opa, kupuju se knjige iz uvoza.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°169
Široko, brt.
_____
- Post n°170
Bird poops on Biden as he claims US is in dumps because of Putin
00:15
00:15
- Post n°171
i to pravo na zastavu, precision strike
- Post n°173
Рубље или јуане?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°175
MNE wrote:i to pravo na zastavu, precision strike
Laser guided AI sights.
_____