Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Anonymous
    Guest

Rat u Ukrajini - Page 33 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Guest Fri Mar 04, 2022 2:13 pm

Kremlin refutes claim Russia abandoned goal of ‘denazification’ of Ukraine at talks, reports Russia state media Sputnik.
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 2:13 pm

NATO'S STOLTENBERG: ALLIES AGREE WE SHOULD NOT HAVE NATO PLANES IN UKRAINIAN AIRSPACE OR NATO TROOPS ON UKRAINIAN SOIL

NATO'S STOLTENBERG: NATO ENTERING FIGHTING IN UKRAINE COULD LEAD TO A WIDESPREAD WAR IN EUROPE, INCREASING SUFFERING

Nek pati samo onaj ko baš mora, Ukrajinac jebigica

Last edited by Del Cap on Fri Mar 04, 2022 2:19 pm; edited 1 time in total
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 2:16 pm

Ne vidim razlog da Rusija stane ili ublaži nekakve zahteve, a i koji god da su vrv su samo otaljavanje pregovora. S obzirom na sankcije, jedino što im je preostalo je da nastave napad na terenu pa dokle se dotera.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 2:35 pm

Bice katastrofa narednih dana.
    bemty

Post by bemty Fri Mar 04, 2022 2:39 pm

Erős Pista wrote:
    disident wrote:

Sad kapiram da je Putin jednim potezom ubio veci deo svoje srednje i vise srednje klase

Da ih je ubio, bar bi resio sebi problem, ali je uradio nesto mnogo gore (po sebe) - stvorio je celu jednu klasu koja ce ga mrzeti usijanom mrznjom kakvom se mrzi samo onaj ko ti je sjebao zivot. Deo ce naravno otici iz zemlje, ali deo koji bude ostao ce mu na kraju doci glave.

ali zapad svojim medijskim pristupom i sankcijama, ako budu produzene, moze lagodno da preuzme deo te mrznje na sebe, pa ce resantiman da tiho kuva decenijama, kao kod nas. samo sto smo mi smesni i malo nas je, ko nas jebe, a oni... ne znam, mene najvise od svega brine taj dugorocni efekat polarizacije, i to bas kod ovakvog sveta.

_____
    Warning: may contain irony.
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 2:41 pm

Zaporoška atomska centrala

Rat u Ukrajini - Page 33 20220312

Last edited by Del Cap on Fri Mar 04, 2022 2:54 pm; edited 1 time in total
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Mar 04, 2022 2:42 pm

ma da

zasto da drzimo samo ukrajince kao taoce 

ajde malo evropu

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 04, 2022 2:50 pm

bemty wrote:
    Erős Pista wrote:

Da ih je ubio, bar bi resio sebi problem, ali je uradio nesto mnogo gore (po sebe) - stvorio je celu jednu klasu koja ce ga mrzeti usijanom mrznjom kakvom se mrzi samo onaj ko ti je sjebao zivot. Deo ce naravno otici iz zemlje, ali deo koji bude ostao ce mu na kraju doci glave.

ali zapad svojim medijskim pristupom i sankcijama, ako budu produzene, moze lagodno da preuzme deo te mrznje na sebe, pa ce resantiman da tiho kuva decenijama, kao kod nas. samo sto smo mi smesni i malo nas je, ko nas jebe, a oni... ne znam, mene najvise od svega brine taj dugorocni efekat polarizacije, i to bas kod ovakvog sveta.

Ma naravno, to sigurno. Jos kad krene mobilizacija i u Rusiji, pa kad krenu da ginu klinci, a ukrajinski vec ginu...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 3:00 pm

"NATO is a defensive alliance," says @jensstoltenberg. "Our core mission is to keep our 30 countries safe. we are not part of this conflict. our primary goal is to ensure this conflict doesn't spread beyond Ukraine."

"NATO is not seeking a war with Russia."
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:02 pm

Del Cap wrote:NATO'S STOLTENBERG: ALLIES AGREE WE SHOULD NOT HAVE NATO PLANES IN UKRAINIAN AIRSPACE OR NATO TROOPS ON UKRAINIAN SOIL

NATO'S STOLTENBERG: NATO ENTERING FIGHTING IN UKRAINE COULD LEAD TO A WIDESPREAD WAR IN EUROPE, INCREASING SUFFERING

Nek pati samo onaj ko baš mora, Ukrajinac jebigica
     Ja se dvoumim oko ovoga, mada je pravi trenutak vrv vec prosao (pre pocetka ratnih operacija)
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:03 pm

Del Cap wrote:Zaporoška atomska centrala

Rat u Ukrajini - Page 33 20220312

Sve je u redu, samo malo su je gadjali.
    bemty

Post by bemty Fri Mar 04, 2022 3:26 pm

Erős Pista wrote:
    bemty wrote:

Ma naravno, to sigurno. Jos kad krene mobilizacija i u Rusiji, pa kad krenu da ginu klinci, a ukrajinski vec ginu...

upravo sam videla kako su nekom biohemicaru odbili rad u nekom dobrom medjunarodnom casopisu jer je iz rusije. provereno od strane retraction watch novinarskog tima, casopis potvrdio. mislim da je nature group. kazu, prihvatice radove s ruskih institucija kad se ukrajinci bezbedno vrate kucama. u oksfordu narod navaljuje na gradske vlasti da javno odustanemo od bratstva sa nekim tamo levim ruskim gradicem. ono, sve hocu da ih postreljam.

_____
    Warning: may contain irony.
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 3:31 pm

Može i na ratne zalihe

🇷🇺 #RUSSIA RECOMMENDS FERTILIZER MAKERS TO HALT EXPORTS: IFX
    *RUSSIAN MINISTRY CITES LOGISTICS ISSUES ON FERTILIZERS: IFX
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:33 pm

Ocekivano
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 04, 2022 3:38 pm

Čekajte bre oni su još 2. februara zabranili izvoz đubriva
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:39 pm

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 04, 2022 3:39 pm

bemty wrote:
    Erős Pista wrote:

upravo sam videla kako su nekom biohemicaru odbili rad u nekom dobrom medjunarodnom casopisu jer je iz rusije. provereno od strane retraction watch novinarskog tima, casopis potvrdio. mislim da je nature group. kazu, prihvatice radove s ruskih institucija kad se ukrajinci bezbedno vrate kucama. u oksfordu narod navaljuje na gradske vlasti da javno odustanemo od bratstva sa nekim tamo levim ruskim gradicem. ono, sve hocu da ih postreljam.

Ma bizar potpuni.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Mar 04, 2022 3:40 pm

bakunjin

"Ja sam isto tako protivnik panslavizma koliko i pangermanizma i nameravam da u jednoj od budućih knjiga tom pitanju, po mom mišljenju ivanredno značajnom, posvetim poseban rad, Sada ću reći samo to da smatram i svetom i neodložnom obavezom ruske revolucionarne omladine da se svim silama i svim mogućim sredstvim suprotstavi panslavističkoj propagandi, koju u Rusiji i uglavnom u slovenskim zemljama vrše zvanične vlasti i slobodno-slovenofilstvujući ili zvanični ruski agenti. Oni nastoje da nesrećne Slovene ubede da petrogradski slovenski car, prožet vatrenom očinskom ljubavlju prema slovenskoj braći, i podla, u narodu omrznuta i za narod pogubna sveruska imperija, koja guši Malorusiju i Poljsku, a Poljsku je čak delimično prodala Njemcima – mogu i žele da oslobode slovenske zemlje njemačkog jarma, i to u vreme kada petrogradski kabinet javno prodaje svu Bohemiju s Moravskom knezu Bizmarku, kao nagradu za obećanu pomoć na istoku“

"Njemci će ući u ruske oblasti i poći će, npr., direktno na Moskvu. Ali ako tu glupost ne urade nego pođu na sjever ka Petrogradu preko baltičke oblasti, u kojima će ne samo među plemstvom nego i protestantskim pastorima i Jevrejima, kao i među nezadovoljnim baronima i njihovom djecom i studentima, a preko njih i njihovim posredstvom – među mnogobrojnim rezervnim generalima, oficirima, višim i nižim činovnicima, koji su napunili Petrograd i proširili se po cijeloj Rusiji – naći mnogo prijatelja. I to je malo, protivu ruske imperije podiće će Poljsku i Malorusiju... Rusija je djelovala kao varvar, kao divlja sila, sve je klala, vješala, mučila, slala hiljade u Sibir, a ipak nije znala da rusifikuje..."

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:45 pm

Mozda su ta dva imala veze (jesu)
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 3:49 pm

Moskva (koja god), je od ww2 do danas realno izvrsila invaziju na 5 evropskih zemalja. Ljudima je malo dosta toga.
    Del Cap

Post by Del Cap Fri Mar 04, 2022 3:56 pm

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Fri Mar 04, 2022 4:25 pm

ne lupetaj brt vise 

ljudima je dosta americkih intervencija koje gledaju 30 godina unazad 

mislim da sa odusevljenjem prate ovu samo zato sto je drugi izvodjac

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Fri Mar 04, 2022 4:28 pm

Blokali su RT i na Telegramu.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Notxor

Post by Notxor Fri Mar 04, 2022 4:31 pm

@Mor
    1. Nije ovo ista Moskva
    2. Intervencije staaaare Moskve su poslužile da bi se održao Status Quo. Ovo sad je nešto potpuno novo, sa posledicama koje ne možemo ni da zamislimo

@Blitva
    to kod vas u Evropi. Ovde radi na t.me/rtintl, radi web, samo je na YT damnatio memoriae

Last edited by Notxor on Fri Mar 04, 2022 4:34 pm; edited 1 time in total

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 04, 2022 4:34 pm

Notxor wrote:@Mor
    1. Nije ovo ista Moskva
    2. Intervencije staaaare Moskve su poslužile da bi se održao Status Quo. Ovo sad je nešto potpuno novo, sa posledicama koje ne možemo ni da zamislimo

Jasno da nije ista.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:31 pm