Kremlin refutes claim Russia abandoned goal of ‘denazification’ of Ukraine at talks, reports Russia state media Sputnik.
Rat u Ukrajini
- Guest
- Post n°801
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°802
NATO'S STOLTENBERG: ALLIES AGREE WE SHOULD NOT HAVE NATO PLANES IN UKRAINIAN AIRSPACE OR NATO TROOPS ON UKRAINIAN SOIL
NATO'S STOLTENBERG: NATO ENTERING FIGHTING IN UKRAINE COULD LEAD TO A WIDESPREAD WAR IN EUROPE, INCREASING SUFFERING
Nek pati samo onaj ko baš mora, Ukrajinac jebigica
NATO'S STOLTENBERG: NATO ENTERING FIGHTING IN UKRAINE COULD LEAD TO A WIDESPREAD WAR IN EUROPE, INCREASING SUFFERING
Last edited by Del Cap on Fri Mar 04, 2022 2:19 pm; edited 1 time in total
- Post n°803
Ne vidim razlog da Rusija stane ili ublaži nekakve zahteve, a i koji god da su vrv su samo otaljavanje pregovora. S obzirom na sankcije, jedino što im je preostalo je da nastave napad na terenu pa dokle se dotera.
- Post n°805
Erős Pista wrote:disident wrote:
Sad kapiram da je Putin jednim potezom ubio veci deo svoje srednje i vise srednje klase
Da ih je ubio, bar bi resio sebi problem, ali je uradio nesto mnogo gore (po sebe) - stvorio je celu jednu klasu koja ce ga mrzeti usijanom mrznjom kakvom se mrzi samo onaj ko ti je sjebao zivot. Deo ce naravno otici iz zemlje, ali deo koji bude ostao ce mu na kraju doci glave.
ali zapad svojim medijskim pristupom i sankcijama, ako budu produzene, moze lagodno da preuzme deo te mrznje na sebe, pa ce resantiman da tiho kuva decenijama, kao kod nas. samo sto smo mi smesni i malo nas je, ko nas jebe, a oni... ne znam, mene najvise od svega brine taj dugorocni efekat polarizacije, i to bas kod ovakvog sveta.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°806
- Post n°807
ma da
zasto da drzimo samo ukrajince kao taoce
ajde malo evropu
zasto da drzimo samo ukrajince kao taoce
ajde malo evropu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°808
bemty wrote:Erős Pista wrote:
Da ih je ubio, bar bi resio sebi problem, ali je uradio nesto mnogo gore (po sebe) - stvorio je celu jednu klasu koja ce ga mrzeti usijanom mrznjom kakvom se mrzi samo onaj ko ti je sjebao zivot. Deo ce naravno otici iz zemlje, ali deo koji bude ostao ce mu na kraju doci glave.
ali zapad svojim medijskim pristupom i sankcijama, ako budu produzene, moze lagodno da preuzme deo te mrznje na sebe, pa ce resantiman da tiho kuva decenijama, kao kod nas. samo sto smo mi smesni i malo nas je, ko nas jebe, a oni... ne znam, mene najvise od svega brine taj dugorocni efekat polarizacije, i to bas kod ovakvog sveta.
Ma naravno, to sigurno. Jos kad krene mobilizacija i u Rusiji, pa kad krenu da ginu klinci, a ukrajinski vec ginu...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°809
"NATO is a defensive alliance," says @jensstoltenberg. "Our core mission is to keep our 30 countries safe. we are not part of this conflict. our primary goal is to ensure this conflict doesn't spread beyond Ukraine."
"NATO is not seeking a war with Russia."
"NATO is not seeking a war with Russia."
- Post n°810
Ja se dvoumim oko ovoga, mada je pravi trenutak vrv vec prosao (pre pocetka ratnih operacija)Del Cap wrote:NATO'S STOLTENBERG: ALLIES AGREE WE SHOULD NOT HAVE NATO PLANES IN UKRAINIAN AIRSPACE OR NATO TROOPS ON UKRAINIAN SOIL
- Post n°811
- Post n°812
Erős Pista wrote:bemty wrote:
Ma naravno, to sigurno. Jos kad krene mobilizacija i u Rusiji, pa kad krenu da ginu klinci, a ukrajinski vec ginu...
upravo sam videla kako su nekom biohemicaru odbili rad u nekom dobrom medjunarodnom casopisu jer je iz rusije. provereno od strane retraction watch novinarskog tima, casopis potvrdio. mislim da je nature group. kazu, prihvatice radove s ruskih institucija kad se ukrajinci bezbedno vrate kucama. u oksfordu narod navaljuje na gradske vlasti da javno odustanemo od bratstva sa nekim tamo levim ruskim gradicem. ono, sve hocu da ih postreljam.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°813
Može i na ratne zalihe
#RUSSIA RECOMMENDS FERTILIZER MAKERS TO HALT EXPORTS: IFX
*RUSSIAN MINISTRY CITES LOGISTICS ISSUES ON FERTILIZERS: IFX
#RUSSIA RECOMMENDS FERTILIZER MAKERS TO HALT EXPORTS: IFX
*RUSSIAN MINISTRY CITES LOGISTICS ISSUES ON FERTILIZERS: IFX
- Post n°816
:zap::zap: EU officials looking at suspending Russia’s IMF voting rights, access to SDR currency: Agencies
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) March 4, 2022
- Post n°817
bemty wrote:Erős Pista wrote:
upravo sam videla kako su nekom biohemicaru odbili rad u nekom dobrom medjunarodnom casopisu jer je iz rusije. provereno od strane retraction watch novinarskog tima, casopis potvrdio. mislim da je nature group. kazu, prihvatice radove s ruskih institucija kad se ukrajinci bezbedno vrate kucama. u oksfordu narod navaljuje na gradske vlasti da javno odustanemo od bratstva sa nekim tamo levim ruskim gradicem. ono, sve hocu da ih postreljam.
Ma bizar potpuni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°818
bakunjin
"Ja sam isto tako protivnik panslavizma koliko i pangermanizma i nameravam da u jednoj od budućih knjiga tom pitanju, po mom mišljenju ivanredno značajnom, posvetim poseban rad, Sada ću reći samo to da smatram i svetom i neodložnom obavezom ruske revolucionarne omladine da se svim silama i svim mogućim sredstvim suprotstavi panslavističkoj propagandi, koju u Rusiji i uglavnom u slovenskim zemljama vrše zvanične vlasti i slobodno-slovenofilstvujući ili zvanični ruski agenti. Oni nastoje da nesrećne Slovene ubede da petrogradski slovenski car, prožet vatrenom očinskom ljubavlju prema slovenskoj braći, i podla, u narodu omrznuta i za narod pogubna sveruska imperija, koja guši Malorusiju i Poljsku, a Poljsku je čak delimično prodala Njemcima – mogu i žele da oslobode slovenske zemlje njemačkog jarma, i to u vreme kada petrogradski kabinet javno prodaje svu Bohemiju s Moravskom knezu Bizmarku, kao nagradu za obećanu pomoć na istoku“
"Njemci će ući u ruske oblasti i poći će, npr., direktno na Moskvu. Ali ako tu glupost ne urade nego pođu na sjever ka Petrogradu preko baltičke oblasti, u kojima će ne samo među plemstvom nego i protestantskim pastorima i Jevrejima, kao i među nezadovoljnim baronima i njihovom djecom i studentima, a preko njih i njihovim posredstvom – među mnogobrojnim rezervnim generalima, oficirima, višim i nižim činovnicima, koji su napunili Petrograd i proširili se po cijeloj Rusiji – naći mnogo prijatelja. I to je malo, protivu ruske imperije podiće će Poljsku i Malorusiju... Rusija je djelovala kao varvar, kao divlja sila, sve je klala, vješala, mučila, slala hiljade u Sibir, a ipak nije znala da rusifikuje..."
"Ja sam isto tako protivnik panslavizma koliko i pangermanizma i nameravam da u jednoj od budućih knjiga tom pitanju, po mom mišljenju ivanredno značajnom, posvetim poseban rad, Sada ću reći samo to da smatram i svetom i neodložnom obavezom ruske revolucionarne omladine da se svim silama i svim mogućim sredstvim suprotstavi panslavističkoj propagandi, koju u Rusiji i uglavnom u slovenskim zemljama vrše zvanične vlasti i slobodno-slovenofilstvujući ili zvanični ruski agenti. Oni nastoje da nesrećne Slovene ubede da petrogradski slovenski car, prožet vatrenom očinskom ljubavlju prema slovenskoj braći, i podla, u narodu omrznuta i za narod pogubna sveruska imperija, koja guši Malorusiju i Poljsku, a Poljsku je čak delimično prodala Njemcima – mogu i žele da oslobode slovenske zemlje njemačkog jarma, i to u vreme kada petrogradski kabinet javno prodaje svu Bohemiju s Moravskom knezu Bizmarku, kao nagradu za obećanu pomoć na istoku“
"Njemci će ući u ruske oblasti i poći će, npr., direktno na Moskvu. Ali ako tu glupost ne urade nego pođu na sjever ka Petrogradu preko baltičke oblasti, u kojima će ne samo među plemstvom nego i protestantskim pastorima i Jevrejima, kao i među nezadovoljnim baronima i njihovom djecom i studentima, a preko njih i njihovim posredstvom – među mnogobrojnim rezervnim generalima, oficirima, višim i nižim činovnicima, koji su napunili Petrograd i proširili se po cijeloj Rusiji – naći mnogo prijatelja. I to je malo, protivu ruske imperije podiće će Poljsku i Malorusiju... Rusija je djelovala kao varvar, kao divlja sila, sve je klala, vješala, mučila, slala hiljade u Sibir, a ipak nije znala da rusifikuje..."
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°820
Moskva (koja god), je od ww2 do danas realno izvrsila invaziju na 5 evropskih zemalja. Ljudima je malo dosta toga.
- Post n°821
A map of the road network shows how the capture of Izyum would further complicate any Ukrainian attempts to withdraw forces. pic.twitter.com/GA4VTTVNvN
— The Bazaar of War (@bazaarofwar) March 4, 2022
- Post n°822
ne lupetaj brt vise
ljudima je dosta americkih intervencija koje gledaju 30 godina unazad
mislim da sa odusevljenjem prate ovu samo zato sto je drugi izvodjac
ljudima je dosta americkih intervencija koje gledaju 30 godina unazad
mislim da sa odusevljenjem prate ovu samo zato sto je drugi izvodjac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°823
Blokali su RT i na Telegramu.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°824
@Mor
1. Nije ovo ista Moskva
2. Intervencije staaaare Moskve su poslužile da bi se održao Status Quo. Ovo sad je nešto potpuno novo, sa posledicama koje ne možemo ni da zamislimo
@Blitva
to kod vas u Evropi. Ovde radi na t.me/rtintl, radi web, samo je na YT damnatio memoriae
1. Nije ovo ista Moskva
2. Intervencije staaaare Moskve su poslužile da bi se održao Status Quo. Ovo sad je nešto potpuno novo, sa posledicama koje ne možemo ni da zamislimo
@Blitva
to kod vas u Evropi. Ovde radi na t.me/rtintl, radi web, samo je na YT damnatio memoriae
Last edited by Notxor on Fri Mar 04, 2022 4:34 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°825
Notxor wrote:@Mor
1. Nije ovo ista Moskva
Jasno da nije ista.