Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

boomer crook

Rat u Ukrajini - Page 32 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by boomer crook Sun Feb 27, 2022 3:44 pm

probace pre pregovora da uzmu kijev

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Feb 27, 2022 4:38 pm

Janko Suvar wrote:Ovo je sve ludo ko kurac

Rat u Ukrajini - Page 32 2Q==
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Feb 27, 2022 4:56 pm

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sun Feb 27, 2022 5:12 pm

Ne znam jel bilo već

Ambasada RF u Sarajevu wrote:
    Na stranici ambasade SAD-a u Sarajevu na društvenoj mreži Instagram objavljen je patetični “dokumentarac” u kojem se navodi da su ruski predstavnici “lagali” o odsustvu namjere da izvrše “invaziju” na Ukrajinu.

Ali, kao i obično, lažu sami Amerikanci. Jer nema „invazije“. Umjesto toga postoji specijalna vojna operacija radi demilitarizacije i denacifikacije ukrajinskog režima.

Demilitarizacija – jer su upravo Sjedinjene Američke Države bile one koje su stajale iza pumpanja kriminalne bande oružjem, kojim se varvarski uništavalo civilno stanovništvo Donjecka i Luganska, uključujući i djecu.

Upravo su Sjedinjene Američke Države natrpale Ukrajinu biolaboratorijama, koje su – vrlo moguće – korištene za proučavanje metoda za uništavanje ruskog naroda na genetskom nivou.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    rumbeando

Post by rumbeando Sun Feb 27, 2022 5:15 pm

We present the latest map showing the Russian invasion of Ukraine (as of 1:00 p.m. on February 27, 2022)
    Rat u Ukrajini - Page 32 FMnPQ-eXEAEV3G6?format=png&name=medium

https://twitter.com/WarNewsPL1/status/1497956881339502592
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Feb 27, 2022 5:40 pm

Novi dan, novo loženje da su Turci zatvorili Bosfor. Nisu. Samo su rekli da stanje u Ukrajini sada formalno prepoznaju kao rat, sa pratećim implikacijama po primenu sporazuma iz Montrea.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Feb 27, 2022 5:51 pm

Rat u Ukrajini - Page 32 FMngSNMWYAEXqPV?format=jpg&name=large
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Feb 27, 2022 5:56 pm

Ladno ima onu dugmad za otvaranje poda, kao u crtanim

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Feb 27, 2022 6:10 pm

Snažno se protivim zabrani ruskih državnih medija u EU. Uslediće recipročne mere koje će omogućiti snažniju represiju u Rusiji.
    disident

Post by disident Sun Feb 27, 2022 6:13 pm

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sun Feb 27, 2022 6:13 pm

Cousin Billy wrote:Rat u Ukrajini - Page 32 FMngSNMWYAEXqPV?format=jpg&name=large

Ozbiljnu frku imam od Putinovih predstava sa i za stolovima, od prvih slika sa Makronom preko onog igrokaza sa ministrima i na kraju ova slika. Nespokoj mi stvara to što ova vrsta ekscentričnosti može da bude OK. za glavnog negativca u 007 filmovima i to onih do Rodžer Mur perioda. A za stolom lider nuklearne sile koja je u ratu Rat u Ukrajini - Page 32 4159171962

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Filipenko

Post by Filipenko Sun Feb 27, 2022 6:16 pm

fikret selimbašić wrote:

Ozbiljnu frku imam od Putinovih predstava sa i za stolovima, od prvih slika sa Makronom preko onog igrokaza sa ministrima i na kraju ova slika. Nespokoj mi stvara to što ova vrsta ekscentričnosti može da bude OK. za glavnog negativca u 007 filmovima i to onih do Rodžer Mur perioda.

Moram reći da ni meni nije jasno. Kapiram zašto bi neku bagru iz Jedinstvene Rusije držao daleko, zašto bi nekim činovnicima na taj način držao lekciju ili unižavao strane diplomate/državnike, ali ovu dvojicu? Šojgua verovatno prepoznajete, on je ministar odbrane, a lik pored njega je Valerij Gerasimov, načelnik đeneralštaba. Ako bi nekoga trebalo da drži blizu, to bi trebala biti upravo ta dvojica...
    disident

Post by disident Sun Feb 27, 2022 6:18 pm

fikret selimbašić wrote:
    Cousin Billy wrote:Rat u Ukrajini - Page 32 FMngSNMWYAEXqPV?format=jpg&name=large

Ozbiljnu frku imam od Putinovih predstava sa i za stolovima, od prvih slika sa Makronom preko onog igrokaza sa ministrima i na kraju ova slika. Nespokoj mi stvara to što ova vrsta ekscentričnosti može da bude OK. za glavnog negativca u 007 filmovima i to onih do Rodžer Mur perioda. A za stolom lider nuklearne sile koja je u ratu Rat u Ukrajini - Page 32 4159171962
    Ne znam sta je gore, da je ovo predstava/demonstracija moci ili paranoja od kovida.
    Mozda oba #duplozlo

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Sun Feb 27, 2022 6:19 pm

[size=36]BP to offload stake in Russian oil firm Rosneft[/size]

https://www.bbc.com/news/business-60548382
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sun Feb 27, 2022 6:30 pm

disident wrote:

Bar na graničnim prelazima ne pucaju:
    https://t.me/intelslava/20892
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sun Feb 27, 2022 6:32 pm

disident wrote:
    fikret selimbašić wrote:

Ne znam sta je gore, da je ovo predstava/demonstracija moci ili paranoja od kovida.
    Mozda oba #duplozlo

Rukovao sa sa Alijevom prije nego su sjeli za sto, isti sto na čijem drugom kraju je dva dana ranije sjedio Makron.

President @VonDerLeyen and High Rep @JosepBorrellF announce, "for the first time ever, the European Union will finance purchase and deliver military equipment to a country that is under attack." "This is a watershed moment

Sweden just announced it will deliver 5000 anti-armour rocket launchers, 5000 body armour kits, 5000 helmets, and 135,000 field rations to the Ukrainian armed forces

Ima i ovo. Šta ako Putin doturanje oružja Ukrajini da okarakteriše kao miješanje treće strane u sukob, uprkos njegovom upozorenju da će oni koji to urade snositi posledice neviđene u istoriji?

Last edited by fikret selimbašić on Sun Feb 27, 2022 6:42 pm; edited 1 time in total

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    plachkica

Post by plachkica Sun Feb 27, 2022 6:37 pm

Filipenko

Post by Filipenko Sun Feb 27, 2022 6:46 pm

plachkica wrote:

Bez integrisanog sistema odbrane to je najobicnija gvozdjurija koja nestaje u prvim satima sukoba. Posto je integrisani sistem odbrane nesto cime raspolazu USA i GB, a nadzorni organ za sve ostale je Nato, oni mogu da ulazu koliko hoce.

No, to "ulaganje" ima drugu funkciju. Doslo je, izgleda, vreme za cedjenje i pljackanje Evrope. Sto kroz cenu gasa (ne tripujte se da Rusija ima benefite od 2000 evra za kubik, najvise koristi tu imaju berze i banke, tj. trgovci jer privatni kapital bla bla bla), sto kroz, kao sto vidimo, povecavanje "ulaganja u odbranu", odnosno kupovinu od Amera. Cak i Nemacka, koja ima sopstvenu vojnu industriju, ce morati da sve radi "u skladu sa Nato/USA standardima", sto ce reci da ce morati da im placaju za tehnologiju. Danak, kao sto i prilici vazalima.
    паће

Post by паће Sun Feb 27, 2022 6:49 pm

Filipenko wrote:... "u skladu sa Nato/USA standardima", sto ce reci da ce morati da im placaju za tehnologiju. Danak, kao sto i prilici vazalima.

Што вероватно укључује и прераду већине шрафова на инче уместо цолова. Оних 0,4мм није за бацање, кад је о парама реч.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Notxor

Post by Notxor Sun Feb 27, 2022 6:51 pm

Meni zanimljivo kako su Nemci prvi kad treba da se "spaljuju knjige". Geni, šta li.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sun Feb 27, 2022 7:18 pm

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.

Post by MNE Sun Feb 27, 2022 7:20 pm

koj će im kurac 5000 ovoga? Rusija nema toliko operativnih tenkova.
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Feb 27, 2022 7:24 pm

Negde ste pricali o Vlastelici

Pjevač Repetitora: Pogrešno sam shvaćen, ja sam dijete iz srpsko-hrvatskog braka...

https://www.index.hr/magazin/clanak/pjevac-repetitora-pogresno-sam-shvacen-ja-sam-dijete-iz-srpskohrvatskog-braka/2343141.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d

_____

Uprava napolje!

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sun Feb 27, 2022 7:26 pm

MNE wrote:koj će im kurac 5000 ovoga? Rusija nema toliko operativnih tenkova.

Pa nije samo za tenkove namijenjeno, baška što ovo nije ni Javelin ni NLAW, prije je uporedivo sa ruskim RPG 7. Bitnije je to da se i neutralna Švedska odlučila na dostavu oružja.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Feb 27, 2022 7:36 pm

ficfiric wrote:Negde ste pricali o Vlastelici

Pjevač Repetitora: Pogrešno sam shvaćen, ja sam dijete iz srpsko-hrvatskog braka...

https://www.index.hr/magazin/clanak/pjevac-repetitora-pogresno-sam-shvacen-ja-sam-dijete-iz-srpskohrvatskog-braka/2343141.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d

Blatruć, izvinite ako ste pogrešno razumeli.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 7:25 pm