Srbija i Ukrajina
- Post n°501
Re: Srbija i Ukrajina
I sad kad je Zelenović uhvatio da delje Šormaza, Miloš J u trenutku skače na njega. Lololo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°502
Pa dobro, Šormaz je NATO lobista. Keč evrifing stranka. Što nema u izlogu ima u radnji.
- Post n°503
Pa neće plakati sami da se štampaju.Erős Pista wrote:I sad kad je Zelenović uhvatio da delje Šormaza, Miloš J u trenutku skače na njega. Lololo.
- Post n°505
Boskic poziva na sutrasnji protest
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°506
https://rs.n1info.com/biznis/redovi-na-pumpama-u-srbiji/?ref=push
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°507
Preljepo pic.twitter.com/dY6gcSpb9D
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 3, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°508
«Руси и Срби Браћа заувек»
Болельщики «Црвены Звезды» заглушили гимн Евролиги перед началом матча 28-го тура регулярного чемпионата с «Басконией» в Белграде, распевая на сербском фразу «Русские и сербы — братья навсегда».
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°509
Andrićevom vencu je bilo potrebno oko 2 dana da objasni DJV-u šta da radi, kao u onom vicu "da mi obe ruke budu iste...ne tako, naopako, ne tako, sad k'o debil". Prvo je pisao o genocidu nad Ukrajincima u Mariupolju, a sada je rat krvava drama, give peace a chance, nije lepo što se šalju najamnycyyy...
- Post n°510
_____
- Post n°511
Cousin Billy wrote:Andrićevom vencu je bilo potrebno oko 2 dana da objasni DJV-u šta da radi, kao u onom vicu "da mi obe ruke budu iste...ne tako, naopako, ne tako, sad k'o debil". Prvo je pisao o genocidu nad Ukrajincima u Mariupolju, a sada je rat krvava drama, give peace a chance, nije lepo što se šalju najamnycyyy...
Rat je krvava drama je najbezbednije, odatle moze gde gazdi treba
- Post n°512
Mada ja gledam naslovnice S.Telegrafa da vidim gde vodja tera. Mahom - nigde
- Guest
- Post n°513
Da da, to je mnogo bolji indikator. Vučić je odavno zabatalio DJV-a, ne može se sa tipom koji je što bi rekli pomalo "graničar".
- Post n°515
sede na ogradi
milism da je Joviceva analiza sasvim promasena. upravo ako se rat oduzi i postane totalna humanitarn katastrofa, sansa da srbija ostane ovako kao sada, ili do pre nekoliko dana, se drasticno smanjuje.
milism da je Joviceva analiza sasvim promasena. upravo ako se rat oduzi i postane totalna humanitarn katastrofa, sansa da srbija ostane ovako kao sada, ili do pre nekoliko dana, se drasticno smanjuje.
- Post n°516
Mislim da do izbora od takve odluke neće biti ništa.
- Post n°517
Del Cap wrote:Mislim da do izbora od takve odluke neće biti ništa.
da, pa kazem, "ako rat potraje" - znaci, daleko posle izbora. za sad im je i ograda udobna.
- Post n°518
U sustini, oni mole boga da se ovo sve nekako magicno zavrsi sto pre
- Post n°520
Evo Jović kaže da bi Srbija bila dobar domaćin za rusko-ukrajinske pregovore.
https://www.euronews.rs/evropa/vesti/39497/dejan-jovic-za-euronews-vece-ako-sukob-u-ukrajini-potraje-posledice-po-zapadni-balkan-mogle-bi-biti-velike/vest
https://www.euronews.rs/evropa/vesti/39497/dejan-jovic-za-euronews-vece-ako-sukob-u-ukrajini-potraje-posledice-po-zapadni-balkan-mogle-bi-biti-velike/vest
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°521
Inače u Hrvatskoj se po medijima češlja imovina ruskih oligarha, ali nacionalizacija je prljava riječ
_____
- Post n°522
Bleeding Blitva wrote:Evo Jović kaže da bi Srbija bila dobar domaćin za rusko-ukrajinske pregovore.
pa to smo citali
- Post n°523
Soooory
_____
- Post n°524
Serbian football fans chant in SUPPORT of Russia's invasion of Ukraine https://t.co/S1ygsWkf8X
— Daily Mail Online (@MailOnline) March 4, 2022
Btw, na snimku vidim i poziv za zvezdin rodjus 6. marta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°525
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ukrajine Oleksandrom Aleksandrovičem.
Predsednik Vučić je ambasadora Aleksandroviča upoznao sa stavovima Vlade Republike Srbije i Saveta za nacionalnu bezbednost.
Predsednik Vučić je rekao da je Srbija opredeljena za poštovanje normi međunarodnog javnog prava, što podrazumeva i uvažavanje teritorijalnog integriteta Ukrajine i drugih međunarodno priznatih država.
Predsednik Vučić je izrazio spremnost Srbije za pružanje svake vrste humanitarne pomoći ugroženom stanovništvu Ukrajine.
Takođe je izrazio spremnost za prihvat izbeglih civila, kojima je ponudio najbolje moguće uslove i hotelski smeštaj, kao i sva prava na boravišne i radne dozvole, u skladu sa pravilima zemalja Evropske unije, čak i na višem nivou, na čemu se ambasador Aleksandrovič zahvalio.