Virus
- Post n°76
Re: Virus
mene sada brine nedostatak simptoma
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°77
e da ti kazem ja jer imam iskustva. to ti je ko sa pravim trudovima tokom porodjaja. kad budes pozitivan - znaces.
salim se, ljudi su razliciti. ali ja sam se probudila u toku noci, osetila specificno grebanje u grlu i pomislila, to je to, pozitivna. ujutru potvrdila.
salim se, ljudi su razliciti. ali ja sam se probudila u toku noci, osetila specificno grebanje u grlu i pomislila, to je to, pozitivna. ujutru potvrdila.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°79
ja sam uvek ženi i deci govorio da je greška imati decu, stalno šire kojekakve zaraze, a da ne pričam da su me već podsetile da nisam dao februarski džeparac
- Post n°80
Talason wrote:ja sam uvek ženi i deci govorio da je greška imati decu, stalno šire kojekakve zaraze, a da ne pričam da su me već podsetile da nisam dao februarski džeparac
ima onih, radikalnijih, koji misle da se ne treba zadrzavati na deci vec produziti i u pravcu partnera a i roditelja. to jest najbolje je ne roditi se ali to je samo malobrojnima poslo za rukom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°81
bemty wrote:e da ti kazem ja jer imam iskustva. to ti je ko sa pravim trudovima tokom porodjaja. kad budes pozitivan - znaces.
ne ako si hipohondar. to ti je ko draga masin trudnoce.
Mór Thököly wrote:Da im se nije nesto desilo?
ako si mislio na simptome nadam se.
_____
- Post n°82
niz
Today, Denmark lifted *all* restrictions, while cases are soaring.
— Michael Bang Petersen (@M_B_Petersen) February 1, 2022
The international reaction: Disbelief.
I am leading the largest Danish project on pandemic behavior & I am advising the gov.
Here is why Danes are still supportive. And what may be learned from this.
🧵(1/19) pic.twitter.com/C6E9Fc9D1G
- Post n°83
bang bang
morao sam ovo da napisem. prastajte.
morao sam ovo da napisem. prastajte.
_____
- Post n°84
Da se prijavim, i ja pozitiva. Samo pozitivno!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°85
jebate gasim kompjuter ovo se širi pikselski
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°86
ako nisi uradio test i nemas simptome
da li se kovid desio?
znam da se nece mnogima ovo svideti, ali kvantna fizika kaze da kovida nikada nije ni bilo
da li se kovid desio?
znam da se nece mnogima ovo svideti, ali kvantna fizika kaze da kovida nikada nije ni bilo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°87
Ferenc Puskás wrote:Da se prijavim, i ja pozitiva. Samo pozitivno!
your positivity is infectious!
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°88
bolje kvantna fizika nego kvantna medicina :laughs-in-djokovic:
_____
- Post n°89
drz se ference!
_____
- Post n°90
dosta uplašen glas voditeljke na radio beogradu koja danas priča o nekoj podvarijanti omikrona sa nekim skraćenicama koji je sekvenciran juče u hrvackoj i sloveniji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°91
Stožer: Umrlo 66 ljudi, 2052 u bolnicama, na respiratoru 183
OBJAVLJUJU se novi podaci o koronavirusu u Hrvatskoj.
PODVARIJANTA omikrona otkrivena je i u Hrvatskoj. Potvrđeno je pet slučajeva, a za sada se ne zna mogu li se oni koji su bili zaraženi omikronom ponovno zaraziti tom podvarijantom. Prema sadašnjim podacima, nova podvarijanta koronavirusa zaraznija je od omikrona.
"Čini se da je ta podvarijanta još zaraznija od omikrona. Brže se širi. Za kliničku sliku zasad nema podataka da bi bila drugačija od sadašnjeg omikrona, nadamo se da će tako i ostati jer se vidjelo do sada da ima blaže kliničke slike", rekla je u razgovoru za HRT Tatjana Nemeth Blažić, epidemiologinja HZJZ-a.
PODVARIJANTA omikrona otkrivena je i u Hrvatskoj. Potvrđeno je pet slučajeva, a za sada se ne zna mogu li se oni koji su bili zaraženi omikronom ponovno zaraziti tom podvarijantom. Prema sadašnjim podacima, nova podvarijanta koronavirusa zaraznija je od omikrona.
"Čini se da je ta podvarijanta još zaraznija od omikrona. Brže se širi. Za kliničku sliku zasad nema podataka da bi bila drugačija od sadašnjeg omikrona, nadamo se da će tako i ostati jer se vidjelo do sada da ima blaže kliničke slike", rekla je u razgovoru za HRT Tatjana Nemeth Blažić, epidemiologinja HZJZ-a.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°92
bemty wrote:Ferenc Puskás wrote:Da se prijavim, i ja pozitiva. Samo pozitivno!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°93
Notxor wrote:Stožer: Umrlo 66 ljudi, 2052 u bolnicama, na respiratoru 183
Koliko sam pratio B02 zamenjuje B01, ali nisam nigde našao ništa bitno drugačije za novu varijantu, to je i dalje omikron.
- Post n°94
bemty wrote:Ferenc Puskás wrote:Da se prijavim, i ja pozitiva. Samo pozitivno!
Па боље тако другарски него оно по уговору, „I have contracted it“... ко зна шта тамо пише ситним словима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°95
ajmo ovako kad se pojavio divlji soj bio je šesnajes puta zarazniji od gripa, pa se onda pojavila beta koja je bila 3 puta zaraznija od divljeg soja pa delta koja je još 5 puta zaraznija od bete pa omikron koji je 6 puta zaraznijji od delte i sad imamo omikron2 koji je još zarazniji od prvog omikrona puta puta puta ispada da imamo varijantu koja je bar jedno pesto osamsto puta zaraznija od gripa i obične prehlade
- Post n°96
Множење је прецењено.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°97
MNE wrote:ajmo ovako kad se pojavio divlji soj bio je šesnajes puta zarazniji od gripa, pa se onda pojavila beta koja je bila 3 puta zaraznija od divljeg soja pa delta koja je još 5 puta zaraznija od bete pa omikron koji je 6 puta zaraznijji od delte i sad imamo omikron2 koji je još zarazniji od prvog omikrona puta puta puta ispada da imamo varijantu koja je bar jedno pesto osamsto puta zaraznija od gripa i obične prehlade
Piši dubokoj državi da im se ne slaže račun
- Guest
- Post n°98
DUBOKA DRŽAVA
BEHIND THE HOT WATER PIPES
THIRD WASHROOM ALONG
VICTORIA STATION
BEHIND THE HOT WATER PIPES
THIRD WASHROOM ALONG
VICTORIA STATION
- Post n°99
JUST IN - Norway lifts almost all Covid restrictions from 11pm tonight, Prime Minister Jonas Gahr Støre announced at a press conference.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°100
sad se žalite evropi, pitjkice forumske
_____
#FreeFacu