BS je medjutim napisala bar 50 tvitova o tome, sa puno preuvelicavanja, iskrivljavanja, a bogami i laganja. Ovo je samo delic.
daj, premotaj nazad. na stranu što je jedan od ogavnijih političkih likova srpske opozicije ever, stvarno nije to rekao. kudoz za njega što ne ćuti o tome kao npr što to aktivno čini vučić celu deceniju.
— Lav (@ZiggySolaris) June 12, 2022
Bukvalno me boli krasni qrz za Vučića u ovom razgovoru. Ali BUKVALNO.
— Leya Keller (@keller_leya) June 12, 2022
wow, wow! lik je bukvalno rekao da je dobro što se pojavio me2, i da te stvari konačno treba isterivati do kraja, itd. koliko slepih sledbenika ima npr patrijarh, kada je npr on podržao me2, i zašto se nećeš zalepiti za stvarnu metu?
na stranu što nije rekao da su bili odlični PROFESORI, nego vrlo dobri PREDAVAČI, ne želim da se prepirem oko ovoga. želim da studentkinje i studenti ovo izguraju. ali nalaziti problem u istupu levog smetala pored cele državne hijerarhije koja otvoreno staje iza jutki, je urnebes
ma uostalom tvoja stvar, nastavi da peniš po vladeti.
počelo je sa tvojim učitavanjem nepostojećeg konteksta, nego me zabole više da nastavljam belodano idiotsku prepirku, pa kako god tebi bilo. u svakom slučaju hvala što si potegla za studente arhitekture.
Last edited by Erős Pista on Mon Jun 13, 2022 8:55 am; edited 1 time in total