Novak - četnik sa reketom
- Post n°751
Re: Novak - četnik sa reketom
ajde da se i ja jednom složim s njim
- Post n°752
Na kvizu bih izgubio jer mislim (jer sam mislio) da su Jokići Hercegovci.
Mislim, i Đokovići su iz Stare Hercegovine, ali nećemo sad o tome.
Mislim, i Đokovići su iz Stare Hercegovine, ali nećemo sad o tome.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°753
Inace je ogromna razlika.
- Post n°754
Manja nego između Srbije i Stare Srbije.
_____
- Post n°756
Možda Vojvodina?
_____
- Post n°758
beatakeshi wrote:Gde je Nova Srbija?
Drugi stih
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°759
kondo wrote:
bukvalno najveći sportista ludak ikada, sam protiv svih
kojih svih? bukv je sam sebi jedina prepreka jer je za 2 klase bolji od svakog konkurenta. sve mu dolazi lako jer je mnogo bolji a voli da se prenemaze, obavezno u prvom setu, da mu je tesko.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°760
pa nije mu s neba palo da je bolji od njih
- Post n°761
zvezda je zivot wrote:kondo wrote:
bukvalno najveći sportista ludak ikada, sam protiv svih
kojih svih? bukv je sam sebi jedina prepreka jer je za 2 klase bolji od svakog konkurenta. sve mu dolazi lako jer je mnogo bolji a voli da se prenemaze, obavezno u prvom setu, da mu je tesko.
ima taj neki lebronasti nastup
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°762
pa nema, lebron krene na ulaz, namesti bulju od 2 hektara protivniku u facu i onda ga polako izgurava dok ne zakuca veš mašinu i frižider u koš. ovaj dečko igra nešto drugo od lebrona, nije poređenje. a apropo toga protiv koga igra, pa igra protiv istih protiv kojih igra i srbija, a to je bezgranično zlo na drugoj strnai. to nisu fed, nadal, rud, alkaraz. može biti da su digli ruke od njega posle svega jer nije bitno, nisam vlastan da o tome pišem. jebo ih je sve ružno u prkno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°763
burundi nato levica i dalje tihuje, nije OK
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°764
haters gonna hate
https://www.theguardian.com/sport/blog/2023/jun/11/novak-djokovic-french-open-victory
ovo je toliko sramno, zbog ovakvih likova treba da ih jebe do 30-tog GS. tvrdim kurcem bi ga mlatio po očima dok ne oslepi.
https://www.theguardian.com/sport/blog/2023/jun/11/novak-djokovic-french-open-victory
ovo je toliko sramno, zbog ovakvih likova treba da ih jebe do 30-tog GS. tvrdim kurcem bi ga mlatio po očima dok ne oslepi.
_____
#FreeFacu
- Post n°765
gardijan propo, neki čobani budale
https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/jun/12/novak-djokovic-not-the-goat-greatest-of-all-time-wins-french-open-record-23rd-grand-slam
itd, itd...Suppose a tennis player comes along who is 10 feet tall. Every serve is an ace. He never loses a service game. He wins 30 grand slams. Is he the GOAT (greatest of all time)? No. The idea is ridiculous.
Or suppose that in the next few years there is another world war, and the majority of young men are conscripted. But the grand slams are still played, and Dave wins 30 of them. Is Dave the greatest? Certainly not.
If there is any meaningful sense in which we can ask who is the greatest of all time, the answer can not simply be given by crudely adding up slams. You’ve got to factor in other things, like who else was playing at the time, and physical advantages.
So, let’s do that. Since 2019, Djokovic has won eight slams. But during this time, Federer was too old and injured to play his best, and the competition was generally pretty weak. It is not that these eight slams don’t count. But they are worth less.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/jun/12/novak-djokovic-not-the-goat-greatest-of-all-time-wins-french-open-record-23rd-grand-slam
_____
- Post n°766
klasično agitprop jedenje hot tejkova ko i za jokića nego sad nije in da se za nekog piše da je avax jer su svi avaxi sem mene
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°767
Konda nerviraju blogovi koje pisu tamo neki bezvezni likovi, a Notxor se bavi nekim teoretisanjima i projekcijama.
Istina je da Djokovic nikada nece biti najveci svih vremena osim po nekim statistikama - za koje svi znamo da nikada nisu bile bitne niti ce ih iko znati onog momenta kada se igrac povuce jer sluze samo kao ilustracija njegovih trenutnih performansi, pa se zato nervirate. Bas kao sto nikome nije bilo bitno da pre X godina sto je Borg tamo negde pre 50 godina uradio nesto - ko to uopste zna i pamti.
Isto tako je istina da je skorjevicko govance iz muljatorske familije, te da bi u svakoj pristojnoj zemlji odavno bili pod 72 istrage zbog kojecega, od muljanja sa zemljistem, preko poreza - ne samo za Noloa licno vec i za silne firme tatice i strike, pa do korupcije i ugrozavanja sistema zdravstvene zastite putem laznih potvrda o kovidu. Da ne spominjem redovno glupiranje, bosanske piramide, navijanje za svaki klub svuda po svetu. Znam da vas to boli. Heroj vam je klosar.
Istina je da Djokovic nikada nece biti najveci svih vremena osim po nekim statistikama - za koje svi znamo da nikada nisu bile bitne niti ce ih iko znati onog momenta kada se igrac povuce jer sluze samo kao ilustracija njegovih trenutnih performansi, pa se zato nervirate. Bas kao sto nikome nije bilo bitno da pre X godina sto je Borg tamo negde pre 50 godina uradio nesto - ko to uopste zna i pamti.
Isto tako je istina da je skorjevicko govance iz muljatorske familije, te da bi u svakoj pristojnoj zemlji odavno bili pod 72 istrage zbog kojecega, od muljanja sa zemljistem, preko poreza - ne samo za Noloa licno vec i za silne firme tatice i strike, pa do korupcije i ugrozavanja sistema zdravstvene zastite putem laznih potvrda o kovidu. Da ne spominjem redovno glupiranje, bosanske piramide, navijanje za svaki klub svuda po svetu. Znam da vas to boli. Heroj vam je klosar.
- Post n°768
Osim toga, tenisom se bavi jedva cetvorocifren broj igraca. Vise ima vaterpolista nego tenisera
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°769
Filipenko wrote:Notxor se bavi nekim teoretisanjima i projekcijama.
Ja tenis uopšte ne gledam jer me ne interesuje tako da ni ovaj meč nisam gledao.
Nekad mi je bio zanimljiv zbog Nola, ali ga već neko vreme ne pratim, osim na nivou podataka.
Sa druge strane uvek me zanimaju različite reakcije na neki događaj.
U ovom slučaju engleska novina zaredom objavi dva, hmmm... čudna teksta.
Samo to.
_____
- Post n°770
+1
Људи имају право да не воле Ђоковића, има сто разлога да га не воле.
Да буду пристрасни и емотивно инвестирани, имају право и да кмече и да се врпоље кад губе и да сеире када побеђују.
Није лепо то видети, али шта да се ради.
Странци само виде да Ђоковић долази из једне сиромашне и морално посрнуле земље и друштва, непопуларне на западу, са теретом скорашњих ратова и злочина.
Али ми тек није јасно што овдашњи људи издижу Ђоковића, што више знам о њему, његовој породици, бахатом оцу склоном коруптивним шемама, глупостима његове жене на Инстаграму, ресторанима који катастрофално послују и третирају своје запослене као робље, ма свему што га окружује, то ми понос везан за његове победе сплашњава и претвара се у забринутост.
Лепо их је окарактерисао Додик - ”тешка циганија!”.
Толико су уплетени у домаћу политику и блато корупције да је ми је стварно тешко да готивим Ђоковића.
Плашим се да иза њега неће остати ништа добро за ову земљу, никаква инфраструктура, никаква традиција. Мора се рећи, он је био један бљесак успеха али шта ми имамо од тога? Само прашњаве пехаре и празне џепове.
Далеко је он од највећег свих времена, али то је и зато што је из таквог друштва дошао.
Људи имају право да не воле Ђоковића, има сто разлога да га не воле.
Да буду пристрасни и емотивно инвестирани, имају право и да кмече и да се врпоље кад губе и да сеире када побеђују.
Није лепо то видети, али шта да се ради.
Странци само виде да Ђоковић долази из једне сиромашне и морално посрнуле земље и друштва, непопуларне на западу, са теретом скорашњих ратова и злочина.
Али ми тек није јасно што овдашњи људи издижу Ђоковића, што више знам о њему, његовој породици, бахатом оцу склоном коруптивним шемама, глупостима његове жене на Инстаграму, ресторанима који катастрофално послују и третирају своје запослене као робље, ма свему што га окружује, то ми понос везан за његове победе сплашњава и претвара се у забринутост.
Лепо их је окарактерисао Додик - ”тешка циганија!”.
Толико су уплетени у домаћу политику и блато корупције да је ми је стварно тешко да готивим Ђоковића.
Плашим се да иза њега неће остати ништа добро за ову земљу, никаква инфраструктура, никаква традиција. Мора се рећи, он је био један бљесак успеха али шта ми имамо од тога? Само прашњаве пехаре и празне џепове.
Далеко је он од највећег свих времена, али то је и зато што је из таквог друштва дошао.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°771
Ma fakat je glup tekst.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°772
Јанош Винету wrote:Мора се рећи, он је био један бљесак успеха али шта ми имамо од тога?
Budimo realni, nije samo jedan bljesak, postojao je tenis ovde i pre Djokovica. Cak i pre rata smo imali treceg tenisera sveta.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°774
ficfiric wrote:Јанош Винету wrote:Мора се рећи, он је био један бљесак успеха али шта ми имамо од тога?
Budimo realni, nije samo jedan bljesak, postojao je tenis ovde i pre Djokovica. Cak i pre rata smo imali treceg tenisera sveta.
I No1 teniserku.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.