Novak - četnik sa reketom
- Guest
- Post n°401
Re: Novak - četnik sa reketom
Da se ne naljutiš, ali nije mi više bitna forenzika Pasije po Novaku Sve je odigrao katastrofalno loše, šta god da je posredi, i više nije Nolo nacionale, sa tim je gotovo. Naravno ako ne istupi i kaže da je spot napravljen bez njegovog znanja i saglasnosti i da je išao kod predsednika republike a ne kod stranačkog kandidata na izborima i da se protivi upotrebi tog sastanka u svrhe kanpalje.
- Post n°402
I sto Novak sigurno namerava da uradi. Verovatno, jos koliko veceras. Novak je rekao da je apolitican, i ja zelim da mu verujem. :cvijetinmilivojevic:
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°403
Js mislim da on stvarno njje znao za klip, ali da se, naravno, nece ni pobuniti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°404
To je onda dosta veliki problem ako neko od 34 godine ne zna za poslovni potez koji mu preko noći prepolovi bazu fanova i znatno okrnji ugled.
- Post n°405
pa jbg zavise mu od toga milioni i ima šansu da osvoji najviše slemova ali nema jednog jedinog prijatelja koji će mu reći uzmi brate 2 kineza to ti je ko voda samo da te puste tamo i doviđenja, inaktiviran virus koji si već preležaoCousin Billy wrote:Sve je odigrao katastrofalno loše,
- Post n°406
Kurac Kinez, ne bi mogo sam tim da udje u Australiju a ni Ameriku.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°407
u australiju i eu može, za usa ne znam
- Post n°408
A da, pomešao sam sa ruskom vakcinom sa kojom ne može u Australiju.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°409
sputnik je australija odobrila tokom aus opena
- Post n°410
prekasno za onu mucenu rusku teniserku
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°411
Novak se jos uvek nije ogradio? Vikend je, verovatno ce u ponedeljak.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°412
gde moze da se vidi spot, za nas koji sporo na kosovo stizemo?
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°413
Erős Pista wrote:[size=31][/size]Хвала @DjokerNole на томе што сте свуда часно, храбро и на најлепши и најбољи могући начин представљали нашу земљу и што ћете то увек да чините. pic.twitter.com/qyEzgUuU11
— Александар Вучић (@avucic) February 3, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°414
au au.
nadam se da ima neko da mu javi, za slucaj da ne proverava imejl.
_____
- Post n°415
_____
- Post n°416
bemty wrote:gde moze da se vidi spot, za nas koji sporo na kosovo stizemo?
pusti budalu s reketom kako tvoj francuski posetilac omimakron?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°417
jos me drzi za sinus, ali polako prolazi. hvala sto se interesujes.
neko totalno sam pod utiskom koliko se djokovicu sve polako rusi. a sve bi to izbegao uz dvoboc tehniku.
neko totalno sam pod utiskom koliko se djokovicu sve polako rusi. a sve bi to izbegao uz dvoboc tehniku.
_____
- Post n°418
bemty wrote:jos me drzi za sinus, ali polako prolazi. hvala sto se interesujes.
zavera.
pazi meni je njega malo zao ali kada procitam antivax ludane po drustvenim kloakama to mi odmah izbledi.
_____
- Post n°419
bemty wrote:au au.
- Post n°420
baš lep spot.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°423
all in za sve pare
_____
????
- Guest
- Post n°424
Sasvim normalno protokolarno veslanje sa sinom predsednika pokrajinske vlade, to svi osvajači medalja rade u svim zemljama na svetu.
- Post n°425
Ovako veslajući mogu samo da se vrte u krug... ili u nepovrat.
_____
Sweet and Tender Hooligan