Novak - četnik sa reketom
- Post n°377
Re: Novak - četnik sa reketom
Kako je dobra slika.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°378
uvek mi je išao na kurac sportski duh
o fer plej bajci i da ne počinjem
o fer plej bajci i da ne počinjem
- Post n°379
Ne gledaš evropsku košarku?
- Post n°380
beatakeshi wrote:Ne gledaš evropsku košarku?
Luiđi Lamonika nije bi blizu toga kada se sa liste nedozvoljenih dopinga skidaju neke supstance jer... pa jbga :ducisimonović:
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°381
"Zahvaljujem se na gostoprimstvu, želeo sam da se vidim s Vama, osetio sam potrebu da Vam zahvalim na podršci koju ste mi pružili za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, imao sam veliku podršku porodice, familije, čitavog naroda srpskog, dobronamernih ljudi iz regiona, sveta...Svi su se javljali i pokušavali da mi na neki način olakšaju boravak u Australiji koji je u najmanju ruku bio neočekivan", kazao je Đoković.
Đoković je kazao i da niko nije imao obavezu da ga podrži.
"Vi kao predsednik Srbije i država Srbija uopšte niste imali obavezu da uradite to što ste uradili, ali osećam zahvalnost što ste se zauzeli, stavili sebe u komprimitovanu političku poziciju, i zbog toga sam stvarno izuzetno zahvalan", kazao je Đoković.
Kako je rekao, to se ne podrazumeva, već se ceni i poštuje. "I ja ću kao građanin i sportista to dugo pamtiti. Moja veza prema srpskom narodu jača je iz dana u dan. Ove okolnosti u Australiji su pokazale da će ta veza biti takva doveka i od srca se zahvaljuljem svima", kazao je Đoković.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°382
Ја мислим да је готово то, решио је да иде у пензију и сада ће мало да уновчи ту популарност.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°383
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°384
Vidim ipak se ljuti narod na Đokovića, slabo se pravda njegov susret sa Vučićem. A ja se pitam kako je to teže oprostiv prestup od asocijalnog i štetnog ponašanja tokom pandemije.
- Guest
- Post n°385
ljudi koje silom prilika poznajem rade isto, čovek se testira pred kraj kovida, dobije negativan rezultat i istog dana ode da se ošiša
mene svi grde što neću da se nalazim po kafićima i restoranima
ne vidim ko može da baci kamen zbog asocijalnog i štetnog ponašanja tokom pandemije
mene svi grde što neću da se nalazim po kafićima i restoranima
ne vidim ko može da baci kamen zbog asocijalnog i štetnog ponašanja tokom pandemije
- Guest
- Post n°386
Upravo na jutjubu ide sns reklama, u kojoj je Đoković u glavnoj ulozi :blue_heart:
— Bojan (@bajubadum) February 4, 2022
Rukovanje, osmesi, zahvalnost na podršci i naravno duhovita dosetka predsednika na kraju :blue_heart:
- Post n°388
Novaka politika ne interesuje, i on ne zeli da ga uvlace u te politicke price. To je podvukao x puta, tako da ocekujem da ce hitno reagovati saopstenjem na instagramu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°389
Jel ima negde da se vidi taj spot?
- Post n°390
Хвала @DjokerNole на томе што сте свуда часно, храбро и на најлепши и најбољи могући начин представљали нашу земљу и што ћете то увек да чините. :flag_rs::flag_rs::flag_rs: pic.twitter.com/qyEzgUuU11
— Александар Вучић (@avucic) February 3, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°391
Džaba ti novac moj sinovac...
Razmišljam da uzmem početni frejm ovog spota za avatar pa da odem na PPP topike za poštovaoce lika i apolitičnog dela.
Razmišljam da uzmem početni frejm ovog spota za avatar pa da odem na PPP topike za poštovaoce lika i apolitičnog dela.
- Guest
- Post n°392
Ohladili su se prema Đokoviću. OK je da ideš zaražen među klince, ali nije OK da promovišeš SNS, to su neki čvrsti etički principi i crvene linije koje se ne smeju preći.
Verujem da je zaista bilo lakše navijati za Đokovića dok je njegova porodica tiho otimala najlepše parče zemlje u Beogradu. Moš da otvaraš nadrilekarske firme, moš da svesno širiš koronu, možeš sve samo mi ne diraj moj mali politički imaginarijum i identitetsku poziciju. Ovo je sada prava stvar, ovo je trenutak kada vidimo šta je na kraju viljuške.
Verujem da je zaista bilo lakše navijati za Đokovića dok je njegova porodica tiho otimala najlepše parče zemlje u Beogradu. Moš da otvaraš nadrilekarske firme, moš da svesno širiš koronu, možeš sve samo mi ne diraj moj mali politički imaginarijum i identitetsku poziciju. Ovo je sada prava stvar, ovo je trenutak kada vidimo šta je na kraju viljuške.
- Guest
- Post n°393
- Đoković je stvarno preterao, reklamira Vučićy, više nema moju podrškyyyyyyy
isti čovek, pet minuta kasnije:
- ŽELIM PUNO SREĆE SVOM OMILJENOM FUDBALSKOM KLUBU SA SEDIŠTEM U ELITNOM DELU SAVSKOG VENCA, JA SVOJ TIM NE NAPUŠTAM, U DOBRU I ZLU
isti čovek, pet minuta kasnije:
- ŽELIM PUNO SREĆE SVOM OMILJENOM FUDBALSKOM KLUBU SA SEDIŠTEM U ELITNOM DELU SAVSKOG VENCA, JA SVOJ TIM NE NAPUŠTAM, U DOBRU I ZLU
- Post n°395
Cousin Billy wrote:Ohladili su se prema Đokoviću. OK je da ideš zaražen među klince, ali nije OK da promovišeš SNS, to su neki čvrsti etički principi i crvene linije koje se ne smeju preći.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°396
na osnovu čega si siguran da je znao da je zaražen kada je išao među klince? njegovo ponašanje idućeg dana ukazuje na suprotnoCousin Billy wrote:OK je da ideš zaražen među klince, ali nije OK da promovišeš SNS, to su neki čvrsti etički principi i crvene linije koje se ne smeju preći.
- Guest
- Post n°397
Ne bih ponovo o tome, ali NISAM POGLEDAO SVOJ MAIL SA REZULTATIMA nije baš dobar izgovor, tačnije ovo je prvi put u životu da sam čuo da nekoga ozbiljno pravdaju na taj način, to je u rangu "pojela koza domaći zadatak". A zašto neću o tome - zato što je nakon svega sada jasno da uopšte nije ni bio zaražen.
- Post n°398
Ovo je samo pocetak, cedice ga Vucic ko pastu za zube
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°400
imamo svjedočenje francuskih novinara da je insistirao da nosi masku kad je davao intervju idućeg dana što se ne poklapa sa tim da jeCousin Billy wrote:Ne bih ponovo o tome, ali NISAM POGLEDAO SVOJ MAIL SA REZULTATIMA nije baš dobar izgovor, tačnije ovo je prvi put u životu da sam čuo da nekoga ozbiljno pravdaju na taj način, to je u rangu "pojela koza domaći zadatak". A zašto neću o tome - zato što je nakon svega sada jasno da uopšte nije ni bio zaražen.
1) išao svjesno zaražen među djecu
2) fejkovao test, što ne znači da test nisu fejkovali za njega a nisu mu ni rekli(tad)
dalje, Novak ima sigurno i lični i poslovni mail(ono, to imam čak i ja), moguće je da je na testiranju ostavio lični mail koji ne pregleda detaljno baš svaki dan i kome samo on ima pristup tako da je onda razumljivo zašto mu niko iz tima nije javio