Novak - četnik sa reketom
- Post n°327
Re: Novak - četnik sa reketom
juče je bilo da je privilegija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°328
— Michael Miller (@MikeMillerDC) January 10, 2022
- Guest
- Post n°329
predlog kako da se situacija napravi još luđom: da Novak Đoković zatraži azil.
- Post n°330
kaze da je gej i u vezi sa ciciprascem ili kako se vec zove onaj...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°331
MORA DA SE SKLONI OD OCA!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°332
Budimo realni, jedina normalna reakcija posle presude je da ga ostave da igra.
A sta cemo mi s njim...to je potpuno druga, i tuzna prica
A sta cemo mi s njim...to je potpuno druga, i tuzna prica
- Post n°333
boomer crook wrote:MORA DA SE SKLONI OD OCA!
- Post n°334
Idealno bi bilo da se cela porodica Đoković preseli u Australiju, jer su tako rekli Tarabići, Otac Tadej, Starac Zosima, Sri Chinmoy, Sveta Bernardeta...
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°336
šta ovo narod unaokolo odbrojava za kog đavola? pritvor nije produžen, pušten je da ide na čia burger u umaku od povetarca.
- Guest
- Post n°337
kondo wrote:juče je bilo da je privilegija
Daj čitaj samo malo pažljivije
- Post n°338
realno nakon onakvih izjava ne bi imali kud bez da mu odobreboomer crook wrote:MORA DA SE SKLONI OD OCA!
- Post n°339
Cousin Billy wrote:kondo wrote:juče je bilo da je privilegija
Daj čitaj samo malo pažljivije
oprosti ponelo me
2 sata pišem poslovni mejl od 3 rečenice za koji mi normalno treba 2 minuta
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°340
A spokesperson for Immigration Minister Alex Hawke said in a statement a short time ago:
“Following today’s Federal Circuit and Family Court determination on a procedural ground, it remains within Immigration Minister Hawke’s discretion to consider cancelling Mr Djokovic’s visa under his personal power of cancellation within section 133C(3) of the Migration Act.
“The Minister is currently considering the matter and the process remains ongoing.”
“Following today’s Federal Circuit and Family Court determination on a procedural ground, it remains within Immigration Minister Hawke’s discretion to consider cancelling Mr Djokovic’s visa under his personal power of cancellation within section 133C(3) of the Migration Act.
“The Minister is currently considering the matter and the process remains ongoing.”
_____
- Post n°341
Sotir wrote:Овакво инсистирање форме над суштином на ком инсистирају Аустралијанци је и разлог зашто се све више људи окреће антиваксерима.
Ови прописи су направљени да се заштити здравље
И спречи ширење болести.
Да ли су Новак, Чехиња која је прележала и Рускиња вакцинисана Спутњиком и овим условима ризик за здравље? Ушли су негативни, тестираће их често, плус са имунитетом који имају нису ништа мање заштићени од оних који су вакцинисани вакцином коју одобравају.
Cousin Billy wrote:Dakle predlog je da se za svaku osobu razmatra, komisijski, da li njen ulazak u zemlju predstavlja rizik po javno zdravlje i da se uvek odlučuje od slučaja do slučaja, uzimajući u obzir buduća testiranja, lične okolnosti, broj antitela i tako to?
Kasnim, ali moram da se slozim s Vasom. U jednom smislu, Morison jeste i pravu - rules really are rules. Ne moze se odlucivati od slucaja do slucaja, zakon upravo tome i sluzi. Ako je zabranjeno proci kroz crveno, nije odbrana da nije bilo automobila.
Naravno da onda ima i promasaja i slicajeva koji se cine nepotrebnim, zakon je "blunt instrument", ali ne moze se odlucivati od slucaja do slucaja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°343
da ali u ovom slučaju se radilo o tome da ti je pandur pokazao rukom da možeš da prođeš kroz crveno jer nema automobila pa se kasnije ispostavilo da nije imao ovlašćenje da ti to pokaže(jer nije saobraćajni ili iz nekog petog razloga)
- Post n°344
Klasično "bi da se jebu ali da im ne uđe".
Oni hoće blesavog broja 1 na turniru, a on neće da se vakciniše.
Onda izmišljaju posebna pravila koja su u suprotnosti sa njihovim zakonima.
Po meni bi bolje prošli sa 14 dana karantinom što je postojalo kao pravilo.
Tako je prošao mlađi Efron, koji je platio hotel 14 dana da ne bi zauzimao državni karantin Australijancima.
Oni hoće blesavog broja 1 na turniru, a on neće da se vakciniše.
Onda izmišljaju posebna pravila koja su u suprotnosti sa njihovim zakonima.
Po meni bi bolje prošli sa 14 dana karantinom što je postojalo kao pravilo.
Tako je prošao mlađi Efron, koji je platio hotel 14 dana da ne bi zauzimao državni karantin Australijancima.
_____
- Guest
- Post n°345
da iznesem svoje predviđanje: verujem da će viza ponovo biti ukinuta na osnovu suverenog prava, ali da Đokoviću neće biti izrečena trogodišnja zabrana ulaska u Australiju. u ludilu verovatno postoji i nekakav metod, tj vode se nekakvi razgovori i pregovori u pozadini kako da stvar prođe sa što manje buke i posledica po obe strane.
- Post n°346
Moram nešto ozbiljno da pitam: da li možete da me uputite na neku Novakovu antivaksersku izjavu ali ozbiljno? Ne pratim lika dovoljno ali mi je svejedno teško zamislivo da je baš tolika dijabola, pogotovo što mu je ceo tim i familija vakcinisan.
_____
#FreeFacu
- Post n°347
Talason wrote:rio tinto sve radi po pravilima
Jeste, i nacisti su po pravilima slali u Ausvic.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°348
Mislim da nema antivakserske, ali ima avakserski zoom sa ostalim teniserima na koji se većina poziva.
_____
- Guest
- Post n°349
kondo wrote:Moram nešto ozbiljno da pitam: da li možete da me uputite na neku Novakovu antivaksersku izjavu ali ozbiljno? Ne pratim lika dovoljno ali mi je svejedno teško zamislivo da je baš tolika dijabola, pogotovo što mu je ceo tim i familija vakcinisan.
Imaš ovde pregled, malo tendenciozan ali su izjave korektno prenete. Novak je holistički, nju ejdž tip, nije onaj najmaligniji antivakser, bliži je pokojnoj braći Bogdanov koji nisu bili nužno protiv vakcina ali su smatrali da je prirodni imunitet bolji, i da zdrav čovek može sve.
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-59911541
- Post n°350
A može i da umre, što su oni eksplicitno pokazali......