Insajder
- Post n°79
Re: Insajder
Не знам још.
Имао је око 50. Јесте да је пио и пушио, али се бавио спортом, био у форми и није био гојазан.
Тотални шок.
Имао је око 50. Јесте да је пио и пушио, али се бавио спортом, био у форми и није био гојазан.
Тотални шок.
- Post n°80
Хмм, честа појава у доба короне.Cousin Billy wrote:Srce. A bio je potpuno fit. Svašta
Не знам да ли је ишао на спортске лекарске прегледе редовно. Аикидисти немају турнире где је то обавезно.
- Post n°81
Ne znam za Insajder ali neke kuće su u bolja vremena plaćale sistematske preglede za svoje radnike. Znao sam dečka na zdravo zdravo a i bez toga se sledim kada vidim kako odlaze ljudi danas, pogotovo što sam verovatno ludačkom srećom izbegao istu tu sudbinu prošle godine. Ne znam čemu da zahvalim sem neverovatno pribranoj i profesionalnoj mladoj lekarki opšte prakse u DZ Vračar.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°82
Плаћала је Адриа док је био у њој.
А врло могуће да је урадио ЕКГ и као спортиста.
Тешко да није знао да има ману.
Доста ми личи да је закачио током овог периода.
А врло могуће да је урадио ЕКГ и као спортиста.
Тешко да није знао да има ману.
Доста ми личи да је закачио током овог периода.
- Post n°83
Uticaj pandemije na srce je sve samo ne ispitan. Ja nisam imao kovid pa sam svejedno završio sa infarktom miokarda i doktorkom (načelnica urgentna kardiologije na VMA, profesorka na fakultetu, visoko cenjeno ime) koja je napravila odrečan pokret glavom nakon mog odgovora na njeno pitanje da li sam vakcinisan. Nije da bi to iskustvo nešto promenilo u mojoj odluci ali bi bilo super da prosto znamo nešto malo više o svemu tome. Počeo sam (malo) da razumem ljude koji žive od svog zdravstvenog i fizičkog stanja a neće vakcinu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°84
Karanov, 1972. godište. 12-časovna operacija aorte, izdahnuo. Kažu 1% bila šansa da uspe.
_____
#FreeFacu
- Post n°85
Најтужније од свега ми је што му је она безвезна биографија са Инсајдера у којој му нису поменута деца постала епитаф.
- Post n°86
I Bokan se oglasio
ЗАУВЕК ЈЕ УСНУО ИГОР КАРАНОВ, један од најдаровитијих сарадника мог негдашњег "Водича за живот". Прекинуо се конац судбине истинског дендија српске журналистике, и то, по сваком критеријуму, прерано.
Отишао је, неочекивано брзо, с оне стране свега нам познатог, тамо где ћемо, једном, сви доћи.
Игор је био део живота свакога од нас који смо радили са њим и познавали га, без обзира на све међусобне разлике и различитости.
И зато с њим одлазе под покров смрти и ти делови наших живота, сада коначно архивирани у оно што називамо сећањем.
Последњи поздрав, и то из његовог (а сад и мог) Новог Сада, под снегом.
ЗАУВЕК ЈЕ УСНУО ИГОР КАРАНОВ, један од најдаровитијих сарадника мог негдашњег "Водича за живот". Прекинуо се конац судбине истинског дендија српске журналистике, и то, по сваком критеријуму, прерано.
Отишао је, неочекивано брзо, с оне стране свега нам познатог, тамо где ћемо, једном, сви доћи.
Игор је био део живота свакога од нас који смо радили са њим и познавали га, без обзира на све међусобне разлике и различитости.
И зато с њим одлазе под покров смрти и ти делови наших живота, сада коначно архивирани у оно што називамо сећањем.
Последњи поздрав, и то из његовог (а сад и мог) Новог Сада, под снегом.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°88
Baš znaš kada i gde da staviš LOL, bravo
_____
#FreeFacu
- Post n°89
Pa zar u susedstvu moram da saznajem da TV Insajder u udarnom terminu emituje - Poaroa? Sledećih mesec dana.
- Post n°90
Najjace je ono kad renne kaze - pa ne moze svaki dan Brankica istrazuje. A neko mu odgovori - mora malo i Poearo da istrazuje
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°91
ako hoćeš da na brzinu uđeš u domove, odličan način za to je serija koju će SVAKO da gleda.
- Post n°95
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°96
Insajder TV premijerno prikazuje "20 dana u Mariupolju" kandidata za Oskara i dobitnika BAFTE za najbolji dokumentarni film u kom se beleži potresan početak opsade Marijupolja, očima jedinog međunarodnog novinarskog tima koji je tu ostao za vreme napada ruskih snaga. pic.twitter.com/4t1Qf7glWe
— Insajder TV (@Insajder_net) February 22, 2024
- Post n°97
Odlučila sam da odem iz @Insajder_net tima - iz ličnih razloga ( nije odlazak na drugu TV/bolji posao itd).
— Suzana Trninic (@SuzanaTrninic) October 4, 2024
Želim da se zahvalim svima koji su pomagali da #debata bude emisija koju ste zavoleli - kako redakciji, tako i svima "iza kamere"
Insajderu želim svu sreću, zauvek! pic.twitter.com/zFzxoLSoLC
_____
★
Uprava napolje!