Insajder
- Guest
- Post n°26
Re: Insajder
najveći broj njih može da se bavi istraživanjem opštih mesta i lako dostupnih izvora, i to je to. otkud toliko mržnje na društvenim mrežama i na jutjubu, da li zaceljuju regionalne rane, reportaža iz kafane koju drže Asmir i Dejan, dva ratna (ne)druga, šta se piše po forumima huliganskih grupa i šta su navijači danas, udarna pesnica režima ili najamnici koji u svakom trenutku mogu promeniti stranu, i tako.
- Guest
- Post n°27
kada sam znao više od insajdera video sam koliko lupetaju
ne interesuju me, neću ih gledati
ne interesuju me, neću ih gledati
- Post n°28
То је нешто што би и мени пало на памет, не таласај превише и бави се као истраживачким новинарством.Cousin Billy wrote:najveći broj njih može da se bavi istraživanjem opštih mesta i lako dostupnih izvora, i to je to. otkud toliko mržnje na društvenim mrežama i na jutjubu, da li zaceljuju regionalne rane, reportaža iz kafane koju drže Asmir i Dejan, dva ratna (ne)druga, šta se piše po forumima huliganskih grupa i šta su navijači danas, udarna pesnica režima ili najamnici koji u svakom trenutku mogu promeniti stranu, i tako.
- Post n°29
Sve zavisi (kao i uvek) koliko ćeš fascikli, kakvih i od koga dobiti.
- Post n°30
Е тај рад. Увек се сетим емисије о Колубари пре десетак година. Толико битне да су морали да сниме и специјал о томе како су је правили.
И онда објашњава Бранкица како су имали инфо да има малверзације, и да је њихов тим данима проверавао папире и ништа нису нашли.
И онда им је неко на рецепцији оставио фасциклу.
Мене би био блам да снимим такву емисију.
И онда објашњава Бранкица како су имали инфо да има малверзације, и да је њихов тим данима проверавао папире и ништа нису нашли.
Мене би био блам да снимим такву емисију.
- Post n°31
Ajde sada lepo premotajte “Slučaj” na @Insajder_net pa da vidite da još ima novinara. Malo, ali ih ima. Bravo za Jelenu Zorić.
— Dušan Mašić (@dusanmasic) December 17, 2021
- Post n°32
Sotir wrote:
- Post n°33
Stizu cestitke.
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) December 19, 2021
Biljana Srbljanovic pic.twitter.com/g2FiKDKs2Y
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°34
Vidim da su pljustale pohvale za emisiju Slucaj. Sad sam vratio unazad da na minut bacim pogled o cemu se radi - tema emisije je ubistvo pevacice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°35
Jovanana likes this!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°36
Glede kolumne
A ja, naivan, očekivao tekst o Goranu Markoviću.
Ako sam dobro shvatio, emisija koja joj je otkazana je "Balkanskom ulicom".
Kakva osopa!
Kakva osopa!
- Post n°37
Šta si ti očekivao - Olivera Ivanovića?ficfiric wrote:Vidim da su pljustale pohvale za emisiju Slucaj. Sad sam vratio unazad da na minut bacim pogled o cemu se radi - tema emisije je ubistvo pevacice
- Post n°38
Mozda bude u drugoj epizodi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°39
beatakeshi wrote:Glede kolumne
Kakva osopa!
Ja mislio da će o Manojloviću.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°41
A prvi reziseri su ipak nesto posebno, mada su I prvi ambasadori super
- Post n°42
Comicka u debatnoj emisiji
Gosti Insajder Debate biće Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog; Đorđe Todorović, član Predsedništva SNS; Miroslav Aleksić, potpredsednik NS i Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju.
— Insajder TV (@Insajder_net) December 23, 2021
INSAJDER DEBATA, večeras u 21.00, Insajder TV pic.twitter.com/DV1R3ItNfI
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°43
Ma ovo he neka zajebancija.
_____
- Post n°44
Gledam emisiju, vredi pogledati. Sa normalnom i nepristrasnom (ne proopozicionom) voditeljkom, koja oduzima rec kad krene lupetanje, naprednjaci ispadaju smesni i potpuno nemocni. Ovako bi izgledala svaka iole normalna debata sa njima.
_____
- Post n°45
Kakvo je epsko djubre Goca Comic.
_____
- Post n°46
+ iljadu
Svaka cast Lutovcu sto ju je oterao tamo gde joj je mesto
Svaka cast Lutovcu sto ju je oterao tamo gde joj je mesto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°47
Ruku na srce, s obzirom da program prave i televiziju vode 2 dokazano lude žene (u najbukvalnijem značenju te predrasude), Insajder je bolji od očekivanog. Igor Karanov je tu kolateralna šteta novousvojenih tupavih TV standarda o tome kako treba da izgledaju TV lica i prezenteri. To što pišete o dotičnom je uglavnom nebitno, ako mu funkcija bude svedena na još jedno lepo lice na ekranu...
Videćemo na kojoj će se tački ova televizija raspasti.
Videćemo na kojoj će se tački ova televizija raspasti.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°49
Informer wrote:ZORANA "UVAŽENI GOST" KOD JUGOSLAVA ĆOSIĆA! Vučića pljuje i najstrašnije mrzi, a Zoku voli i hvali!
Zorana Mihajlović je najavljena kao uvaženi gost, sagovornik Jugoslava Ćosića na TV Insajder!?! Gospođa "potpredsednica Vlade" sa Jugoslavom, kako sam Ćosić najavljuje, razmatraće "energetsku situaciju", litijum, Rio Tinto…
I ne bi to bilo ništa toliko čudno da isti taj Jugoslav Ćosić uvek i u svakoj prilici ne pljuje i najstrašnijim lažima napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, onoga koji je "gospođi potpredsednici" omogućio da bude sve to što sad ona jeste.
Kad pritom znamo da je Ćosić sve donedavno bio šef na TV N1, televiziji čiji je program 24/7 samo gola mržnja prema aktuelnoj vlasti, onda je tek vrlo zanimljiva činjenica da je Zorana za Jugoslava "gospođa ministarka" s kojom će da sedne i na miru smatra i razmatra.
Biće, dakle, da je iza svega ovoga travnjak. Onaj u američkoj ambasadi, ako se razumemo. A razumemo se.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°50
uvek delikatni DJV. poslednji pasus je namigivanje praćeno udarcem u rame i pijanim šapatom "jel me razumeš šta ti pričam".