BREAKING: U.S. reports 3,707 new coronavirus deaths, highest since February 2021
— BNO Newsroom (@BNODesk) January 22, 2022
Virus
- Post n°976
Re: Virus
- Post n°977
...
Last edited by rumbeando on Sat Jan 22, 2022 12:03 pm; edited 1 time in total
- Post n°978
...
Last edited by rumbeando on Sat Jan 22, 2022 12:03 pm; edited 1 time in total
- Post n°979
zakukala ptica zloslutnica....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°980
#BREAKING
— Richard Chambers (@newschambers) January 21, 2022
It's happening. Cabinet plans to scrap most restrictions from tomorrow.
Pubs and restaurant hours to return to normal.
Nightclubs reopen.
️ FULL attendance at indoor and outdoor events.
Covid pass requirement gone for hospitality.@VirginMediaNews
- Post n°981
what could possibly go wrong.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°982
sta je ovo rumbi pisao/brisao (mozda i uzdisao)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°983
Gde je onaj meme sa pocetka pandemije "we are going to a control group"?bela maca wrote:what could possibly go wrong.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°984
boomer crook wrote:sta je ovo rumbi pisao/brisao (mozda i uzdisao)
podsoj omikrona
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°985
U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 24.192 osoba, od kojih je 12.159 pozitivno dok je, nažalost, 32 osobe preminulo.
Настављa се пораст процента оболелих - први пут је преко 50% тестираних.
Мањи број тестираних за викенд - мање и оболелих данас.
Настављa се пораст процента оболелих - први пут је преко 50% тестираних.
Мањи број тестираних за викенд - мање и оболелих данас.
- Post n°986
ili što bi Tramp rekao, ako ne testirate neće biti obolelih
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°987
misliš da je tranp čitao forum?
_____
#FreeFacu
- Post n°988
boomer crook wrote:sta je ovo rumbi pisao/brisao (mozda i uzdisao)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°989
juce sam isla u grad. cini mi se da mesecima nisam bila. i naletim na protest! zdravstvenim radnicima se sad trazi obavezna vakcinacija, pa se lokalnih pedesetak antivaksera skupilo na gomilu i malo su galamili.
al nije to tema. ja sam zig hajl tip, za obaveznu vakcinaciju ljudske vrste i sire. nego mi smeta sto je argument sto ce zdravstveni sistem da prsne ako se 10% radnika razboli u isto vreme. a godinama smanjuju finansiranje zdravstva, godinama nema dovoljno zaposlenih. pa zaposlite malo vise ljudi, jebemu misa.
al nije to tema. ja sam zig hajl tip, za obaveznu vakcinaciju ljudske vrste i sire. nego mi smeta sto je argument sto ce zdravstveni sistem da prsne ako se 10% radnika razboli u isto vreme. a godinama smanjuju finansiranje zdravstva, godinama nema dovoljno zaposlenih. pa zaposlite malo vise ljudi, jebemu misa.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°990
Tramp ne čita ništa.kondo wrote:misliš da je tranp čitao forum?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°991
kod sina u razredu petoro pozitivnih danas
kod muza na poslu protekle nedelje u proseku cetvoro pozitivnih dnevno.
a stanje u drzavi se normalizuje, bodzo reko. mi vise ne moramo maske na predavanjima, ne treba vise raditi od kuce, a skola je otvorena dok god ima dovoljno nastavnog osoblja. (zatvorili su predskolsko, prvi, treci i peti razred. od ukupno sest. i nisu jutros mogli da otvore dve od tri kapije u skolskom dvoristu jer im treba jedan nastavnik na svakoj, a nije bilo dovoljno.)
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1984
kod muza na poslu protekle nedelje u proseku cetvoro pozitivnih dnevno.
a stanje u drzavi se normalizuje, bodzo reko. mi vise ne moramo maske na predavanjima, ne treba vise raditi od kuce, a skola je otvorena dok god ima dovoljno nastavnog osoblja. (zatvorili su predskolsko, prvi, treci i peti razred. od ukupno sest. i nisu jutros mogli da otvore dve od tri kapije u skolskom dvoristu jer im treba jedan nastavnik na svakoj, a nije bilo dovoljno.)
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1984
_____
Warning: may contain irony.