Tačno tako. Mi imali sreće sa Whirlpool ugradnim, svinja od dva metra, mnogo sam zadovoljam za sada
Novi frizider
- Guest
- Post n°77
Re: Novi frizider
ma ja sam na kraju kupio bolje, bili su fer pa su malo spustili cenu zato što su me zajebali, ali je ta onlajn prodaja kod nas bez lagera i onda kako se zalomi, kod koga god da kupiš
btw, Whirlpool menjam ispravan posle 20 godina, to želim da se i tebi desi, bez ijednog kvara
nervirala me skrdava plastika koja puca na sve strane, što je očekivano zbog starenja materijala
a i hteo sam da potrošim pare
i tako će same da se potroše ako ih čuvam
btw, Whirlpool menjam ispravan posle 20 godina, to želim da se i tebi desi, bez ijednog kvara
nervirala me skrdava plastika koja puca na sve strane, što je očekivano zbog starenja materijala
a i hteo sam da potrošim pare
i tako će same da se potroše ako ih čuvam
- Post n°78
dobar si LG nameračio, od njih samo što veći
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°80
ja sam se megalo zajebo, 185
inače imam na ostrvu boschov no frost 201, kara banana
inače imam na ostrvu boschov no frost 201, kara banana
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°81
znam današnjicu po pitanju ovakvih proizvoda, svestan sam lutrije, ali pokušavam da igram bar sa nekim džokerima
za veš mašinu nisam imao mnogo dvoumljenja, LG, pa šta mi se zalomi
za frižider sam tražio dobar LG ili eventualno samsung, ali ovde kod nas dobar samsung nema
nemam problem da platim malo više nešto što planiram da koristim 10+ godina, zato što se na kraju isplati
ako nema sreće ovo mi je poslednji frižider, ako me sere onda bude još neki posle, tako da ga jebem baš i za cenu
za veš mašinu nisam imao mnogo dvoumljenja, LG, pa šta mi se zalomi
za frižider sam tražio dobar LG ili eventualno samsung, ali ovde kod nas dobar samsung nema
nemam problem da platim malo više nešto što planiram da koristim 10+ godina, zato što se na kraju isplati
ako nema sreće ovo mi je poslednji frižider, ako me sere onda bude još neki posle, tako da ga jebem baš i za cenu
- Post n°82
cena je OK, ja sam gledao da kupim LG u grčkoj i to je sve 50% iznad ovdašnje, što ne važi za ove lažne nemce, virlpul i slično.
moram da proverim da li LG pravi mašine za sudove da uniformišem kuhinju sad kad imam frižider i veš mašinu, 0 hickups whatsoever
moram da proverim da li LG pravi mašine za sudove da uniformišem kuhinju sad kad imam frižider i veš mašinu, 0 hickups whatsoever
_____
#FreeFacu