Novi frizider
- Post n°51
Re: Novi frizider
Widim ima tu i neki virlpul za 50ak tisuća no frost ali 190 cm ergo većeg kapaciteta sve neke funkcije pičke materine. Inače u tehnomediji je dobar izbor i cene al sam se napičkarao danas s njima i neću tamo kupiti
- Post n°52
ne verujem da su jeftiniji od ovih BC group sa linka koji sam ostavio
oni pritom imaju opciju za jos nizu cenu od objavljene jer mozes da posaljes svoju ponudu
posaljes bilo sta jeftinije od ove cene koja stoji i onda dobijes automatski odgovor sa par hiljada nizom cenom
moguce je zapravo da uopste nisu ni menjali cenu od decembra, mogu fore radi da vidim sta ce sad da mi ponude
oni pritom imaju opciju za jos nizu cenu od objavljene jer mozes da posaljes svoju ponudu
posaljes bilo sta jeftinije od ove cene koja stoji i onda dobijes automatski odgovor sa par hiljada nizom cenom
moguce je zapravo da uopste nisu ni menjali cenu od decembra, mogu fore radi da vidim sta ce sad da mi ponude
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°53
Poštovani/a,
Zahvaljujemo se na Vašem upitu,
Najbolja cena koju možemo da Vam ponudimo za proizvod LG GBB61PZJMN je 61.450,00 RSD
Srdačan pozdrav,
BC Group Computers d.o.o.
Zahvaljujemo se na Vašem upitu,
Najbolja cena koju možemo da Vam ponudimo za proizvod LG GBB61PZJMN je 61.450,00 RSD
Ukoliko Vam ponuda odgovara mozete poručiti gore pomenuti proizvod po ovoj ceni na linku
Ponuda vazi do 13. Jun 2022. 21:01Srdačan pozdrav,
BC Group Computers d.o.o.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°54
Dobar je PC kupovao sam kod njih lancanu testeru. Samo ja hocu uvaljati čekove jer čujem da će se ukidati i ko zna sta nosi dan a sta noc. Kešovinu čuvam za pelet
- Post n°55
Sad ovako, ja sam kada sam danonocno spartao sajtove i radnje na kraju skratio izbor na:
Whirlpool
Bosch
Gorenje
Samsung
LG
Bosch je otpao zbog cene za komparativne uredjaje (inverter motor)
Gorenje je otpalo jer niceg sto nije kostalo kao otrov sa performansama koje sam hteo nije bilo na lageru
Whirpool mi je na kraju delovao bas cheapo na dodir, sve sto je plasticno je sacuvaj boze a ima nakrcanih dodataka koje sam proucio i odjebao tipa dispenzer za vodu, drzac za vinske flase itd
Na kraju su ostali Samsung i LG
Samsung uzeo najbolji drug pa sam otisao i video od prve, sve odlican pet sem sto mi se cinilo da dobar deo cene cine ovi gore pomenuti sitni a meni nebitni dodaci a finalni kolac u kupovina Samsunga je zadalo otkrice da ima plasticne sarke za vrata. Moj prethodni frizider koji sam menjao, nemacki Siemens iz 2004 je otisao romima jer su mu pala vrata, plasticne sarke propale.
LG me kupio na jak motor, metalne sarke i nesto sto zaista nije marketing trik nego jebeno dobra stvar - door cooling. Znaci na vrhu unutrasnjeg dela postoji izduv hladnog vazduha koji pravi vertikalnu zavesu na par cm od vrata kada su zatvorena, koja hladi kako sadrzaj vrata iznutra tako i podrucje gde ulazi topao vazduh (kada se otvore vrata). To radi perfektno. Inverter motor je brutalan, bukvalno u 20 minuta je osvojio radnih -15C i smrzo sadrzaj zamrzivaca kad sam prebacio stvari iz starog.
Whirlpool
Bosch
Gorenje
Samsung
LG
Bosch je otpao zbog cene za komparativne uredjaje (inverter motor)
Gorenje je otpalo jer niceg sto nije kostalo kao otrov sa performansama koje sam hteo nije bilo na lageru
Whirpool mi je na kraju delovao bas cheapo na dodir, sve sto je plasticno je sacuvaj boze a ima nakrcanih dodataka koje sam proucio i odjebao tipa dispenzer za vodu, drzac za vinske flase itd
Na kraju su ostali Samsung i LG
Samsung uzeo najbolji drug pa sam otisao i video od prve, sve odlican pet sem sto mi se cinilo da dobar deo cene cine ovi gore pomenuti sitni a meni nebitni dodaci a finalni kolac u kupovina Samsunga je zadalo otkrice da ima plasticne sarke za vrata. Moj prethodni frizider koji sam menjao, nemacki Siemens iz 2004 je otisao romima jer su mu pala vrata, plasticne sarke propale.
LG me kupio na jak motor, metalne sarke i nesto sto zaista nije marketing trik nego jebeno dobra stvar - door cooling. Znaci na vrhu unutrasnjeg dela postoji izduv hladnog vazduha koji pravi vertikalnu zavesu na par cm od vrata kada su zatvorena, koja hladi kako sadrzaj vrata iznutra tako i podrucje gde ulazi topao vazduh (kada se otvore vrata). To radi perfektno. Inverter motor je brutalan, bukvalno u 20 minuta je osvojio radnih -15C i smrzo sadrzaj zamrzivaca kad sam prebacio stvari iz starog.
_____
#FreeFacu
- Post n°56
Mene 3 godine drka Kandi kombo da bi sad konacno umro. Sudomasina gorenje nova je stalno crkavala da bih je na kraju lansirao skupljačima a bila je u garanciji. Dakle te dve firme never ever. Otici cu sutra u tu firmu pa cu videti da jebe oca sad nemam nikakav
- Post n°57
Uzesmo danas onaj wirlpul žena htela a iza svakog uspešnog muškarca stoji zmija koja sikće. I eto, treba to napuniti i naći prevoz jer radnja nema
- Post n°58
zamišljam vas dvoje kako nosite frižider uz bulevar.
nije strašno, 60 kila
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°59
meni treba novi ugradni frižider, biće po svemu sudeći isto vrlipul
https://www.bcgroup-online.com/frizideri/whirlpool-art-6711-sf2-ugradni-frizider-sa-zamrzivacem-121299
https://www.bcgroup-online.com/frizideri/whirlpool-art-6711-sf2-ugradni-frizider-sa-zamrzivacem-121299
- Post n°60
obavezno baci bilo kakvu ponudu za manje, dobices 2-3% popusta dodatno
_____
#FreeFacu
- Post n°61
kapetanm wrote:Uzesmo danas onaj wirlpul žena htela a iza svakog uspešnog muškarca stoji zmija koja sikće. I eto, treba to napuniti i naći prevoz jer radnja nema
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°62
ček price match kod nas zaista postoji?kondo wrote:obavezno baci bilo kakvu ponudu za manje, dobices 2-3% popusta dodatno
- Post n°63
imaju robota koji automatski odgovara na tvoju ponudu sa nekom predefinisanom cenom.
njima stoji npr 50k na sajtu ti pošalješ ponudu na 40k ili 4RSD svejedno, on ti u roku od 2 min u bilo koje doba dana odgovori sa 47.5k npr.
gledaj sa desne strane pri dnu opisa uređaja
njima stoji npr 50k na sajtu ti pošalješ ponudu na 40k ili 4RSD svejedno, on ti u roku od 2 min u bilo koje doba dana odgovori sa 47.5k npr.
gledaj sa desne strane pri dnu opisa uređaja
_____
#FreeFacu
- Post n°64
- Post n°65
Па, јел добро замрзава цену? :паће:
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°66
E sad tek vidim da je reklama za srebrno patje. Odgovara mi placanje skroz
- Post n°67
Пре две године сам носио сам фрижидер степеницама на трећи спрат.
Прво сам извукао све полице и фиоке, то је олакшало пристојно. Затим сам скинуо врата, и ухватио тело за бочне ивице рукама. Није било тешко.
Додуше и фрижидер није велик.
За неки тежи би препоручио да га вежете и носите гуртнама.
Прво сам извукао све полице и фиоке, то је олакшало пристојно. Затим сам скинуо врата, и ухватио тело за бочне ивице рукама. Није било тешко.
Додуше и фрижидер није велик.
За неки тежи би препоручио да га вежете и носите гуртнама.
- Post n°68
Ama kakva nošnja. Angažovali momke za prevoz, puni oglasi.
Inače upravo sam sljuštio džekića sa novim ledom
- Post n°69
kapetanm wrote:Ama kakva nošnja. Angažovali momke za prevoz, puni oglasi.
Мислим да је претходник мислио баш на ту, народну ношњу. Оно, „народе, ко ће да носи овај фрижидер, плаћам стандардну тарифу“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°70
A to, mislio da sugeriše kako da ponesem, ovak9 bili neki klinci kao munje
- Post n°71
Ćao, nadam se da će neko biti ljubazan da mi pomogne sa problemom. Tražim povoljan side by side frižider, ako neko ima iskustva sa različitim markama, na šta bi trebalo da obratim pažnju, a šta da izbegavam. Opremamo stan, a uvek mi je bila želja da imam side by side frižider. Na ovom sajtu ima dosta ponuda: https://www.eponuda.com/side-by-side-frizideri-cene Cena generalno nije problem, samo da uređaj bude kvalitetan, da ne moram da brinem da li će nešto da mu fali posle godinu dana. Hvala unapred!
- Post n°72
generalno uzmi LG dokle mozes da dobacis
ovih godinu dana sa mojim novim LG posle 20 godina sa simensom je prosvetljenje, jedino sto je trebalo da uzmem 2 metra a ne 1.85.drugarica u isto vreme kupila bosch za malo vise para od mog, djubrence
ovih godinu dana sa mojim novim LG posle 20 godina sa simensom je prosvetljenje, jedino sto je trebalo da uzmem 2 metra a ne 1.85.drugarica u isto vreme kupila bosch za malo vise para od mog, djubrence
_____
#FreeFacu
- Post n°73
kondo wrote:generalno uzmi LG dokle mozes da dobacis
Čuh i ja da su Bosch veoma loši, od njih nema ništa svakako. Hvala na predlogu!
- Guest
- Post n°74
poručujem frižider šjutra u akciji obnavljanja bele tehnike koja možda skvikne, dvadesetogodišnji virpul se seli na selo, ispravan ali sa manama
LG GBB72SWVGN
posle toga ide vešsuš mašina sledeće nedelje i sve imam obnovljeno sa po bar komatom polovnim u rezervi
LG GBB72SWVGN
posle toga ide vešsuš mašina sledeće nedelje i sve imam obnovljeno sa po bar komatom polovnim u rezervi
- Guest
- Post n°75
izjebali me za frižider, jedini koji je ostao je outlet
iznerviram se i ok, nema problema dajte ovaj i veš mašinu
sve radi na principu 10 firmi prodaje isto, pa ko prvi, kao aranžmane za letovanje
poslovni model je jebanje tuđim kurcem
iznerviram se i ok, nema problema dajte ovaj i veš mašinu
sve radi na principu 10 firmi prodaje isto, pa ko prvi, kao aranžmane za letovanje
poslovni model je jebanje tuđim kurcem