VAKCINA
- Post n°377
Re: VAKCINA
ste pregazili babe?
mislim uzeli četvrtu dozu?
mislim uzeli četvrtu dozu?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°378
Pa cekam jos malo da prodje od korone. Roditelji jesu.
- Post n°379
ja sam preležala krajem decembra, ne znam da li je prošlo dovoljno vremena, ili da sačekam da krene novi talas..
_____
- Post n°382
Kada treba raditi AT, kad su najveće šanse da oborim rekord?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°383
Nekako sam se večeras našao u TC Galerija natovaren kao magarac nekim vinima, daskama za posluživanje i sličnim predmetima. I na izlazu vidim - vakcinalni punkt, otvoren, sa nasmejanim lekarima i sestrama. Dali mi Fajzera, ja hteo da im ostavim jedan Grumen petit verdot, ni da čuju.
- Post n°384
E, uzdravlje!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°385
Fala! Kapiram da je dobar tajming da sutra uveče krenu nuspojave, mogu da kunjam uveče i u nedelju.
- Post n°387
#BREAKING: Senior citizens who received a second booster of the @Pfizer–BioNTech #COVID_19 vaccination had a 78% lower mortality rate from the disease than those who got one only, a study from #Israel showed on Sunday.https://t.co/xLGCpOFb0t
— The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) March 27, 2022
- Guest
- Post n°388
Izveštaj posle četvrte doze, tj drugog bustera: manje nuspojava nego kod prvog bustera, ruka bolela samo tri dana i to slabo, bio sam kilav 24 sata ali ništa posebno, recimo kao blagi nazeb. Verujem da sam sada već Konan kada su antitela u pitanju.
- Post n°389
jbg tako to ide sad moraš da prelaziš na jače doze da bi moglo da te radi
- Post n°390
ja cu poslusati neke mladje i modernije imunologe i pokusati da preguram leto bez cetvrte doze. kazu da nema mnogo smisla ici na nove sojeve vakcinom starom koliko je stara. ima logike sacekati jesenje, nadam se nove vakcine sem ako se ne odustane od razvoja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°391
ne ide uopšte takoMNE wrote:jbg tako to ide sad moraš da prelaziš na jače doze da bi moglo da te radi
- Guest
- Post n°392
Jbg...
https://rs.n1info.com/zdravlje/druga-buster-doza-stiti-starije-od-kovida-ali-zastita-od-zaraze-brzo-iscezava/
Mene četvrta doza dobro protresla, kao grip, ali samo u drugoj polovini dana kad sam je primio. Sutradan - ništa. Čudno iskustvo.
https://rs.n1info.com/zdravlje/druga-buster-doza-stiti-starije-od-kovida-ali-zastita-od-zaraze-brzo-iscezava/
Mene četvrta doza dobro protresla, kao grip, ali samo u drugoj polovini dana kad sam je primio. Sutradan - ništa. Čudno iskustvo.
- Post n°394
Sta su zakljucili? Ne treba drugi buster? Taman sad kad sam ga uzeo, kazu da mi ne treba?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°396
Sadbi trebalo preseci vakcinom protiv gripa ovog. Oko mene hara zestoki neki
- Post n°397
kapetanm wrote:Sadbi trebalo preseci vakcinom protiv gripa ovog. Oko mene hara zestoki neki
na PPP user Kelt kaže da nema nikakve epidemije gripa:
ma sutra malo grip, nemojte da se zavaravate. Grip trenutno ne cirkulise globalno, tek u ponekim zemljama u africi su prijavili i to će biti buduća žarišta za njegovo širenje, ali već dve godine nema gripa.
"Hara neki virus" je covid, a ti "negativni" nisu PCR testirani niti je sekvencioniran genom. "nepoznati virus" se rešava tako što uzmeš uzorak i pogledaš pod el mikroskopom šta je.
Mi smo u medijskom vakuumu gde su skrajnute teme kovida, ukrajine, you name it...
- Post n°398
ja sad opet znam neke ljude koji su pozitivni.. jedna devojka je i trudna, pa se malo i plašim, ne znam da li kovid utiče na trudnoću
_____
- Post n°399
Moja rodjaka zakacila virus u toku trudnoce, proslo je sve ok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°400
dobro je