Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Erős Pista

Virus - Page 8 Empty Re: Virus

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 11:32 am

Ma ne moze tako, to je put u prirodno stanje. U pravu je Bili.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 11:33 am

Mislim, zamislite ovu osobu koja je udavala cerku a imala simptome. Pa ja ne znam koja je razlika izmedju toga i visestrukog pokusaja ubistva
    bela maca

Post by bela maca Fri Oct 29, 2021 11:35 am

Pa ne može država da te krivično goni ako radiš ono što ti govore na nacionalnoj televiziji da je ok

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 29, 2021 11:36 am

Ljudi imaju čudnu tendenciju da rade ono što im država kaže da je OK. Prvi nisam za aboliranje od lične odgovornosti ali brate ovo je baš radikalan slučaj gde te država ohrabruje da radiš protiv sebe. A ti sada očekuješ da neko apstraktno telo (koje naravno nije ova država, jer od nje nemaš nikakva očekivanja) kazni građane za nešto što im je eksplicitno dozvoljeno. Daj da se manemo ove priče, ne vodi nikud, samo si besan pa maštaš o osveti. I ja isto tako, veruj mi, ali ne pokušavam da to argumentujem.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 11:37 am

bela maca wrote:Pa ne može država da te krivično goni ako radiš ono što ti govore na nacionalnoj televiziji da je ok

Zato i kazem - to drzavu uooste ne oslobadja odgovornosti. U ovakvom ćumezu kakvom smo sad - nista nema smisla
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 11:38 am

Cousin Billy wrote:Ljudi imaju čudnu tendenciju da rade ono što im država kaže da je OK. Prvi nisam za aboliranje od lične odgovornosti ali brate ovo je baš radikalan slučaj gde te država ohrabruje da radiš protiv sebe. A ti sada očekuješ da neko apstraktno telo (koje naravno nije ova država, jer od nje nemaš nikakva očekivanja) kazni građane za nešto što im je eksplicitno dozvoljeno. Daj da se manemo ove priče, ne vodi nikud, samo si besan pa maštaš o osveti. I ja isto tako, veruj mi, ali ne pokušavam da to argumentujem.

Ok, nesporazum, kod nas to ne vredi. Naravno da prvo medijska scena ne moze da izgleda ovako kako izgleda in the first place.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 11:39 am

Pa to, jebo sad ko je sta zasluzio. U krajnjoj liniji, to je nebitno. Bitno je kako ovo da se resi, a naplacivanje to ne resava.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 11:40 am

Mór Thököly wrote:
    Cousin Billy wrote:Ljudi imaju čudnu tendenciju da rade ono što im država kaže da je OK. Prvi nisam za aboliranje od lične odgovornosti ali brate ovo je baš radikalan slučaj gde te država ohrabruje da radiš protiv sebe. A ti sada očekuješ da neko apstraktno telo (koje naravno nije ova država, jer od nje nemaš nikakva očekivanja) kazni građane za nešto što im je eksplicitno dozvoljeno. Daj da se manemo ove priče, ne vodi nikud, samo si besan pa maštaš o osveti. I ja isto tako, veruj mi, ali ne pokušavam da to argumentujem.

Ok, nesporazum, kod nas to ne vredi. Naravno da prvo medijska scena ne moze da izgleda ovako kako izgleda in the first place.

I da se velika okupljanja zabrane do daljnjeg.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 11:40 am

Pa resava se jedino merama i istovremeno ludackom kampanjom vakcinacije. I zapravo je skandal sto se to ne desava, jer je vrlo izvodljivo
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 11:41 am

Pa naravno. Nema nikakve misterije.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Fri Oct 29, 2021 11:42 am

bela maca wrote:Pa ne može država da te krivično goni ako radiš ono što ti govore na nacionalnoj televiziji da je ok

+1

Zena nije prekrsila nijedan propis ili meru. Svaku kazna bi dobila nazad na bilo kom sudu.

E sad, kakve su to mere koje dozvoljavaju toj zeni da ubije nekoliko ljudi

_____

Uprava napolje!

Post by MNE Fri Oct 29, 2021 12:23 pm

Cousin Billy wrote:ja bih samo pozvao na mrvicu zdravog razuma i par sekundi razmišljanja šta bi se desilo kada bi se ljudima tokom epidemije selektivno naplaćivao boravak u bolnici. hajmo zajedno, sokratovski ovo da rešimo. šta ljudi rade kada su u opasnosti da izlože sebe i porodicu velikom novčanom dugu?

ko neće da plati bolnički boravak ne mora da se liječi, koliko ljudi godišnje umre u Srbiji zato što nemaju para za privatnika a u državnoj bolnici se čeka po pola godine ili godinu (i to dok nije bilo korone)? Što su njihovi bližnji koji ulaze u dugove da bi platili privatnu bolnicu drugačiji od bližnjih ovih što neće da se vakcinišu? Skupljaju se pare za privatno liječenje osoba koje nisu imale izbor a ovi što imaju izbor ali se mnogo prave pametni njima treba sve da plati država, da li vidiš koji je to paradoks?

nevakcinisani koji treba da se hospitalizuje je bukvalno u rangu sa likom koji odbija da pije terapiju koju mu je prepisao doktor za neku drugu bolest  a koja sprečava hospitalizaciju i onda traži da ga vrate u bolnicu kad mu ne bude dobro, pa ne možeš to da radiš jbg
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 12:42 pm

Jeste, ali niko se ne pusta na TV da prica kako rak ne postoji i kako je, ne znam, pusenje zdravo i kako je super biti debeo.

Post by MNE Fri Oct 29, 2021 1:01 pm

svako može da bira kome će da vjeruje, samo neka plati
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Oct 29, 2021 1:47 pm

Vučić: "Već peto jutro pada broj zaraženih"
    b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=10&dd=29&nav_category=11&nav_id=2047511

Wow.

Virus - Page 8 TigCSNu

https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2021-08-01..latest&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Confirmed+cases&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~SRB

Last edited by rumbeando on Fri Oct 29, 2021 2:00 pm; edited 1 time in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 1:51 pm

Cuo sam tu njegovu izjavu. Besramno.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 2:53 pm

Pada. Nije 6893 nego 6892.

Skandal, obraza bez
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 2:54 pm

A i uostalom, ko zna koliko je, znamo samo da ljudi umiru kao muve
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 29, 2021 3:00 pm

Mór Thököly wrote:Jeste, ali niko se ne pusta na TV da prica kako rak ne postoji i kako je, ne znam, pusenje zdravo  i kako je super biti debeo.

ne nego je super biti mršava pičketina koja stalno kuka na debele
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 29, 2021 3:04 pm

Ne znam kome pricas, imam 15kg viska
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 29, 2021 3:09 pm

ne zanima ma ko je šta i ko je kakav ovde, skoro nikad ne pričam niku na koji se nadovezujem

osim kad psujem nekog eksplicitno
    Sotir

Post by Sotir Fri Oct 29, 2021 3:51 pm

Mór Thököly wrote:Ne znam kome pricas, imam 15kg viska
    Ја сам за 3 године скинуо 15 кила, и набацио пар кила мишића. Таман убацио сало у границе нормале, а мишића има се може се. 
    Ерго, стекао сам пуно морално право да кукам на оне који су још дебели.  Virus - Page 8 899159439
    Sotir

Post by Sotir Fri Oct 29, 2021 3:52 pm

Што се тиче броја он пада, али без додатних и смислених мера ћемо још дуго да риљамо преко 5к заражених дневно, што је катастрофа.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 29, 2021 4:23 pm

Virus - Page 8 Fc3t9_10

_____

boomer crook

Post by boomer crook Fri Oct 29, 2021 5:05 pm

koji polusvet

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 9:38 am