Pandora Papers
- Post n°27
Re: Pandora Papers
Cousin Billy wrote:ovo je izuzetno alanfordovski momenat.
Замишљам како је између „не сећа се“ и „сетио се“ пало једно вађење малог црног тефтера из дуге седе браде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°28
Evo je. pic.twitter.com/1kV2RDSbDB
— darth.blender (@darth__blender) October 9, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°29
Novinarka Ruza!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°30
ficfiric wrote:Evo je. pic.twitter.com/1kV2RDSbDB
— darth.blender (@darth__blender) October 9, 2021
Nezavisni SNS analiticari...
- Post n°31
Ruža na stranu, ali primetio sam da je mnoge ljude u Srbiji potpuno izjeo cinizam, pa projektuju srpsko bezakonje na ostatak sveta.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°32
Летећи Полип wrote:Ruža na stranu, ali primetio sam da je mnoge ljude u Srbiji potpuno izjeo cinizam, pa projektuju srpsko bezakonje na ostatak sveta.
Добро си приметио, одмах ми је пала на памет паралела са Русијом.
Деценије државног насиља и пропагадног ломљења мозга имају своје последице, распад друштва и друштвености и поверења у државу.
Код нас је то све израженије, али опет није ништа у поређењу са Русима и Русијом, тамо тек треба истраживати дубине пада.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°33
Sve se vidi iz procenata vakcinisanih, i njihovih i nasih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°35
Ceo niz.
Kako mediji izveštavaju o Pandorinim papirima?
— Cиркus Koloraдo (@Cirkus_K) October 10, 2021
Primer – @PolitikaJavlja (niz)
Politika je, kažu, najstriji zanat na svetu a Politika je najstariji dnevni list na Balkanu pa su spram toga i očekivanja. Nakon Blica, zavirimo šta piše https://t.co/Nz5wbOjObs o ovoj aferi:
_____
- Post n°36
Isti, samo o Blicu
Kako mediji izveštavaju o Pandorinim papirima?
— Cиркus Koloraдo (@Cirkus_K) October 8, 2021
Primer – @Blic_online (niz)
Iz Blica se može puno saznati o životu i priključenijama Malog, dobar čovek (nije Đilas), Petrović je izmišljen, ne postoji, a ovaj SPS-ovac je neki muljator što otvara firme pa ih se posle ne seća cc
_____
- Post n°37
To je zato sto SRN znaju kako se to radi, a DS jeste imao uticaj,ali nije hteo to da radi. DS se bavio biased izvestavanjem, a SRN se bavi ugažavanjem protivnika
- Post n°38
U „Pandorinim papirima“ i tajni račun advokata Isailovića, bliskog vrhu vlasti
https://www.krik.rs/u-pandorinim-papirima-i-tajni-racun-advokata-isailovica-bliskog-vrhu-vlasti/
Kontroverzni beogradski advokat Igor Isailović, prijatelj i saradnik ministra Siniše Malog i premijerke Ane Brnabić, posredstvom ofšor kompanije na Britanskim Devičanskim Ostrvima bio je vlasnik tajnog računa, otkriva KRIK u projektu „Pandorini papiri“.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°39
Мен' се чини да та острва треба некако преименовати, то све избушено, не иде овако...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...