kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/4088594/svi-detalji-napada-na-srbe-u-sarajevu-huligani-namamili-beogradjane-u-zamku-pokazali-smo-im-zube-odbranili-smo-zastavuZa vreme utakmice u sali hotela, grupa dečaka, učesnika turnira, skandirala je "Ubij Srbina". (...)
"To skandiranje se dogodilo na utakmici beogradske Škole fudbala 'Nika T6'. Skandirala su deca iz Splita, 2015. godište, a njihov trener je bio korektan i odmah ih je umirio".
Bosna i Hercegovina
- Post n°851
Re: Bosna i Hercegovina
- Post n°852
Notxor wrote:Iz Splita? Onda je ok - deca iz Splita, huligani iz Sarajeva.... li pomije, li pomije!
edit, ma gde li su to deca čula...
Ho's da kazes da su ta deca bacala suzavac i potezala nozeve? Ili da ta deca (2015. godiste) imaju ortake medju lokalnim huliganima? I u Srbiji klinci vicu Ratku Mladicu - jbg, videli su od starijih. Svasta se vice po skolskim dvoristima i igralistima.
Ali ovde se desio bitniji dogadjaj - napad na roditelje - moze biti da je neko poslao navijace da naprave sranje a moze biti i da se lokalna grupa debila igrala huligana. Zbog onog otimanja zastave i bezanja od, paz sad, roditelja dece, meni vise lici na drugu opciju, mada ok, ne moze se iskljuciti prva opcija. U poslenje vreme se svasta dogadjalo, menjala se cak i vlast na nekim od nivoa, tako da ima kome bi odgovarao nekakav picvajz. Zato bi valjalo cuti ciji su navijaci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°853
- Post n°854
Mislim da je ovo namjerno napravljeno da bi naškodili Načelniku Muzuru. Biće još incidenata u mjestima gdje je SDA izgubila vlast.
— Custovic Jasminka (@CustovicJ) January 14, 2023
- Post n°855
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°856
Tri osobe su privedene zbog napada na srbijanske državljane u Sarajevu.Kako saznaje @IstragaB ,privedeni su A.T., H.D. i E.B., svi iz Sarajeva.Postupajući tužilac će u narednim satima izdati naredbu za formalno lišenje slobode privedenih.U toku je identifikacija i ostalih napdača
— Istraga.ba (@IstragaB) January 14, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°857
Upravo se nalazim sa gostima koji su napadnuti na Ilidži.
— Benjamina Karić (@BenjaminaKaric) January 14, 2023
Osudjujem nasilje i sigurna sam da će napadači odgovarati za učinjeno.
Sarajevo je otvoren grad. Uvijek protiv nepravde i nasilja, bez obzira odakle dolazi.
- Post n°858
plachkica wrote:Mislim da je ovo namjerno napravljeno da bi naškodili Načelniku Muzuru. Biće još incidenata u mjestima gdje je SDA izgubila vlast.
— Custovic Jasminka (@CustovicJ) January 14, 2023
I Dino i Jasminka su u pravu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°859
"Deca sa Zvezdare su na utakmicu sa sobom nosila zastavu na kojoj piše upravo 'Zvezdara'.
https://ba.n1info.com/vijesti/predstavnik-zvezdare-za-n1-otkrio-ko-su-pocinitelji-i-koji-su-razlozi-napada/?fbclid=IwAR3I1dv9wf4_W5AyyTIFVprz5wrL7U5Z2lAuUS0WLL-ZUIR2N0chLDEC6Cw
Last edited by rumbeando on Sun Jan 15, 2023 11:09 am; edited 1 time in total
- Post n°860
Oni se terete za krivično đelo nasilničko ponašanje, a uhapšeni su E. B. rođen 2003. godine nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo, A. T. rođen 1996. nastanjen na području Ilidže, H. D. rođen 1995. nastanjen na području Ilidže i E. H. koji je rođen 2000. godine, a nastanjen na području Vogošće, preneo je portal Klix.ba.
Znaci, SDA angazovao huligane da naprave sranje? Kvalitet kadra je izgleda kao oni sto su prekidali tribine u Sapcu ali eto - deluje da se sns-izovao sda. Mozda bude jos picvajza na ulicama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°861
ficfiric wrote:
Ali ovde se desio bitniji dogadjaj - napad na roditelje
Meni su veći problem zmijska jaja koja negujemo ovde i tamo, ali dobro.
_____
- Post n°862
to je na kraju ispalo nebitno šehidići bi svakako pošli u jihadićrumbeando wrote:"Deca sa Zvezdare su na utakmicu sa sobom nosila zastavu na kojoj piše upravo 'Zvezdara'.
inč dobar logo zvezdare
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°863
iz Sarajeva na turniru.Ovo je i udar na Mrkulića iz Hillsa.Organizator ove godine skupio oko 400 ekipa iz regije.Velika lova je u igri.MUP KS bravo za https://t.co/5QlBW2ortqš jednom izvinjenje članovima ekipe Zvezdara na pokušaju ubistva i svemu neugodnom što su doživjeli.
— Shawn Kemp (@ShawnKe14214556) January 15, 2023
- Post n°864
"Da sam ja neko" pozvao bih te klince u Beograd, na Zvezdaru da treniraju sa vršnjacima.
Mediji stop, političari stop.
edit: zvanična BiH, sve ok. Ne može sve da se unapred predvidi, mislim, ko bi pomislio da će budale da otimaju zastavu na dečjem turniru.
_____
- Post n°865
- Post n°866
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°867
U pravu si, Bosanci su uradili ono što su morali, a šta će biti dalje, videćemo.
Nego, meni je uvek žao dece kad upadnu u igre odraslih.
_____
- Post n°868
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°869
Iz Slobodneficfiric wrote:Pa sad, obezbedjenje neko je vise nego potrebno. Roditelji znaju da se pobiju a ovde ima 400 ekipa, ko zna koliko je tu roditelja.
Otac djeteta s turnira: Srbi su vebalno napadali suce
"Ekipa iz Splita pobijedila je ekipu FK Zvezdara. Nakon utakmice, roditelji djece iz Beograda ušli su u teren i verbalno napali suce utakmice, valjda nezadovoljni rezultatom i izgubljenom utakmicom. Čak su morali regirati zaštitari.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°870
mir mir mir niko nije kriv.
_____
- Post n°871
Bleeding Blitva wrote:Iz Slobodneficfiric wrote:Pa sad, obezbedjenje neko je vise nego potrebno. Roditelji znaju da se pobiju a ovde ima 400 ekipa, ko zna koliko je tu roditelja.
"Ekipa iz Splita pobijedila je ekipu FK Zvezdara. Nakon utakmice, roditelji djece iz Beograda ušli su u teren i verbalno napali suce utakmice, valjda nezadovoljni rezultatom i izgubljenom utakmicom. Čak su morali regirati zaštitari.
Pa da, uobicajena pojava. Zato sam prvo i pomislio na roditelje kad sam procitao da su sevali nozevi. Ako se nesto ne promeni u organizaciji takvih dogadjaja, nije daleko dan kad ce pasti i neka glava u tim obracunima. Jadna deca, kakve ludake moraju da trpe pored terena
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°872
Bleeding Blitva wrote:Iz Slobodneficfiric wrote:Pa sad, obezbedjenje neko je vise nego potrebno. Roditelji znaju da se pobiju a ovde ima 400 ekipa, ko zna koliko je tu roditelja.
Klasika, naravno - nikad nisu "nasi" nesto krivi
- Post n°873
ficfiric wrote:Bleeding Blitva wrote:
Iz Slobodne
Pa da, uobicajena pojava. Zato sam prvo i pomislio na roditelje kad sam procitao da su sevali nozevi. Ako se nesto ne promeni u organizaciji takvih dogadjaja, nije daleko dan kad ce pasti i neka glava u tim obracunima. Jadna deca, kakve ludake moraju da trpe pored terena
Tzv. škole fudbala, njihovi vlasnici i treneri te roditelji djece koja te škole pohađaju, odavno zaslužuju 1 topik na Burundiju, negdje u doom komšiluku.
Prilično sam siguran da je Jasminka iz Plačkicinog posta na pravom tragu. Napad huligana je planiran i organizovan, skandiranje splitske ekipe se samo fino nakalemilo. SDA od jesenas mjauče kako će bez njih na vlasti doći do propasti i anarhije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°874
Такође, то се одвија у условима приватне организације, без ингеренције државних фудбалских савеза - они су ван икаквог лигашког система, питање је и какве су те судије, вероватно нису уопште лиценциране, има ли записничара, потребне лигашке инфраструктуре итд.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°875
Deset osoba je uhapšeno nakon jučerašnjeg napada na grupu roditelja iz Srbije na međunarodnom dječijem turniru u Sarajevu. Odmah sinoć uhapšene su četiri osobe, danas još šest,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.