Bosna i Hercegovina
- Post n°551
Re: Bosna i Hercegovina
Kako može britansko loženje bilo koga da te iznenadi? Ljudi vekovima tako posluju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°552
Mene uopšte nije iznenadilo.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°553
Raditi sa Britosima je super iz prostog razloga sto oni nikog ne vole. Tako da iracionalne varijable mozes odmah da izbacis iz varijable. Govorim o drzavi, naravno. I ne govorim o tome da se nikad ne zajebu, to pogotovu. Takodje ne znaci da nemaju simpatije za nekoga i nesto - al to uopste nema veze.
- Post n°554
#schmidt tek sada skontao gdje je došao. hahaha pic.twitter.com/fPUbs0NCbp
— Mahir Humo (@humo_mahir) August 17, 2022
- Post n°555
Da, da... Nemački folirant - ništa mu ne verujem.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°556
alejkumu selam ogromni!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°557
Исцедитељ је погођен израз.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°558
Fejk je, ili objava ili njegov status imama, IZ ovo ne dozvoljava svojim aktivnim službenicima.
Kad smo kod Rize, Riza, Rizoa?
Većina gazda lokala je zabranilo muzičarima da izvode njegovu pjesmu Dok me nose na tabutu. Mnogo zajebanog ta pjesma izvlačii iz ljudi, zavrću rukave do lakata u dijelu pjesme u kom se to pominje a onda kako koga mašta i dert ponesu, podlaktice paraju staklom ili se na njima gase cigare, žene pizde, ljudi luduju, često se pokrene i tuča i onda su je vlasnici kafana kenselovali.
Kad smo kod Rize, Riza, Rizoa?
Većina gazda lokala je zabranilo muzičarima da izvode njegovu pjesmu Dok me nose na tabutu. Mnogo zajebanog ta pjesma izvlačii iz ljudi, zavrću rukave do lakata u dijelu pjesme u kom se to pominje a onda kako koga mašta i dert ponesu, podlaktice paraju staklom ili se na njima gase cigare, žene pizde, ljudi luduju, često se pokrene i tuča i onda su je vlasnici kafana kenselovali.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°559
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°560
Утефтерено.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°561
kara te kid?
_____
#FreeFacu
- Post n°562
:челоклеп:!
Како сам то могао да заборавим, знам га 30 година и чак га и споменем понекад. Ево, у непостојећим филмовима...
Како сам то могао да заборавим, знам га 30 година и чак га и споменем понекад. Ево, у непостојећим филмовима...
_____
- Post n°563
fikret selimbašić wrote:Fejk je, ili objava ili njegov status imama, IZ ovo ne dozvoljava svojim aktivnim službenicima.
Godinama stara objava o prodaji amajlija, koja vjerovatno potiče sa satiričnog Facebook profila, na društvenim mrežama predstavlja se kao stvarna objava jednog imama.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°564
Predizborna kampanja je zvanično počela prekjuče.
Dobar mi je glumac koji igra Dodika
ПЕНАЛИ њихови, ОДБРАНЕ наше!
— Драшко Станивуковић (@Stanivukovic_D) September 4, 2022
Тако су изгледале пуне двије године борбе у нашем граду, а сада је вријеме да бранимо цијелу Републику Српску, јер РЕПУБЛИКА СРПСКА МОРА ДА СЕ БРАНИ! pic.twitter.com/tDoSqLtkh7
Dobar mi je glumac koji igra Dodika
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°565
opa, suftilna ruska poruka, rukavice rinat dasaev.
_____
#FreeFacu
- Post n°566
Meksički brend, nema veze s Dasajevom osim možda kao insipiracijom za ime.
https://rinatsport.com/
Prevod potpisa YT klipa na engleski (Deepl):
Naravno, nije nemoguće da je Stanivuković ili neko njemu blizak ko se o tome pita izabrao baš te rukavice jer će asocirati matorce na slavnog golmana SSSR-a, a posredno i na Rusiju.
https://rinatsport.com/
https://strictlysoccer.net/collections/rinatRinat was founded by goalkeeper Hector Castro in 1986 in the city of Leon, Guanajuato Mexico, from its humble beginning to become one of the most important Goalkeeper brands in world.
- We are the only Soccer Goalkeeper company that manufactures its gloves in house in our plant in Leon Mexico under the original founders’ eyes for technology, materials, design and quality handmade manufacturing.
- Our commitment to you is to provide you with the best Goalkeeper gloves and apparel products and experience.
- Our mission is to be the best goalkeeper brand in the world!
- Rinat is the Goalkeeper brand made by Goalkeepers.
Prevod potpisa YT klipa na engleski (Deepl):
It all started as the hobby of a young man who wanted to dedicate himself to soccer and ended up finding a market niche that was not being exploited. Thirty years ago, Héctor Castro had the dream of creating Rinat, a company dedicated to manufacturing gloves, clothing and accessories for goalkeepers, which today enjoys international success.
Naravno, nije nemoguće da je Stanivuković ili neko njemu blizak ko se o tome pita izabrao baš te rukavice jer će asocirati matorce na slavnog golmana SSSR-a, a posredno i na Rusiju.
- Post n°567
esdea isto krece jako. Nova himna
- Post n°568
Pank je iz Živinica.
Reka sam ne može
Prvi put vidim i pomislio sam da je Haris Zahiragić solista.
Reka sam ne može
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°569
nurkić je zadovoljan
_____
#FreeFacu
- Post n°570
fikret selimbašić wrote:Pank je iz Živinica.
Reka sam ne može
Ovaj put mjesto ovog "spektakularnog" događaja su Živinice.
Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković, direktor Doma zdravlja Hidajet Rahimić, te predsjedavajući Gradskog vijeća Nail Jusić upriličili su otvaranje lifta presjecanjem vrpce.
Nakon što je u Bosni i Hercegovini svečano otvoren bankomat, kontejner, asfalt itd., sada je došao red i na svečano otvaranje lifta.
Ovaj put mjesto ovog "spektakularnog" događaja su Živinice.
Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković, direktor Doma zdravlja Hidajet Rahimić, te predsjedavajući Gradskog vijeća Nail Jusić upriličili su otvaranje lifta presjecanjem vrpce.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°571
Svečano otvaranje mosta/pasarele, Kongo , "jer su tako u mogućnosti" 🤭🤭 pic.twitter.com/xdaxJthSaT
— Doc Reacher (@DocReacher22) September 6, 2022
- Post n°573
Znam da su se liftovi i ranije svečano otvarali ali tanko je ovo spram živiničkog. Đe su vam baloni?
Vidio sam ovo iz Konga prije par dana i mislio da je neka zajebancija, igrokaz.
Najjače predizborno otvaranje i dalje mi je autobuska stanica, odnosno limena gljiva, negdje na jugu Srbije.
Evo ga:
Vidio sam ovo iz Konga prije par dana i mislio da je neka zajebancija, igrokaz.
Najjače predizborno otvaranje i dalje mi je autobuska stanica, odnosno limena gljiva, negdje na jugu Srbije.
Evo ga:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°575
Meni je najjace otvaranje bilo kad je svecano stupao na snagu nov red voznje za zeleznicki saobracaj. Red voznje se menja svake godine u decembru, subotom u ponoc, a tad su resili da od toga naprave povod za slikanje i centralni dogadjaj je bio u Novom Sadu gde su bili prisutni i tadasnji generalni direktor zeleznica Veselin Simonovic, gradonacelnik Vucevic, itd.
Moja nesreca je bila sto sam te noci trebao da se vratim kuci iz NS nocnim vozom a valjda da bi uvecali dogadjaj, da bi napumpali neizvesnost, tog dana nigde nije moglo da se sazna u koliko sati ce ici vozovi nakon ponoci.
Moja nesreca je bila sto sam te noci trebao da se vratim kuci iz NS nocnim vozom a valjda da bi uvecali dogadjaj, da bi napumpali neizvesnost, tog dana nigde nije moglo da se sazna u koliko sati ce ici vozovi nakon ponoci.
_____
★
Uprava napolje!