Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Erős Pista

Virus - Page 38 Empty Re: Virus

Post by Erős Pista Fri Oct 22, 2021 6:22 am

Mada treba imati u vidu i cinjenicu da se antivakseri mnogo prenemazu i izvode.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by MNE Fri Oct 22, 2021 6:51 am

"Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. "

ubijedio sam neki dan jednu drugaricu kojoj su AT pala na 2 (preležala u novembru), reko uzmi tu kinesku pa izmjeri za mjesec da vidiš je li ti pojačalo (kod nas sad priznaju i jednu vakcinu za one koji su preležali), zbunjena je jer joj je 5 doktora reklo 5 različitih mišljenja, a u laboratoriji gdje je vadila AT su joj rekli da im više dolazi vakcinisanih bolesnih nego nevakcinisanih
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Oct 22, 2021 6:58 am

u toku jucerasnjeg dana u nekoj mojoj orbiti: jedan smrtni slucaj (dobar prijatelj jako dobrog prijatelja) - rane 50te, dvoje 70+ antivaksera hospitalizovani (roditelji poznanice, moj drugar drezdao celu noc po bolnicama nekako da ih smesti), jedna imunokompromitovana osoba na lecenju kod kuce (40te, autoimuno oboljenje koje je cini jako podloznon svemu, srecom vakcinisana i bustovana, devojka jako dobrog drugara), dete dobrog drugara (9 godina, mala temp i kasljucanje, roditelji srecom vakcinisani i prelezali). kone zakljucavaj i bacaj kljuc.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 22, 2021 7:02 am

Naravno, foliranti i lazovi koji farbaju glupe Amere i Engleze. (Turgus je naprosto zelena pijaca)

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 7:03 am

Zakljucace skole, drugo ne smeju.
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Oct 22, 2021 7:20 am

Mór Thököly wrote:Zakljucace skole, drugo ne smeju.

pa i to. moja procena je da ce zakljucati samo vise razrede i srednjoskolce. mi radimo od kuce i vec bih dete izvukao iz skole da ona ne voli da ide u skolu. ovako stisnemo zube i nadamo se da deca nemaju teze slike i komplikacije i navijamo za vakcinu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 7:24 am

Ne pricaj mi nista. Burazerova mala 4. razred, poludecu ako oni nastave sa skolom jer jednom nedeljno posecuju moje. E sad ona je specijalno dete, ludacki disciplinovana i ne skida masku u skoli nikad. Ali virus leti bukvalno svuda...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 7:24 am

Mislim, ok, moji su primili trecu dozu, ali ipak 76-77 godina...
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Oct 22, 2021 11:05 am

vjerica radeta glas razuma

https://vjericaradeta.blogspot.com/2021/10/blog-post.html?spref=tw

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 22, 2021 11:18 am

jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
    disident

Post by disident Fri Oct 22, 2021 11:24 am

Cousin Billy wrote:jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
    1+

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Oct 22, 2021 11:42 am

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Oct 22, 2021 11:49 am

ja sam pokusao da razgovoram ( sa uobicajenim taktom i simpatijom za "gradjansku opoziciju") pa su mi rekli da sam bot i da jedem sendvic.

mislim da nisu teoreticari zavere, ni protivnici mera, ni generalno ludaci, nego su samo svesni svog mesta u politickom i javnom zivotu, ne planiraju ikad ista odgovorno da rade,, tako da nek Vucic sredi to, ko Kosovo.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 12:00 pm

Skole nastavljaju redovno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 22, 2021 12:02 pm

Krizni štab je dakle delegirao odluku na Tim za škole, koji kaže da odluka o prelasku na onlajn mora da se donese na Kriznom štabu.

Ovako izgleda hendlovanje korone u situaciji u kojoj glavnog gazdu ta tema više ne zanima.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 12:02 pm

Idemo na 200 umrlih
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 12:03 pm

A i istina je da mora, i treba, da se donese na kriznom stabu
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 22, 2021 12:06 pm

Naravno, ali ovako je bilo jednostavnije. Ovo mi je dosta jeziv momenat, pokazuje da više ne postoji ni minimalna koordinacije i delegacije...mislim loše je kad samo Vučić donosi odluke, ali je još gore da ih ne donosi uopšte.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 22, 2021 12:07 pm

bilo bi korisno i da javnost primeti da ostaje bez roditelja, ujaka, komšija kolega i tako dalje i da možda postoji neki način da se taj problem ublaži
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 12:10 pm

Ne moze, kasno je za to. Sad bi pomogla samo prisila, ali ni to se nece desiti. Ova vlast je krvavija od Miloseviceve.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Oct 22, 2021 12:12 pm

potpuni krah civilizacije, nisam se ovako necemu nadao stvarno

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Oct 22, 2021 12:12 pm

Mór Thököly wrote:Ova vlast je krvavija od Miloseviceve.

Da, tako će ispasti kada se svede račun mrtvih i trajno onesposobljenih.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Oct 22, 2021 12:13 pm

Cousin Billy wrote:jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.

Pa nije tako.

https://www.ds.org.rs/vest/dr-radovanovic-i-dr-vesovic-srbija-je-crna-tacka-evrope-po-pitanju-pandemije?_lat=1

Istina je mnogo gora. Njihov glas vise ne dopira nigde i ne znaci skoro nista.

Last edited by Erős Pista on Fri Oct 22, 2021 12:16 pm; edited 1 time in total

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Oct 22, 2021 12:15 pm

Hibridni rezim = imas najgore od demokratije i najgore od samovlašća. U Kini ne moraju da se brinu za izbore u vecini demokratskih zemalja postoji nekakva drustvena svest proistekla iz slobode sa vladavinom prava. Ovo je, za ovakvu vrstu krize, potpuna kataklizma. U stvari za vecinu vrsta krize.

Post by MNE Fri Oct 22, 2021 12:18 pm

Erős Pista wrote:

Pa nije tako.

https://www.ds.org.rs/vest/dr-radovanovic-i-dr-vesovic-srbija-je-crna-tacka-evrope-po-pitanju-pandemije?_lat=1

Istina je mnogo gora. Njihov glas vise ne dopira nigde i ne znaci skoro nista.
    super, još samo da doktori ukapiraju da DS treba da se samouništi

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 6:34 am