My favourite part is how Lithuania's journalists did actually look into this. This is so manipulative that even the fucking mushroom pics are stolen from the internet. https://t.co/vDEUibtB4K
— Rapha (@Zaiphe) October 21, 2021
Virus
- Post n°926
Re: Virus
Mada treba imati u vidu i cinjenicu da se antivakseri mnogo prenemazu i izvode.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
"Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. "
ubijedio sam neki dan jednu drugaricu kojoj su AT pala na 2 (preležala u novembru), reko uzmi tu kinesku pa izmjeri za mjesec da vidiš je li ti pojačalo (kod nas sad priznaju i jednu vakcinu za one koji su preležali), zbunjena je jer joj je 5 doktora reklo 5 različitih mišljenja, a u laboratoriji gdje je vadila AT su joj rekli da im više dolazi vakcinisanih bolesnih nego nevakcinisanih
ubijedio sam neki dan jednu drugaricu kojoj su AT pala na 2 (preležala u novembru), reko uzmi tu kinesku pa izmjeri za mjesec da vidiš je li ti pojačalo (kod nas sad priznaju i jednu vakcinu za one koji su preležali), zbunjena je jer joj je 5 doktora reklo 5 različitih mišljenja, a u laboratoriji gdje je vadila AT su joj rekli da im više dolazi vakcinisanih bolesnih nego nevakcinisanih
- Post n°928
u toku jucerasnjeg dana u nekoj mojoj orbiti: jedan smrtni slucaj (dobar prijatelj jako dobrog prijatelja) - rane 50te, dvoje 70+ antivaksera hospitalizovani (roditelji poznanice, moj drugar drezdao celu noc po bolnicama nekako da ih smesti), jedna imunokompromitovana osoba na lecenju kod kuce (40te, autoimuno oboljenje koje je cini jako podloznon svemu, srecom vakcinisana i bustovana, devojka jako dobrog drugara), dete dobrog drugara (9 godina, mala temp i kasljucanje, roditelji srecom vakcinisani i prelezali). kone zakljucavaj i bacaj kljuc.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°929
Naravno, foliranti i lazovi koji farbaju glupe Amere i Engleze. (Turgus je naprosto zelena pijaca)
and the fact people in the comments blindly believe all this bs...
— teja⁷ 🪐 (@taeharus) October 10, 2021
better report them
"Soviet style". This is literally a farmer's market. https://t.co/NNapsKp1GN
— reformed. (@SosoTheWanderer) October 9, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°931
Mór Thököly wrote:Zakljucace skole, drugo ne smeju.
pa i to. moja procena je da ce zakljucati samo vise razrede i srednjoskolce. mi radimo od kuce i vec bih dete izvukao iz skole da ona ne voli da ide u skolu. ovako stisnemo zube i nadamo se da deca nemaju teze slike i komplikacije i navijamo za vakcinu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°932
Ne pricaj mi nista. Burazerova mala 4. razred, poludecu ako oni nastave sa skolom jer jednom nedeljno posecuju moje. E sad ona je specijalno dete, ludacki disciplinovana i ne skida masku u skoli nikad. Ali virus leti bukvalno svuda...
- Post n°933
Mislim, ok, moji su primili trecu dozu, ali ipak 76-77 godina...
- Post n°934
vjerica radeta glas razuma
https://vjericaradeta.blogspot.com/2021/10/blog-post.html?spref=tw
https://vjericaradeta.blogspot.com/2021/10/blog-post.html?spref=tw
_____
- Guest
- Post n°935
jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
- Post n°936
1+Cousin Billy wrote:jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°937
Mnogi to više nisu mogli da podnesu posle Batajnice i dali su otkaz (inače zaposleni u KCS u najboljim godinama za lekare 35-50 svi specijalisti a ima https://t.co/gjwp6c8t1V). Odmah su ih prigrabili Euromedik; Medigrup i ostali Belmedici. Nemaju više dežurstava i duplo veća $
— Branko Ivović (@IvovicBranko) October 22, 2021
Razumem ga. Meni je, sa višegodišnjim bolničkim iskustvom kao pacijentu, bila potrebna pomoć psihoterapeuta nakon lečenja u kovid bolnici u decembru. Ko to nije doživeo teško može razumeti. Još uvek me "proganja" baka koja mi je na rukama izdahnula, tiho a sa očajem u očima.
— Ljiljana (@s_ljiljana) October 21, 2021
- Post n°938
ja sam pokusao da razgovoram ( sa uobicajenim taktom i simpatijom za "gradjansku opoziciju") pa su mi rekli da sam bot i da jedem sendvic.
mislim da nisu teoreticari zavere, ni protivnici mera, ni generalno ludaci, nego su samo svesni svog mesta u politickom i javnom zivotu, ne planiraju ikad ista odgovorno da rade,, tako da nek Vucic sredi to, ko Kosovo.
mislim da nisu teoreticari zavere, ni protivnici mera, ni generalno ludaci, nego su samo svesni svog mesta u politickom i javnom zivotu, ne planiraju ikad ista odgovorno da rade,, tako da nek Vucic sredi to, ko Kosovo.
_____
????
- Guest
- Post n°940
Krizni štab je dakle delegirao odluku na Tim za škole, koji kaže da odluka o prelasku na onlajn mora da se donese na Kriznom štabu.
Ovako izgleda hendlovanje korone u situaciji u kojoj glavnog gazdu ta tema više ne zanima.
Ovako izgleda hendlovanje korone u situaciji u kojoj glavnog gazdu ta tema više ne zanima.
- Post n°942
A i istina je da mora, i treba, da se donese na kriznom stabu
- Guest
- Post n°943
Naravno, ali ovako je bilo jednostavnije. Ovo mi je dosta jeziv momenat, pokazuje da više ne postoji ni minimalna koordinacije i delegacije...mislim loše je kad samo Vučić donosi odluke, ali je još gore da ih ne donosi uopšte.
- Guest
- Post n°944
bilo bi korisno i da javnost primeti da ostaje bez roditelja, ujaka, komšija kolega i tako dalje i da možda postoji neki način da se taj problem ublaži
- Post n°945
Ne moze, kasno je za to. Sad bi pomogla samo prisila, ali ni to se nece desiti. Ova vlast je krvavija od Miloseviceve.
- Post n°946
potpuni krah civilizacije, nisam se ovako necemu nadao stvarno
_____
????
- Guest
- Post n°947
Mór Thököly wrote:Ova vlast je krvavija od Miloseviceve.
Da, tako će ispasti kada se svede račun mrtvih i trajno onesposobljenih.
- Post n°948
Cousin Billy wrote:jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
Pa nije tako.
https://www.ds.org.rs/vest/dr-radovanovic-i-dr-vesovic-srbija-je-crna-tacka-evrope-po-pitanju-pandemije?_lat=1
Istina je mnogo gora. Njihov glas vise ne dopira nigde i ne znaci skoro nista.
Last edited by Erős Pista on Fri Oct 22, 2021 12:16 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°949
Hibridni rezim = imas najgore od demokratije i najgore od samovlašća. U Kini ne moraju da se brinu za izbore u vecini demokratskih zemalja postoji nekakva drustvena svest proistekla iz slobode sa vladavinom prava. Ovo je, za ovakvu vrstu krize, potpuna kataklizma. U stvari za vecinu vrsta krize.
- Post n°950
super, još samo da doktori ukapiraju da DS treba da se samouništiErős Pista wrote:Cousin Billy wrote:jednom ćemo nadam se porazgovarati i o činjenici da za građansku opoziciju pandemija ne postoji. smatram ih za saveznike Vučića i Vesića u ovoj stvari.
Pa nije tako.
https://www.ds.org.rs/vest/dr-radovanovic-i-dr-vesovic-srbija-je-crna-tacka-evrope-po-pitanju-pandemije?_lat=1
Istina je mnogo gora. Njihov glas vise ne dopira nigde i ne znaci skoro nista.