Crna Gora
- Post n°953
Re: Crna Gora
Margit Savović wrote:Gle ova govna na jednom mestu:
Waiting for interesting line-up on #SEEDEM and congrats to BiH @IRIglobal team for this event. pic.twitter.com/3wrwsYebFD
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) May 30, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°954
Ja ne mogu da gledam ove ljude. Kad vidim Piščević - Miščević kao da vidim zmije u kolopletu, tako nekako.
I još IRI special task force, pa bookte materi.
I još IRI special task force, pa bookte materi.
- Post n°955
I was today years old kad sam prvi put čuo za tu organizaciju i već mi je muka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°956
War in Ukraine is changing that approach
Certainly
- Post n°957
Da malo razbijemo dosadu samita
U Danilovgradu nameravali da postave spomen-obeležje narodnom heroju Čedomiru Ljubu Čupiću.
— Nebojša Vučinić (@Neshavuc) May 30, 2022
Postavili su spomenik prof. Čedomiru Čupiću.
Ovo je u konkurenciji za najidiotluk, sa spomenikom Gagarinu by Braća Karić u NBGD pic.twitter.com/1qYw3rmLSe
- Post n°958
Nije ovo toliko ni loše ispalo, da me neko pita čije je poprsje, iz drugog pokušaja bi bio pogodak, prvi odgovor bi bio, tetak Bećir.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°959
Ali "Crna Gora može da bude ‘game changer’ u Open Balkan inicijativi"...kako tacno? Doprinece svojim velikim BDP-om? Podici ce sverc na visi nivo? Svi ce se obradovati Crnogorcima na sastancima zgubidana po Tirani i Skoplju?
- Post n°960
Tebra, oni selendru po imenu Cetinje zovu dolina bogova - toliko su bitni.
Nisam školovao ali mi liči na kolektivnu psihozu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°962
ta "selendra" je prva imala štampariju u jugoistočnoj Evropi avetinjo šašavaNotxor wrote:Tebra, oni selendru po imenu Cetinje zovu dolina bogova - toliko su bitni.
- Post n°963
A bogovi i štamparija su u nekoj vezi?
Uostalom i Srbija je imala najviše careva posle Rima pa nikom normalnom ne pada na pamet da je zove zemljom careva.
Uostalom i Srbija je imala najviše careva posle Rima pa nikom normalnom ne pada na pamet da je zove zemljom careva.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°964
Ah, cuvena stamparija Crnojevica, odstampala je 5 knjiga i pokvarila se.
Inace sam fasciniran tim satro lozenjima na nesto sto je u istoriji imalo sasvim drugaciju konotaciju. Recimo, prva stamparija u (danasnjoj) Srbiji je valjda bila negde u Kosjericu, pa nikome ne pada na pamet da je Kosjeric ista drugo do prkno kosmosa. Sve te stamparije su zapravo za potrebe crkvenjaka stampale par knjiga i cao zdravo.
Inace sam fasciniran tim satro lozenjima na nesto sto je u istoriji imalo sasvim drugaciju konotaciju. Recimo, prva stamparija u (danasnjoj) Srbiji je valjda bila negde u Kosjericu, pa nikome ne pada na pamet da je Kosjeric ista drugo do prkno kosmosa. Sve te stamparije su zapravo za potrebe crkvenjaka stampale par knjiga i cao zdravo.
- Post n°966
A bilijar nista...Filipenko wrote:Ah, cuvena stamparija Crnojevica, odstampala je 5 knjiga i pokvarila se.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°967
edit: nista ne treba se mesati u crnogorske teme
Last edited by Janko Suvar on Mon May 30, 2022 7:10 pm; edited 1 time in total
- Post n°968
MNE wrote:šta kažeš za Kumrovec
Dje vam je Titograd?
Kumrovec je, naravno, toliko prkno kosmosa, da se ni Tito nije rado vracao tamo.
- Post n°970
Opet ostavljaš provokativne postove kao Na današnjem danu.Janko Suvar wrote:edit: nista ne treba se mesati u crnogorske teme
- Post n°971
Au. A na dvoru cara Dušana se jelo zlatnim viljuškama pre cele Evrope, pa šta ćemo sadMNE wrote:ta "selendra" je prva imala štampariju u jugoistočnoj Evropi avetinjo šašavaNotxor wrote:Tebra, oni selendru po imenu Cetinje zovu dolina bogova - toliko su bitni.
- Post n°972
Pa da nadjemo te viljuske!!!
_____
- Post n°973
Ne tražimo ničeg novog samo escajga Dušanovog
- Post n°974
_____
- Post n°975
fikret selimbašić wrote:
Nije ovo toliko ni loše ispalo, da me neko pita čije je poprsje, iz drugog pokušaja bi bio pogodak, prvi odgovor bi bio, tetak Bećir.