Crna Gora
- Post n°51
Re: Crna Gora
Mene zanima šta će reći Klačar.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°52
Erős Pista wrote:Mene zanima šta će reći Klačar.
Pustimo institucije da rade svoj posao
- Post n°53
e a setimo se kako su prosli zandarmi koji su probali da legitimisu striceve nacije i privatizacije
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°54
boomer crook wrote:e a setimo se kako su prosli zandarmi koji su probali da legitimisu striceve nacije i privatizacije
Naravno, prvo mi je to palo na pamet.
Elem, botovi u akciji:
Nema ovo veze sa demokratijom, a još manje sa Srbijom. Skandal jeste, zato što je ovo maslo stranih obaveštajnih službi i kriminalaca koji su nezadovoljni razvojem događaja u Crnoj Gori. https://t.co/WEEbI59Gvu
— David Babić (@DavidDBabic) September 10, 2021
CIA, snajka, CIA.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°55
Aha, sad pomeramo stative, ono, slobodnim stilom
- Post n°56
Pa ovo je već totalni raspad.
_____
- Post n°58
znaci ili je nesposobni slabic kome mafija radi sta hoce ili je sam mafijas
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°59
boomer crook wrote:
ne razumem zasto se ljutis? policija stiti interese srpskog sveta. malo vraca krivog na pravi put. on misli da je patrijarh porfirije a zapravo je iznad porfija varnava, mitropolit jovanjicki.
na kraju krajeva za dan dva ce nju ejdz eko cetnici da skacu po stasi iz ZuC ili nekom takvom ko je ZAISTA problem.
Чегбре, 1 плантажа је 1 метропилитен? Сад већ тешко пратим, или се две ствари зову истим именом.
А убацивање тајне службе из ДДРа није ама баш ништа олакшало разумевање, ту си ме већ збунио, и ко је Зуца?
boomer crook wrote:ma da kao sto su jovanjicu "slucajno" provalili.
Аха, ипак је то она Јовањица на коју сам прво помислио.
Оно јес' да сам ноћашњи, нисам баш бројао колико смо попили, ал' опет, требало би да оволико капирам, ал' не иде ми нешто.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
sisam da ne kazem shisham
_____
- Post n°61
boomer crook wrote:na kraju krajeva za dan dva ce nju ejdz eko cetnici da skacu po stasi iz ZuC ili nekom takvom ko je ZAISTA problem.
Kad vec pominjes Stasu i botove
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°62
Medojevic na Prvoj kaze da su Krivokapic i Abazovic garantovali Milu Djukanovicu da ustolicenja nece biti, a da iza svega stoje globalna duboka drzava i Dzordz Soros.
Laki jutarnji sadrzaji.
Laki jutarnji sadrzaji.
_____
- Post n°63
LoL. In his youth, Serbian Patriarch Porfirius looked pretty much the same as his coalition partner Dritan Abazović now. https://t.co/KcDcdLEEb1
— Ljubomir Filipović (@ljubofil) September 9, 2021
- Post n°64
mali intermezzo o srpskim latinima iz herceg novog >
Postovanje,
Dobar dan vam zelim. Javljam se iz CG, Herceg-Novi tacnije.
Pisem ovaj mail u nadi da mi pomognete ako mozete i ako znate naravno.
Htio bih da zavrsim tetovazu s tim sto imam zelju da to budu dvije latinske rijeci strpljenje i disati.
Pa vas ljubazno molim ako mi mozete pomoći i objasniti da li je pravilno spirare(disati ili disanje / breathe) i patientia (strpljenje).
Hvala Vam unaprijed i srdacan pozdrav.
Damir
Postovanje,
Dobar dan vam zelim. Javljam se iz CG, Herceg-Novi tacnije.
Pisem ovaj mail u nadi da mi pomognete ako mozete i ako znate naravno.
Htio bih da zavrsim tetovazu s tim sto imam zelju da to budu dvije latinske rijeci strpljenje i disati.
Pa vas ljubazno molim ako mi mozete pomoći i objasniti da li je pravilno spirare(disati ili disanje / breathe) i patientia (strpljenje).
Hvala Vam unaprijed i srdacan pozdrav.
Damir
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°65
https://pescanik.net/cetinjska-kontrarevolucija/
_____
- Post n°66
Zato Heni Erceg u tekstu koji je objavljen istog dana na istom mestu (Peščanik) originalno iz Mladine, dakle Heni dominira, jer nećemo se valjda držati zakona kao pijan plota.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°67
Ne znam bas sta je smisao ove primedbe, a ne znam bas ni kako Heni dominira niti cime dominira.
_____
- Post n°68
Dominira interpretacijom događaja koja se bitno razlikuje od one u tekstu koju si ti linkovao.
Smisao je da Peščanik umesto politike medija radi kao agregator i objavljuje sve i svašta.
Smisao je da Peščanik umesto politike medija radi kao agregator i objavljuje sve i svašta.
_____
- Post n°69
smisao bi takodje mogao biti da Pescanik ipak ima uredjivacku politiku, ali da u ovakvom stanju i poretku, nema za ovog Veljkovica mesta nigde drugde, pa covek objavljuje gde moze i pravi kompromis sa sobom
_____
????
- Post n°70
Ništa protiv Veljkovića, a o Peščaniku sam rekao šta mislim.
_____
- Post n°71
Kako Henin tekst dominira interpretacijom dogadjaja?
Pescanik redvno prenosi Henine kolumne, ali su ti tekstovi, kao i svi drugi koji su preneseni sa drugih medija, u dnu strane.
Pescanik redvno prenosi Henine kolumne, ali su ti tekstovi, kao i svi drugi koji su preneseni sa drugih medija, u dnu strane.
_____
- Post n°72
Мени нису.
Кад кликнеш "Чија је Црна Гора" искаче ми Ерцег.
1 Весна Пешић,
1 Ерцег,
1 Вељковић,
1 Ерцег,
1 Вјекослав Перица,
1 Ерцег.
На скоро сваки афирмативан текст иде један који је на линији апелаша 88.
1 Весна Пешић,
1 Ерцег,
1 Вељковић,
1 Ерцег,
1 Вјекослав Перица,
1 Ерцег.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°73
Janko Suvar wrote:smisao bi takodje mogao biti da Pescanik ipak ima uredjivacku politiku,
Јанош Винету wrote:
_____
????
- Post n°74
Јанош Винету wrote:Мени нису.
1 Весна Пешић,
1 Ерцег,
1 Вељковић,
1 Ерцег,
1 Вјекослав Перица,
1 Ерцег.
Ja sam govorio o naslovnoj strani, ali naravno, ni ovo nije tacno, sto svako moze lalo da proveri sam klikom na link:
https://pescanik.net/tag/cija-je-crna-gora/
_____
- Post n°75
Па управо сам проверио кликом на линк.
Први текст - Хени Ерцег, јеванђеље по оружјуи.
2. Вељковић, Цетињска контрареволуција
3. Вјекослав Перица, Религијски национализам
4. Јанковић, Коров и Хибискус
5. Вељковић
6. Вељковић
7. Вељковић
8. Хени Ерцег
9. Вељковић
10. Саша Илић
11. итд.
Мислим да је јасно.
Први текст - Хени Ерцег, јеванђеље по оружјуи.
2. Вељковић, Цетињска контрареволуција
3. Вјекослав Перица, Религијски национализам
4. Јанковић, Коров и Хибискус
5. Вељковић
6. Вељковић
7. Вељковић
8. Хени Ерцег
9. Вељковић
10. Саша Илић
11. итд.
Мислим да је јасно.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.