Hej!ficfiric wrote:Ja Sapcanin mogu da primetim da je nepravedno izostavljeno Valjevo
Beograd
- Post n°576
Re: Beograd
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°577
За Зрењанин могу само да приметим да сам јако незадовољан како се све своди на воду и динглдонгл. Кам га остало!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°578
iako ima ljudi, prazna su nam naseljena mesta, prljava i zapuštena, a ima i gore od toga
- Post n°579
Пре две ипо године ми био другар са посла, Холанђанин. Кренемо главном улицом, и ми коментаришемо како је опустело, како нема људи. Он коментарише како је живахно и пуно људи.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°581
Nervirala su ga pitanja vezana za posao u fazonu egzistencijalizma kinte, jer kako objasniti da nije spoljašnost, da nije dekoracija, a nedo bog-krovna konstrukcija. Iako je prepreka stanje svesti, pitao se kako reći tu reč, a ne ofirati se. U glavi mu odjekuje muzika kao konjska zaprega. Tramvaj spolja, unutra zaprega, komplikuju se odgovori na pretpostavljeno pitanje-reci bar prvo slovo. Dok se premišljao, tramvaj je udario u fasadu. Potisnuto je provalilo jao, ali ga niko nije čuo, što znači da je i dalje u stanju-reći ili ne. Dao bi im f da ne zna da žele fasadu. Mora saznati kako se bilduje neosetljivost na pitanja. Do sada se branio uobičajenim izgovorima; ne razumem, zašto je to važno?, šta te boli uvo kako zarađujem, ne čujem te, u žurbi sam, idi vidi da li sam tamo, smaraš me, zini da ti kažem, nisam odavde.... Ali sa svakim odgovorom rastao je broj znatiželjnika. Postepeno je postao glavna priča. Obeležen je. Meta je-iz njega se svašta iščitavalo. Počelo je nevino; brat mu šalje, ćale mu je pun ko brod, keva zastupa najjače strane brendove, pa se pojačavalo; deda je stari kosovac, murja, strana agentura, a kad se došlo do duboke države prpa bato-preselili su ga u prostore, viđen je istovremeno na više mesta, sumnjalo se da je duh-mobilni ga nije mogao uhvatiti, a to znači da je biće, ako je biće, bez supstance, spekulisalo se, osporavalo spekulacije, došlo se do istovremenog lebdenja iznad raznih delova grada. Svuda ga je bilo. Potiho se ugasio interes za egzistencijalizam kinte.
Pričaće se; bila jednom jedna fasada, a ispod nje se sakrio grad.
Pričaće se; bila jednom jedna fasada, a ispod nje se sakrio grad.
- Post n°582
Osetno manje klosara po centru
Evakuisani potpuno oni iz prolaza podzemnog na terazijama, vrv diskretno
Koleginica sa novog zelanda najjaca - ovde su klosari beli
Sudar svetova
Evakuisani potpuno oni iz prolaza podzemnog na terazijama, vrv diskretno
Koleginica sa novog zelanda najjaca - ovde su klosari beli
Sudar svetova
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°583
Ovo govno od kule na vodi šenluči opet. Baca ludače lasere na pola grada. Valjda slavi praznik
- Post n°585
beatakeshi wrote:Neka, valja se.
Па не би ваљало да се ваља, треба да стоји.
_____
- Guest
- Post n°586
I might be wrong but I’m not sure the guy we accepted a lift from outside the airport is a fully licensed and approved taxi driver.
— Dinsey (@OfficialDinsey) February 25, 2022
Welcome to Belgrade pic.twitter.com/JagmdB9smr
- Post n°588
takvi su sada najtrazeniji
u kijevu
u kijevu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°589
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°591
Koliko ja znam taksisti ne daju da se sedi na prednjem sedišti-Cousin Billy wrote:I might be wrong but I’m not sure the guy we accepted a lift from outside the airport is a fully licensed and approved taxi driver.
— Dinsey (@OfficialDinsey) February 25, 2022
Welcome to Belgrade pic.twitter.com/JagmdB9smr
- Guest
- Post n°592
Kako koji. Imali su zabranu na početku korone i kod dosta njih se održala, ali neke to ne zanima. Indijance koji operišu na aerodromu svakako nikakva pravila ne zanimaju.
- Post n°593
- Post n°594
Moram da priznam, ne bih izdrzao, ubacio bih ovo na temu o Ukrajini, pa ko se upeca.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°595
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°597
Имамо нови архитектонски бисер.
Има онај тржни центар и паркинг поред Big Fashion. Ту је Макси, неке радње са алатом, Јиск, играоница и сл.
Е, па на њему зидају фазон три стамбене зграде. Већ су назифсли пар спратова од сваке.
Сликам после
Има онај тржни центар и паркинг поред Big Fashion. Ту је Макси, неке радње са алатом, Јиск, играоница и сл.
Е, па на њему зидају фазон три стамбене зграде. Већ су назифсли пар спратова од сваке.
Сликам после
- Guest
- Post n°598
tc je ozdo zgrade su ozgo, što bi rekli ličani iz bačke palanke
zgradama ćeš moći da priđeš iz uralske, zatvoriš oči i zamišljaš da ulaziš u minel
verovatno i kroz parking, ne sećam se kako je rešen taj deo
šta je tu biser je nje znaju
zgradama ćeš moći da priđeš iz uralske, zatvoriš oči i zamišljaš da ulaziš u minel
verovatno i kroz parking, ne sećam se kako je rešen taj deo
šta je tu biser je nje znaju
- Post n°599
- Post n°600
Добре им боје...
_____